Itt a válság vége?

Itt a válság vége?

Az elmúlt 7-8 év nehéz időszaka minden ország lakosát érintette. Volt, akit sajnos teljesen tönkretett, van, aki még bírja a mélyrepülés okozta károk enyhítését. Elbocsátások, a pénzek, a bérek csökkenése mindenkit érintett valahogyan.

Sokan fordulnak az ezotéria felé, hogy megtudják, meddig fog tartani ez a helyzet, ám erre nem könnyű válaszolni. Túl sok feltétele van. Racionális és nem racionális egyaránt.

Legelsősorban a gondolkodásunkat kellene megváltoztatni. Tudjuk, hogy minden változás előtt van egy nagy válság. Ez most arra készteti az embereket, hogy jobban összefogjanak, megtanulják más szemszögből nézni az életet. Egyre többen gondolják úgy, hogy a külső világ a belsőnk kivetülése, a zűrzavar ami, az életünkbe megjelenik, belülről indul. Ha a belsőnkben rend uralkodik, akkor a válság nem, vagy csak alig érint. A dimenzióváltás nem azt jelenti, hogy ugrálunk dimenziók között, hanem azt hogy nem csak feketén-fehéren nézzük a dolgokat. Használjuk a különféle technikák adta lehetőségeket és el is fogadjuk, hogy működnek.

Magyarországon (és nem csak Magyarországon) a válságnak akkor lesz vége, ha felismerik az emberek, hogy mesterségesen irányítják őket és ebből az irányításból tudatosan ki szállnak. A megfélemlített embereket sokkal könnyebb irányítani. Aki nem fél, mert tudja, hogy bármilyen nehézséggel szembesül és mindig kap megoldást, azt nem lehet semmilyen módon befolyásolni.

Most ezek a tarot lapok mutatják az irányt:

18. Hold

11. Erő

7. Diadalszekér

19. Nap

Magyarországon az emberek java része most még úgy érzi, bele van a posványba ragadva, se kedve, se ereje kilépni a helyzetéből, holott már régen el kellett volna kezdeni, rálépni arra az útra ami kivezet (18. Hold). Inkább siránkozik, mint megoldást keres.  Erővel – akár erőszakkal akar megoldást. (11. Erő)  Pedig ésszel jobb lenne – azaz megtanulni olyan technikákat ami felszabadítja a belső bölcsességet, a belső erőt. Ha ezen az úton járunk, akkor a helyes irányt adjuk meg az életünknek, ami kivezet a jelen helyzetünkből (7. Diadalszekér). A 19. Nap kártya pedig az összhangot, az összetartozást, a harmóniát jelzi, azaz meg kell tanulni- amint azt az elején is írtuk,- az összefogást, egymás segítését és nem széthúzni. Csak akkor lesz vége a válságnak Magyarországon.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét