Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp januárra akár egy komoly párkapcsolat kibontakozását is jelentheti számodra. Figyelj a jelekre, mert most a sors könnyedén megsúghatja, hogy ki is lesz számodra az igazi. Meglévő kapcsolatodban a féltékenység okozhat bajokat. Sok félreérthető helyzet alakulhat ki! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a féltékenység oldására a legjobb mágiát!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad mindig és mindenkinek beszélned az érzéseidről. Légy nagyon óvatos, ha valaki faggat, mert most könnyen hozhatnak zavarba az előtt, aki számodra fontos! Meglévő kapcsolatban nagy változás következhet be a szerelmi horoszkóp szerint. Éppen ezért a január sok kellemes meglepetést tartogat számodra. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha úgy érzed, nem haladsz sehova a párkapcsolatoddal!

 

Egy naptár, ami tartalmazza a boldogságod kulcsát! Akár ki is nyomtathatod és ITT találod!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Talán ebben a hónapban nem a szerelmet kell keresned, hanem inkább a kikapcsolódást, a lazítást. Túl feszült vagy, így könnyen baltázhatod el az igaz szerelmet. Amennyiben párod az összeillő csillagjegyek között szerepel, szép és boldog hónapra számíthattok. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, hogy mi lesz akkor, ha párod mégsem illik hozzád!

 

Rák  

Rák jegy

Érdemes kicsit visszatekintened a múltba, a november havi horoszkóp üzenete ismét aktuális lesz. A szerelem valahol ott lapul, csak fel kell ismerned emlékeidben azt, akivel találkoztál! Meglévő kapcsolatodban viszont nem szabad a múlt hibáit a jelenben emlegetned! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod mennyire hűséges!

A téli időszak vajon mit is hoz neked még magánéletedbe? Tudd meg ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Keresd és megtalálod! Ne maradj otthon semmiképpen, ha szeretnéd, hogy a szerelmi horoszkóp a segítségedre legyen. Most a pezsgés, az emberek között töltött szabadidő hozhat neked szerelmet. Meglévő kapcsolatodban viszont az exed okozhat bajokat! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, volt partnered szerelmes-e még beléd!

 

Szűz

Szűz jegy

Egy kicsit sok az elvárásod másokkal szemben, így nehezen találsz szerelmet, vagy mégis? Nagyon vigyázz, mert aki tökéletes, csupán a hibát rejtegeti ügyesen! Meglévő kapcsolatodban sok kérdés merül fel. Olvasd a horoszkóp sorait, segítségével mindenre meglesz a válasz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha nem bízol a szerelemben!

 

Úgy érzed, csak te teszel meg mindent kapcsolatod működéséért, társad pedig csak sodródik az árral? Vagy eleged van a magányból és szeretetre vágysz? Hívd Xalent vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb szerelmi tanácsadók!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Túl sok időt töltesz egyedül, a magány nem tesz jót a vonzerődnek. Minden jóslat csak akkor teljesedik be, ha te magad is élsz! Meglévő párkapcsolat esetén sok figyelmet fogsz kapni párodtól. Próbáld mindezt viszonozni, hiszen Ő is megérdemli a törődést! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy megtaláld az igaz szerelmet!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne légy nyughatatlan, ha valaki felzaklat. Sokszor csak azért bosszantanak, mert vonzódnak hozzád. Az ellenkező nem képviselői nem mindig találják meg veled az összhangot, de mindez a hónap végére változik majd. Meglévő kapcsolatban a Mars uralkodhat, éppen ezért tudnod kell fékezned az indulatokat. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), egy szerelmi mágia neked is boldogságot hozhat!

 

A nagy 2019-es szerelmi horoszkóp olvasható ITT! Ne hagyd ki!

Nyilas

Nyilas jegy

Sok kérdés kering benned egy régi szerelmeddel kapcsolatban. Most itt az ideje, hogy megkeresd őt, személyesen vagy éppen virtuálisan. A lényeg, hogy az asztrológia jelzi egy régi szerelem fellángolását. Meglévő kapcsolatodban a szerelem ismét felerősödik. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, ha úgy érzed, kapcsolatban már nincs remény!

 

Bak

bak

Nem szabad feladnod, most kell igazán ráfeküdnöd a partnerkeresésre! Ebben a hónapban nagyon sok embert ismerhetsz meg a szerelmi horoszkóp szerint. A január meglévő kapcsolatodba is hozhat változást. Fontos, hogy beszéljetek régi terveitekről ismét! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, szerelmed hűséges-e hozzád vagy sem!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Keresd az igazit, vagy inkább a szerelmet! Most könnyen betoppanhat valaki az életedbe, csak légy nyitott. Egy pár év korkülönbség nem a világ, különösen, ha egy tartós és boldog kapcsolat alakulhat ki köztetek. Meglévő kapcsolatodban párod szülei egyre nagyobb teret kapnak. Még most beszéld meg pároddal, hogy vannak azért határok is! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj mágiát, ha úgy érzed, anyósod vagy apósod akar irányítani!

 

Halak

Halak jegy

Túl sok energiát fektetsz olyan randikba, amelyeknek nincs eredménye. Jobban kellene figyelned a szellemi összhangra, mint a külsőségekre. Meglévő kapcsolatodban légy óvatos párod fiatalabb testvéreivel! Olyan dolgot mondhatnak, ami nem igaz, de negatív hatást gyakorolhat párkapcsolatotokra! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan vagy a szerelemben!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406