CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ingyenes 4 lapos tarot jóslás? Vajon ő a nagy Ő?

tarot_cards

A tarot jóslást nagyon nehéz elsajátítani, és nem is javasolt ezt autodidakta módon megtanulni, mert sokszor mást láthatsz bele, a válaszok esetén, mint a valóság. Viszont a szerelmi jósláshoz az egyik legkiválóbb eszköz a tarot kártya.

Most kapsz egy ingyen szerelmi tarot jóslást, ami irány mutatást ad a szerelmi életedben, a továbbiakra nézve!

Álmaidban is kaphatsz FONTOS üzenetet szerelmi életeddel kapcsolatban! Olvass utána ITT!

A négy lapos szerelmi tarot jósláshoz szükséged lesz a párod, vagy adott esetben a kiszemelted születési dátumának a napjára. Úgy számold ki a te lapod, hogy balról jobbra addig számolsz, amíg el nem érsz a szerelmed születésnapjáig. Az lesz a szerelmetek üzenete! Fontos, csak a napokat számold, a hónapot ne!

  1.Igazság lapja     2. Sorskerék lapja  3. A főpap  4. A szeretők

Amennyiben az Igazság lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

A kapcsolatotok alapja a bizalom és a szenvedély. Hullámvölgyek sokaságát élitek át a kapcsolatotokban, és nem biztos hogy ez hosszútávon megfelelő lesz a számodra. Megcsalás a kapcsolatotokat egyáltalán nem jellemzi.

Bővebben szeretnél érdeklődni a szerelmi életedről? Akár TITKOKAT is megtudni? Hívd Xalent  a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki profi szerelmi tanácsadó! Akár szerelmi mágiával is segíthet neked a kapcsolatotok stabilizálásában, és a boldogságod megtalálásában! Hidd el, te is lehetsz boldog, csak tudnod kell, mikor mit kell tenned! Virágban megbízhatsz!

Te tudod, melyik csillagjegy illik a leginkább hozzád? Olvasd el ITT, találd meg a lelki társad!

Amennyiben a Sorskerék lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

A kapcsolatotokban te vagy az fél, aki kompromisszumokat köt, sajnos a partnered nem. Ezáltal kiszolgáltatottnak érezheted magad, hiszen konkrétan elnyomás áldozata is lehetsz. Ha van lehetőségetek rá, mindenképpen beszéljétek ezt meg egymás közt, de ha nem látod a változást, el kell engedned a szerelmed!

Kétségeid vannak, hogy jó párost alkottok-e a szerelmeddel? Nézd meg ITT csillagjegyetek alapján, mire számíthatsz a szerelemben!

Amennyiben a Főpap lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

Ez a kapcsolat maga a nyugalom szigete. Belső harmónia és végtelen szeretet jellemzi. Egy hullámhosszon mozogtok szinte mindenben, a családtervezés is fontos mindkettőtöknek. Ha ilyen kapcsolatban élsz, bátran vezérelhet a szíved, hiszen ebben a társban maximálisan megbízhatsz!

Amennyiben a Szeretők lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

Ebben az esetben könnyen előfordulhat, hogy nem csak ketten vagytok ebben a kapcsolatban. Döntést kell hoznod! Érzed, hogy valami nem stimmel, de a párodtól nem kapsz konkrét választ a kérdéseidre. Ne engedd, hogy a szíved irányítson ebben a helyzetben! Állj ki magadért!

Már évek óta keresed az igazit, de csak folyamatos kudarcok és sikertelenségek értek a szerelemben? Lehet, hogy blokk vagy negatív energia az, ami megakadályozza, hogy rá találj az igaz szerelemre. Hívd Imolát  vagy Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik le tudják rólad venni ezeket az energiákat, és segítenek bevonzani a szerelmet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494