Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp januárra akár egy komoly párkapcsolat kibontakozását is jelentheti számodra. Figyelj a jelekre, mert most a sors könnyedén megsúghatja, hogy ki is lesz számodra az igazi. Meglévő kapcsolatodban a féltékenység okozhat bajokat. Sok félreérthető helyzet alakulhat ki! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a féltékenység oldására a legjobb mágiát!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad mindig és mindenkinek beszélned az érzéseidről. Légy nagyon óvatos, ha valaki faggat, mert most könnyen hozhatnak zavarba az előtt, aki számodra fontos! Meglévő kapcsolatban nagy változás következhet be a szerelmi horoszkóp szerint. Éppen ezért a január sok kellemes meglepetést tartogat számodra. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha úgy érzed, nem haladsz sehova a párkapcsolatoddal!

 

Egy naptár, ami tartalmazza a boldogságod kulcsát! Akár ki is nyomtathatod és ITT találod!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Talán ebben a hónapban nem a szerelmet kell keresned, hanem inkább a kikapcsolódást, a lazítást. Túl feszült vagy, így könnyen baltázhatod el az igaz szerelmet. Amennyiben párod az összeillő csillagjegyek között szerepel, szép és boldog hónapra számíthattok. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, hogy mi lesz akkor, ha párod mégsem illik hozzád!

 

Rák  

Rák jegy

Érdemes kicsit visszatekintened a múltba, a november havi horoszkóp üzenete ismét aktuális lesz. A szerelem valahol ott lapul, csak fel kell ismerned emlékeidben azt, akivel találkoztál! Meglévő kapcsolatodban viszont nem szabad a múlt hibáit a jelenben emlegetned! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod mennyire hűséges!

A téli időszak vajon mit is hoz neked még magánéletedbe? Tudd meg ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Keresd és megtalálod! Ne maradj otthon semmiképpen, ha szeretnéd, hogy a szerelmi horoszkóp a segítségedre legyen. Most a pezsgés, az emberek között töltött szabadidő hozhat neked szerelmet. Meglévő kapcsolatodban viszont az exed okozhat bajokat! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, volt partnered szerelmes-e még beléd!

 

Szűz

Szűz jegy

Egy kicsit sok az elvárásod másokkal szemben, így nehezen találsz szerelmet, vagy mégis? Nagyon vigyázz, mert aki tökéletes, csupán a hibát rejtegeti ügyesen! Meglévő kapcsolatodban sok kérdés merül fel. Olvasd a horoszkóp sorait, segítségével mindenre meglesz a válasz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha nem bízol a szerelemben!

 

Úgy érzed, csak te teszel meg mindent kapcsolatod működéséért, társad pedig csak sodródik az árral? Vagy eleged van a magányból és szeretetre vágysz? Hívd Xalent vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb szerelmi tanácsadók!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Túl sok időt töltesz egyedül, a magány nem tesz jót a vonzerődnek. Minden jóslat csak akkor teljesedik be, ha te magad is élsz! Meglévő párkapcsolat esetén sok figyelmet fogsz kapni párodtól. Próbáld mindezt viszonozni, hiszen Ő is megérdemli a törődést! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy megtaláld az igaz szerelmet!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne légy nyughatatlan, ha valaki felzaklat. Sokszor csak azért bosszantanak, mert vonzódnak hozzád. Az ellenkező nem képviselői nem mindig találják meg veled az összhangot, de mindez a hónap végére változik majd. Meglévő kapcsolatban a Mars uralkodhat, éppen ezért tudnod kell fékezned az indulatokat. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), egy szerelmi mágia neked is boldogságot hozhat!

 

A nagy 2019-es szerelmi horoszkóp olvasható ITT! Ne hagyd ki!

Nyilas

Nyilas jegy

Sok kérdés kering benned egy régi szerelmeddel kapcsolatban. Most itt az ideje, hogy megkeresd őt, személyesen vagy éppen virtuálisan. A lényeg, hogy az asztrológia jelzi egy régi szerelem fellángolását. Meglévő kapcsolatodban a szerelem ismét felerősödik. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, ha úgy érzed, kapcsolatban már nincs remény!

 

Bak

bak

Nem szabad feladnod, most kell igazán ráfeküdnöd a partnerkeresésre! Ebben a hónapban nagyon sok embert ismerhetsz meg a szerelmi horoszkóp szerint. A január meglévő kapcsolatodba is hozhat változást. Fontos, hogy beszéljetek régi terveitekről ismét! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, szerelmed hűséges-e hozzád vagy sem!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Keresd az igazit, vagy inkább a szerelmet! Most könnyen betoppanhat valaki az életedbe, csak légy nyitott. Egy pár év korkülönbség nem a világ, különösen, ha egy tartós és boldog kapcsolat alakulhat ki köztetek. Meglévő kapcsolatodban párod szülei egyre nagyobb teret kapnak. Még most beszéld meg pároddal, hogy vannak azért határok is! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj mágiát, ha úgy érzed, anyósod vagy apósod akar irányítani!

 

Halak

Halak jegy

Túl sok energiát fektetsz olyan randikba, amelyeknek nincs eredménye. Jobban kellene figyelned a szellemi összhangra, mint a külsőségekre. Meglévő kapcsolatodban légy óvatos párod fiatalabb testvéreivel! Olyan dolgot mondhatnak, ami nem igaz, de negatív hatást gyakorolhat párkapcsolatotokra! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan vagy a szerelemben!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907