Ismerd meg a kártyát – Lapok az angyalkártyában

angyalkartya

Napjainkban nagyon sokféle angyalkártya van forgalomban. Gyönyörű képekkel, napi vagy egyéb útmutatásokkal segítenek minket ügyes-bajos dolgaink megoldásában. Vannak köztük kimondottan jóslásra szolgáló, illetve különféle jó tanácsokkal segítő kártyák is. Léteznek  arkangyal kártyák  is amelyben maguk az arkangyalok szólnak hozzánk, ezek valamivel magasabb szintű instrukciókkal látják el a hozzájuk fordulót.
Érdemes rendszeresen, akár naponta húzni egy-egy lapot ezekből a kártyákból.

Aki a napi tanácskérés ezen formáját választja, az lehetőleg ébredés után válasszon egy lapot a kártyából. Ilyenkor egy a napunkat meghatározó üzenetet fogunk kapni.

angyalkártya, jóslás angyalkártyából, ezotéria, angyali üzenet, Raziel angyal

Jóslás menete angyalkártyával:

Tegyél fel egy kérdést! 

Minél pontosabban fogalmazod meg a kérdést, annál pontosabb lesz a válasz. Ha nincs pontos kérdésed vagy problémád, akkor egyszerűen kérj általános tanácsot az égtől, hogy küldjenek olyan üzenetet, amit most a leglényegesebbnek tartanak számodra. Gondolatban ismételd el néhányszor a kérdést, mielőtt kihúzod a kártyát.

Lépj kapcsolatba az angyalaiddal, mialatt megkevered a kártyát! 

Kérd az eget, hogy vezessen. Különösen ajánlom, hogy hívd segítségül a Szent Szellemet (vagy saját vallásod szerinti megfelelőjét). Az angyalok mellett tapasztalataim szerint a Szent Szellem segítsége rendkívül erős. Megfogalmazhatod ezt a kérést egy imában, vagy meditációban, vagy egyszerűen magadban, vagy hangosan kimondva, ahogy kevered a kártyát. Nem kell semmilyen formális kifejezést használnod. Addig folytasd a keverést, míg azt nem érzed, hogy elég.

Kövesd belső vezettetésedet arról, hogy hány kártyát húzz ki! 

Az angyalok arra tanítottak, hogy az ő irányításukat kövessem arról, hogy hány kártyát húzzak ki minden ülés alkalmával. A hagyományos módszerek előre meghatározzák, hogy hány kártyát kell kihúzni. Ahhoz, hogy a lehető legvilágosabban eljuttassák hozzád üzenetüket, az angyalok lehet, hogy kevesebb, vagy több kártyát húzatnak veled, mint amennyi a könyvekben szerepel (A legtöbb esetben egy és tizenkettő közé esik a kihúzott kártyák száma). Kérj az angyaloktól világos, jól hallható irányítást ebben a kérdésben. Érezni, hallani, látni, vagy tudni fogod a teendőt.

Terítsd ki a kártyákat. 

Helyezd el a kártyákat sorban egymás mellett magad elé.

Értelmezd minden egyes kártya jelentését!

Vizsgáld meg a kártyák ábrázolását, és olvasd el hozzá a magyarázatokat a könyvben egyenként. Ne értékeld le azonban saját intuícióidat és értelmezéseidet sem. Ezek gyakran pontosabbak, mint az általános magyarázatok a könyvekben.

Értelmezd a kártya helyzetét!

A szélső bal oldalon található kártya annak a közelmúltját jelenti, akinek az üzenet szól. (Akár te vagy az, akár valakinek közvetítesz.) A második kártya (az elsőtől jobbra) a jelent mutatja. A harmadik a közvetlen jövőt jelzi. A negyedik kártya az illető életét jelzi három hónap múlva. Az ötödik kártya hat hónappal ezutáni helyzetet jelöl, és így tovább három havonként. Minden kártya jelentését helyzetével is egybe kell vetnünk: egy szomorúságot jelölő kártya a második helyen szomorúságot jelent a jelenben. Egy siker kártya a negyedik helyen azt jelenti, a siker a következő sarkon vár, ha például üzleti ügyekről szólt a kérdés.

Figyel meg az ismétlődéseket! Ahogy haladsz előre az üzenet megfejtésével, észre fogod venni, hogy bizonyos ismétlődő elemek, mintázatok alakulnak ki. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek meglátni ezeket, és megérteni, hogyan kapcsolódnak a kérdéshez.

angyalkártya, jóslás, ezotéria, kártyajósok, angyali üzenet, Ariel angyal, Ariel arkangyal

+Még egy tipp az angyaloktól:!

Vedd észre, mely kártyák állnak fejjel felfelé (hozzád az értelmezőhöz viszonyítva), és melyek állnak fejjel lefelé. A fejjel felfelé álló kártyák olyan területeket jelölnek, ahol kevés akadály jelenik meg annak az életében, akinek az üzenet szól, míg a fejjel lefelé álló kártyák azokat a területeket mutatják meg, ahol az illető energiái elakadtak. Egy fejjel lefelé álló megbocsátás kártya azt mutatja, hogy az illető sértettséget, haragot hordoz magában valakivel szemben. E kártya jelentésének része lesz, hogy az illetőnek ahhoz, hogy felszabaduljon, el kell engednie negatív érzéseit, és meg kell tanulnia megbocsátani.

Napsugár most beavatja Önt az angyalok rejtelmeibe!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Péter on június 11, 2014 Válasz

Köszönöm ezt a cikket. Nagyon világos útmutatást adott. Ezután már bátrabban nyúlok a kártyákhoz! Köszönöm még egyszer. Péter

    Astro24h on szeptember 22, 2014 Válasz

    Kedves Péter! Köszönjük a bizalmát! Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik .
    Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc).
    .

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét