Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp januárra akár egy komoly párkapcsolat kibontakozását is jelentheti számodra. Figyelj a jelekre, mert most a sors könnyedén megsúghatja, hogy ki is lesz számodra az igazi. Meglévő kapcsolatodban a féltékenység okozhat bajokat. Sok félreérthető helyzet alakulhat ki! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a féltékenység oldására a legjobb mágiát!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad mindig és mindenkinek beszélned az érzéseidről. Légy nagyon óvatos, ha valaki faggat, mert most könnyen hozhatnak zavarba az előtt, aki számodra fontos! Meglévő kapcsolatban nagy változás következhet be a szerelmi horoszkóp szerint. Éppen ezért a január sok kellemes meglepetést tartogat számodra. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha úgy érzed, nem haladsz sehova a párkapcsolatoddal!

 

Egy naptár, ami tartalmazza a boldogságod kulcsát! Akár ki is nyomtathatod és ITT találod!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Talán ebben a hónapban nem a szerelmet kell keresned, hanem inkább a kikapcsolódást, a lazítást. Túl feszült vagy, így könnyen baltázhatod el az igaz szerelmet. Amennyiben párod az összeillő csillagjegyek között szerepel, szép és boldog hónapra számíthattok. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, hogy mi lesz akkor, ha párod mégsem illik hozzád!

 

Rák  

Rák jegy

Érdemes kicsit visszatekintened a múltba, a november havi horoszkóp üzenete ismét aktuális lesz. A szerelem valahol ott lapul, csak fel kell ismerned emlékeidben azt, akivel találkoztál! Meglévő kapcsolatodban viszont nem szabad a múlt hibáit a jelenben emlegetned! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod mennyire hűséges!

A téli időszak vajon mit is hoz neked még magánéletedbe? Tudd meg ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Keresd és megtalálod! Ne maradj otthon semmiképpen, ha szeretnéd, hogy a szerelmi horoszkóp a segítségedre legyen. Most a pezsgés, az emberek között töltött szabadidő hozhat neked szerelmet. Meglévő kapcsolatodban viszont az exed okozhat bajokat! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, volt partnered szerelmes-e még beléd!

 

Szűz

Szűz jegy

Egy kicsit sok az elvárásod másokkal szemben, így nehezen találsz szerelmet, vagy mégis? Nagyon vigyázz, mert aki tökéletes, csupán a hibát rejtegeti ügyesen! Meglévő kapcsolatodban sok kérdés merül fel. Olvasd a horoszkóp sorait, segítségével mindenre meglesz a válasz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha nem bízol a szerelemben!

 

Úgy érzed, csak te teszel meg mindent kapcsolatod működéséért, társad pedig csak sodródik az árral? Vagy eleged van a magányból és szeretetre vágysz? Hívd Xalent vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb szerelmi tanácsadók!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Túl sok időt töltesz egyedül, a magány nem tesz jót a vonzerődnek. Minden jóslat csak akkor teljesedik be, ha te magad is élsz! Meglévő párkapcsolat esetén sok figyelmet fogsz kapni párodtól. Próbáld mindezt viszonozni, hiszen Ő is megérdemli a törődést! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslatot, hogy megtaláld az igaz szerelmet!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne légy nyughatatlan, ha valaki felzaklat. Sokszor csak azért bosszantanak, mert vonzódnak hozzád. Az ellenkező nem képviselői nem mindig találják meg veled az összhangot, de mindez a hónap végére változik majd. Meglévő kapcsolatban a Mars uralkodhat, éppen ezért tudnod kell fékezned az indulatokat. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), egy szerelmi mágia neked is boldogságot hozhat!

 

A nagy 2019-es szerelmi horoszkóp olvasható ITT! Ne hagyd ki!

Nyilas

Nyilas jegy

Sok kérdés kering benned egy régi szerelmeddel kapcsolatban. Most itt az ideje, hogy megkeresd őt, személyesen vagy éppen virtuálisan. A lényeg, hogy az asztrológia jelzi egy régi szerelem fellángolását. Meglévő kapcsolatodban a szerelem ismét felerősödik. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, ha úgy érzed, kapcsolatban már nincs remény!

 

Bak

bak

Nem szabad feladnod, most kell igazán ráfeküdnöd a partnerkeresésre! Ebben a hónapban nagyon sok embert ismerhetsz meg a szerelmi horoszkóp szerint. A január meglévő kapcsolatodba is hozhat változást. Fontos, hogy beszéljetek régi terveitekről ismét! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, szerelmed hűséges-e hozzád vagy sem!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Keresd az igazit, vagy inkább a szerelmet! Most könnyen betoppanhat valaki az életedbe, csak légy nyitott. Egy pár év korkülönbség nem a világ, különösen, ha egy tartós és boldog kapcsolat alakulhat ki köztetek. Meglévő kapcsolatodban párod szülei egyre nagyobb teret kapnak. Még most beszéld meg pároddal, hogy vannak azért határok is! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj mágiát, ha úgy érzed, anyósod vagy apósod akar irányítani!

 

Halak

Halak jegy

Túl sok energiát fektetsz olyan randikba, amelyeknek nincs eredménye. Jobban kellene figyelned a szellemi összhangra, mint a külsőségekre. Meglévő kapcsolatodban légy óvatos párod fiatalabb testvéreivel! Olyan dolgot mondhatnak, ami nem igaz, de negatív hatást gyakorolhat párkapcsolatotokra! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan vagy a szerelemben!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391