Ingyenes Tenyérjóslás: Hűséges a társad? A tenyere elárulja!

szerelem bevonzása

Egy kapcsolat során sok minden megfordulhat a fejünkben, mint például hűséges-e a társam, szeret- e kellőképpen, mit érez irántam valójában?! Ezekre a tenyérjóslás által is választ kaphatunk. Most elárulunk egy pár fortélyt, mit is tudsz megállapítani a párod, illetve a te tenyeredből!

Nézd meg, hogy mikor lesz a következő tízmilliószoros nap, mert SOK PÉNZT hozhat neked! Részletek ITT !

A tenyérjóslás nem is olyan nagy ördöngősség, ami a legfontosabb, hogy jobb- vagy balkezesek vagyunk-e, ezáltal a megfelelő kézen nézzük-e tenyérvonalainkat. Fontos, hogy jól meg legyen világítva a helyiség, hogy minden apró tenyérvonalat lássunk. Tenyerünket és ujjainkat feszítsük jól szét. Tudnunk kell, melyek a fontos vékony vonalak, ezért a karunkat hajlítsuk be, és közelről vizsgáljuk a tenyerünket. Fontos a vonalak mélysége, iránya, hossza és elágazásai is. Legyünk alaposak, mert ha nem figyelünk oda, a tenyérjóslás könnyen félreértelmezhető. Sokat nézegessük a tenyerünket, és nem hamar, hanem lassan, aprólékosan elemezzük azt. A tenyér vonalaiból nem csak arra tudsz választ kapni, hogy például hűséges-e a párod, hanem akár azt is elárulja, mikor juthatsz pénzhez!

Inkább teljesen biztosra mennél, szeretnéd tudni, társad valóban más utakon jár-e? Akkor hívd Lulugyit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megnézze neked!

Kattints IDE , mert ha ezekkel álmodsz, SOK PÉNZ ütheti a markod!

A tenyérjóslás első eleme ebben az esetben a Szerelemvonal megtalálása, elemzése:

Az eddigi szerelmeink számát is kiolvashatjuk a tenyerünkből, minél több ezen a területen a vonal, annál több szerelemben volt részünk visszamenőleg az életünkben. Azt, hogy hűséges-e a társunk, ennek a vonalnak a magasságából tudjuk megállapítani. Amennyiben a szív közelebb található, annál valószínűbb, hogy ebben a tenyérjóslásban te állsz nyerésre, hiszen a párod hűséges!
Ha jelenleg nincs kapcsolatod, a tenyérjóslás ebben is segít. Minél közelebb vannak a kisujjhoz, sajnos annál később érkezik meg az életedbe a nagy Ő! Ha a vonalak szakadozottak, megtörtek, ezek szakításra vagy adott esetben válásra utalnak! Bár figyeljük az adott személy testbeszédét és viselkedését, hiszen mindenkinek komplex a személyisége, fontos hogy megfontoltan döntsünk, hogy valóban hűséges-e hozzánk a párunk.

Szerelemvonal

Használd ki az újhold idejét is a SZERENCSE bevonzására! Részleteket ITT olvashatsz!

A következő tenyérvonalunk a Vénusz gyűrű:

Ez a vonal a tenyérjóslásban nagyon fontos szerepet játszik, mely elárulja, milyenek is a kapcsolataink!
A mutató és a középső ujj közötti dombon fut, és informál a házasságunkról és a partnerkapcsolatunkról. Ha több ilyen gyűrűnk van, az azt jelenti, több partnerünk is volt, viszont ha törés van ebben a vonalban, akkor nagy valószínűség szerint egy szakítás után állsz. Amennyiben több elágazódásból áll ez a tenyérvonal, akkor a sikereinket a párunknak tulajdonítjuk, ez alapján tudunk kicsit változtatni a hozzáállásunkon, hiszen nagy részben a sikereket mi magunk érjük el, legyünk rá büszkék!

A Szívvonal arra utal mennyire vagy érzelmes!

Minél hosszabb a szívvonal, annál inkább az érzelmeid vezérelnek. Ha nagyon piros és mély, akkor igazán szenvedélyes személyiség vagy. Egy jól látható, erős vonal szerencsére utal a szerelemben. Amennyiben féltékeny típusok vagytok, többnyire igen hosszú, egyenes és mély vonallal rendelkeztek a tenyér jóslás szerint.

A bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban. Ha egyszer megrendül a társadban, akkor azt nagyon nehéz visszaszerezni! Eliza vagy Lulugyi jósnők segítségével kiderítheted a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy feltétel nélkül megbízhatsz-e a párodban, vagy van-e mitől félned!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét