Január havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

Kos

Kos jegy

A január havi szerelmi horoszkópod szerint, a főnyeremény lehet számodra az, akit egy Bak mutat be neked. Érdemes Bak ismerősöd ismerőseit kémlelned, mert köztük van az igazi. Meglévő kapcsolatodban viszont nem szabad elfogadnod Bak szülött ismerősöd tanácsát. Emlékezz a december havi horoszkópodra, ott valamit előrejeleztünk neked! Ha tudni akarod a titkod, hívd Csillagot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki elmondja neked azt keresztnevet, aki számítani fog a jövőben! Vigyázz majd, mert könnyen csalódhatsz most barátokban!

Kérd az angyalok segítségét, ha szerelmi téren akadtál el! Kattints IDE!

Bika

Bika jegy

Érzelmileg nagyon sebezhető leszel a hónap első felében, ezért nem is ajánlott számodra az ismerkedés. Fontos tudnod, hogy időszakonként és személyenként változik a veled összeillő csillagjegyek milyensége. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), aki felállítja személyes horoszkópodat és segít eligazodni a párkeresés útvesztőjében! Akkor viszont, ha párkapcsolatban vagy, jobb, ha megtanulsz több teret adni partnerednek, mert egyre több fölösleges dolgot kell titkolnia előtted. Már moziba sem mer elmenni úgy, ha nem érsz rá, mert tart tőle, hogy megrovod érte!

Ikrek

Ikrek jegy

Túlságosan sok energiát fektetsz a szerelembe, pedig az, ha működik, nem emészt fel mindent, nem fáradhatsz bele. De úgy fest, valami még sincs rendben, ha folyamatosan egyre fáradtabbnak érzed magad. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj szerelmi jóslást, mert jobb, ha előbb tudod meg a titkokat, mintsem utóbb! A hónap végén jó esélyed van az ismerkedésre, ezért, ha nem vagy kapcsolatban, mindenképpen tegyél azért, hogy ne maradj otthon!

Magányos vagy? Íme a szerelem bevonzásának 3 törvénye, kattints IDE!

Rák

Rák jegy

Túl erősek és túl hamar alakulnak ki benned érzelmek, amelyek mindig képesek felkavarni. Az ilyen fokú érzékenységet egy kapcsolat sem tűri sokáig. Amennyiben régóta tart az, hogy hevesen és érzelmesen reagálsz, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy karmikus elemzést, mert előző életedből magaddal hozhattál valamit! Nem kell minden barátnak megfelelned, nem szükséges mindenre igent mondanod. Partnereddel megbeszéltél valamit még a kapcsolatotok elején, talán jó lenne, ha ismét rendeznéd magadban a fontossági sorrendet.

havi horoszkóp

Angyalmágia a szerelemért, ITT!

Oroszlán  

Oroszlán jegy

Az erődre szükséged lesz, hiszen mozgalmas időszak áll előtted, szerelmednek bizonyítanod kell, hogy fizikailag nem hagytad el magad. Aztán lehet, meglepődsz, mert könnyen az lehet az eredmény, hogy kimerítettek az utóbbi időszak viharai. Időnként érdemes hallgatnod párodra, különösen, ha egészségedről van szó. Ebben a hónapban valami nagy dolog vár rád, amennyiben még nincs kapcsolatod. Már csak az nem mindegy, hol és mikor keresed az igazit. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérj a kapcsolat elemzést, ahonnan megtudhatod a nagy találkozás pontos idejét!

Szűz  

Szűz jegy

Nem szabad mindig elzárkóznod a világtól, időnként el kell merülnöd a tömegben, meg kell értened, hogy a megértés nyelve az, ami előre tud igazán vinni téged. Ebben a hónapban partnered titkol előtted valamit, amire mindenképpen rá kell jönnöd, hogy mi is az. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki tarot kártyájával és tisztánlátásával segít abban, hogy megismerd a titkokat!Szerelmi életed most feldobhatod utazással, kikapcsolódással. Ne habozz, tégy egy kicsit többet a boldogságért!

Egyre többet veszekedtek a pároddal? Kilátástalannak érzed a helyzetet? A válás gondolata is felmerült már? Boszi Kata vagy Bettina jósnők segíthetnek helyrehozni a kapcsolatotokat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Nem minden pár felel meg a horoszkópban is összeillő csillagjegyek leírásának, ennek ellenére boldogok tudnak lenni. Neked sem szabad törődnöd azzal havi horoszkópod szerint, hogy mások mit mondanak. Azzal vagy, akit szeretsz, ez a legfontosabb. Tudd meg, hogy ki az, aki nem akarja partnered elfogadni, hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Jobban kell figyelned az időzítésre, mert talán sok programot is csinálsz mostanában, ami partnered kimerítheti.  Amennyiben nem vagy kapcsolatban, ebben a hónapban több lehetőséged is adódhat majd.

Skorpió

Skorpió jegy

Legyél erős és ne vegyél fel minden sérelmet ebben a hónapban. A január milyensége csak rajtad múlik. Lehet csodás és szép hónap, de lehet vitákkal tűzdelt, kellemetlen időszak is. A kétségeiddel kapcsolatban pedig keress egy látót, hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert így megváltozhat a jövőd! Sokszor felejted el, hogy nem csak a szerelem van a világon. Vannak barátaid, akiknek szükségük van rád, illetve neked is szükséged van rájuk, még akkor is, ha párod ezt nem nézi jó szemmel.

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

Döntened kell, hogy a munkahelyeden akarsz megfelelni vagy a párkapcsolatban szeretnél boldog lenni. Természetesen a helyes döntés a párkapcsolat, éppen ezért érthetetlen, hogy miért is hezitálsz. Partnered is látja ezt, ami elbizonytalanítja nagyon. Sokkal jobban meg kell erősítened, hogy vele vagy. Amennyiben nincs kapcsolatod, hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérj egy elemzést, hogy tudd, hol ismered meg az igazit!

Bak

bak

Adj több lehetőséget partnerednek ebben a hónapban, mert régóta el akar mondani valami fontosat, csak sosem jön ki rá a lépés. A havi horoszkópod csupa változásból áll, vagy mélyebb kapcsolatod lesz, vagy éppen véget ér. Mielőtt partnered bármit is mondana, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérj kártya jóslást, ami választ ad kérdéseidre! Vigyázz a barátokkal, mert valaki hamis dolgokat terjeszt rólad! A rossz pletykák gyakran keresztezik sorsod, különösen a munkahelyeddel kapcsolatosak!

Vízöntő  

Vízöntő jegy

Nagyon gyorsan megnyílnak most neked az emberek, képes vagy bárkinek a lelke mélyére látni. Miért nem használod ki ezt az időszakot és keresed meg a számodra tökéletes partnert? Tudni akarod a választ? Hívd Igazgyöngyöt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elmondja, hogy mennyit kell még várnod az igaz szerelemre! Amennyiben párkapcsolatban vagy, a szerelmi horoszkóp sok lehetőséget jelez előre neked a hónapra.

Halak

Halak jegy

A szerelemnek ezer oldala van, ezt már rég megtanultad. Havi horoszkópod alapján találkozhatsz még legalább ezer oldallal. Partnered valamiért neheztel rád, semmi sem olyan, mint eddig. Te keresed a válaszokat, az okokat, de nem vagy képes rájönni, hol is hibáztál. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha tudni szeretnéd, mi az, amit elrontottál! Jó, ha pároddal ebben a hónapban meglátogatjátok pár rokonát és ismerősét, nem szabad azt hinnie, hogy te nem fogadod el az Ő családját. Akkor sem szabad, ha a családjából nem mindenki szimpatizál veled!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét