Ingyenes Tenyérjóslás: Gazdagságra vagy szegénységre születtél?

Nem kell tenyérjósnak lennie valakinek, ha meg akarja tudni, hogy hivatott-e ő a gazdagságra vagy sem. A tenyérben ennek jól látható jelei vannak, hiszen a gazdagok tenyere rendkívül egyedi jeleket hordoz magában. Amennyiben a te tenyeredben is vannak különleges jelek, érdemes elgondolkodnod azon, hogy sorsod kezedbe vedd végre és eljuss oda, arra az anyagi szintre, amihez jogod van!  

ITT mindjárt ki is derül, lesz-e még szerencséd ebben az évben!

Az első jel a gazdaságra maga a tenyér tányér része, amelynek mérete bizony fontos. Kis tenyérbe kevés fér, de egy kerek kenyérbe már jóval több. Az ujjaid között nem lehet nagy hely, ezért, ha alapból nagy köztük a távolság, akkor már valamilyen pénzmágia kell, hogy szegénységedtől szabadulj. Ilyenkor egy pénzbevonzás gyertyával is elegendő lehet, bár ha több jel is hiányzik a tenyeredből, akár komolyabb pénzmágia is szükségessé válhat. A tenyér közepén, ha van egy bemélyedés, az jó, anyagi bőséget jelez egy életre. Ha viszont kúp van, vagy dombocska, akkor az a szegénység jele, ilyenkor van komolyabb pénzmágiára szükséged. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki a legjobb és leghatékonyabb pénzmágiák mestere, de kérhetsz tőle egy sorsfordító rituálét is!  

pénzmágia

Ne menj el a figyelmeztetések mellett se, melyeket álmaidon keresztül kapsz! Kattints IDE!

A tenyérnél nem csak a felépítés számít, hanem az azon található vonalaknak is meg van a jelentőségük. A legfontosabb vonal, ami kapcsolatban áll a gazdagsággal, a sikervonal, amelynek hossza és milyensége meghatározó, ezért azt figyelmen kívül sosem szabad hagynod. A sorsvonal mellett található, amely tengelyként szeli át a tenyered. Vagy ebből ágazik ki, vagy követi azt, akár teljes hosszban. Most jelentésekbe nem megyek bele, viszont fontos tudnod, hogy ha a sikervonalad halvány, az rossz jel. Ebben az esetben tenned kell a jövődért, mert egyébként szegénység vár rád. Erős sikervonallal sem lehetsz tétlen, hiszen meg kell találnod az életfeladatod, ha még nem vagy milliomos! Vonalunkon bármikor megtudhatod, mi a küldetésed!

IKREK a csillagjegyed? Akkor fontos dolgokat tudhatsz meg ITT!

pénzmágia

A tenyérjóslás, az, hogy figyeled a saját tenyered, sokat segíthet abban, hogy tudd, milyen módon működhet nálad a pénz vonzása. Érdemes az ezzel kapcsolatos írásainkat nyomon követned a jövőben is, illetve több, ezzel a területtel foglalkozó szakértővel beszélned, akiket vonalunkon is megtalálhatsz. Nagyon pontos saját jóslatok birtokába juthatsz, amelyek kiváló segítséget vagy alapot adnak rituálékhoz. Pénzmágia otthon, ez valamikor általános fogalom volt, ami egy jó időre kiveszett. Most viszont egyre többen foglalkoznak mágikus dolgokkal, így olyan erők kezdenek ébredni, amelyek akár téged is segíthetnek, akár milyen baljós jelek is legyenek a tenyeredben! Ne feledd, a gazdagság jelei csak keveseknek vannak meg. Ha ilyet fedezel fel, az nagy áldás!

A gazdagságot mindenki sorsába be lehet építeni, a tiédbe is! Ha nem akarsz nélkülözni, akkor a gazdagság bevonzó mágiát kérd el kiváló szakembereinktől, Zeusz vagy Happy jósoktól a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)! A döntés a te kezedben van!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét