CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!

 

KOS

Kos

A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást az jelentheti, hogy vajon képes-e kedvese kirohanásait vagy féltékenykedését kellő türelemmel kezelni.

 

BIKA

Bika

Fordulatos hónapra számíthat a Bika. Lehet egy nagy egymásra találás egy régi ismerősével, egy új szerelem beteljesülése, vagy éppen egy szerelmes éjszaka valakivel, akit alig ismer. De lehet ez a nagy fordulat akár egy csalódás is, vagy egy kialakulóban lévő kapcsolatból való kiábrándulás. Hívd Amaritát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kerüld el a gondokat a segítségével! A párban élő Bika kapcsolata kielégítőnek ígérkezik január folyamán, de a romantika és a szenvedély kissé hiányozhat belőle.

 

Pénz- és sikervarázslat 2020-ra ITT!

 

IKREK

Ikrek

Ideálisnak ígérkezik ez a hónap a párkeresésre, romantikából biztosan nem lesz hiány. Annak, hogy az Ikrek meglelje az igazit, különösen a hónap közepe fog igencsak kedvezni. A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek magánélete is kiegyensúlyozottnak, romantikával telinek ígérkezik, azonban a hónap második felében nagy eséllyel történhet valami, ami megzavarhatja ezt az állapotot. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/p), megnézi neked, miről van szó!

 

RÁK

Rák

Míg az egyéjszakás kalandokhoz könnyen hozzájuthat most a Rák, addig egy párkapcsolat kialakítása már jóval keményebb dió lehet. Lehetséges, hogy akivel éppen ilyesmiben gondolkodik, az most csak egy kis “kikapcsolódásként” tekint az együtt töltött időre. Hívd Váradi Évát  a 0690985921-es számon (485Ft/p), tudd meg, hol találod az igazit! Párkapcsolatban igyekezzen a Rák oldani a feszültséget, erősítsék meg egymásban az állapot javítására irányuló szándékot.

EZEK lesznek a legszerencsésebb napjaid szerelemben!

 

OROSZLÁN

Oroszlán

Ami könnyebben jön, könnyebben is múlik. Viszont, aki képes rendszeresen küzdeni az ember kegyeiért, az bizonyítja a leginkább, hogy valóban és őszintén szeret. Ne adja magát könnyen a szingli Oroszlán! Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485Ft/p), tudd meg tőle, ki lesz az igazi! A jelenleg kapcsolatban élők vidám, felszabadult szerelemre vágynak. A kapcsolati problémák folytonos átbeszéléseit ezért terhesnek érezhetik.

 

SZŰZ

Szűz

A jelenleg pár nélkül élők meglehetősen fáradékonyak lehetnek, és szinte teljesen elterelheti figyelmüket az anyagiak hajszolása. A szokásosnál kevesebb energiájuk maradhat a párkeresésre, ez azonban nem azt jelenti, hogy teljesen eseménytelennek ígérkezik a hónap. A kapcsolatban élő Szüzek januárja meglehetősen feszültségekkel telinek ígérkezik. Hívd Gábrielt a 0690985921-es számon (485Ft/p), segít a harmónia megteremtésében!

 

 

Találd meg 2020-ban a nagy szerelmet, ami megnyugvást, boldogságot, biztonságot hoz! Keresd fel Aurethielt vagy Matt Médiumot a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik szerelmi mágiával vagy szerelmi jóslással segíthetnek neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

MÉRLEG

Mérleg

A szingliknek egy igen kedvező és laza időszaknak ígérkezik a január, amikor is egyszerűen vonzhatják mások figyelmét. Az már persze más kérdés, hogy közülük hányan ígérkeznek potenciális szerelmi partnernek. A kapcsolatban élő Mérleg számára kiemelten fontos lehet a hónap során, hogy párjával átbeszéljék érzéseiket, s ez által feltárják a mélyben megbúvó problémáikat. Ha nem találsz válaszokat, hívd Kincsőt a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Csak akkor bonyolódjon most bele egy kapcsolatba a szingli Skorpió, ha biztos abban, hogy pont erre van szüksége. Ha viszont nem így érzi, ne adja oda magát egy kaland kedvéért, mert akkor most nagyot csalódhat! Hívd  a 0690985921-es számon (485Ft/p), felhívja a figyelmed minden veszélyre! A párban élőknek sikerülhet elmélyíteni szerelmüket, ugyanakkor hajlamossá válhatnak arra is, hogy félreértelmezzenek bizonyos dolgokat, vagy túlreagáljanak apróságokat.

 

NYILAS

Nyilas

Új kapcsolat kialakítására január második hetében van a legnagyobb esély a csillagok állása szerint. Az egyedülálló Nyilas ez idő tájt vesse latba minden csáberejét, hogy valósággal bevonzza életébe a jót! Hívd  a 0690985921-es számon (485Ft/p), biztosítsd be magad egy szerelmi mágia által! A kapcsolatban élőknél januárral egy igen élvezetes időszak veheti kezdetét, amikor is abszolúte túlzás nélkül kijelenthető, hogy egyszerűen minden tökéletes.

ITT adunk neked egy tuti hatékony szerelem bevonzó kódot!

 

BAK

Bak

Érdemes most több figyelmet szentelni a nem hagyományos párkeresési platformoknak is, ugyanis könnyen lehet, hogy a nagy szerelem most éppen ez irányból érkezik a Bakhoz. A kapcsolatban élőknél fontos, hogy ne engedjenek a csábításnak! Ha valami butaságot csinálnak, már nem lesz visszaút, ezért alaposan fontolják meg, mit tesznek! Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérd angyali üzeneted magánéleteddel kapcsolatban!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A szingli Vízöntő januárban nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyan befolyásos személyiséggel, aki nem csak előmenetelére lehet nagy hatással, de érzelmileg is hamar egymásba gabalyodhatnak. A párban élőknek, ha most nehézségek is adódhatnak társuk mellett, a legfontosabb, hogy semmiképpen se keressenek vigasztalást más karjaiban, mert azt hosszútávon nagyon bánhatják majd. Érdemes lenne személyes tarot jóslást kérned, hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485Ft/p)!

 

HALAK

Halak

Igen jó kilátásokkal kecsegtet a pártalálás terén a január, ugyanakkor néhány nehézséget is le kell küzdeni ahhoz, hogy most meglelje az igazit a Halak. Az egyik ilyen akadály lehet az időhiány. Párban élők esetében a legnagyobb kihívás az lehet, hogy mennyire képesek toleranciát mutatni kedvesük idegesítőbb dolgai iránt. Ez nem lehet könnyű, pláne akkor, ha már számtalanszor átbeszélték a dolgot. Hívd  a 0690985921-es számon (485Ft/p), tudd meg, mit tehetsz azért, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494