CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ingyenes 4 lapos tarot jóslás? Vajon ő a nagy Ő?

tarot_cards

A tarot jóslást nagyon nehéz elsajátítani, és nem is javasolt ezt autodidakta módon megtanulni, mert sokszor mást láthatsz bele, a válaszok esetén, mint a valóság. Viszont a szerelmi jósláshoz az egyik legkiválóbb eszköz a tarot kártya.

Most kapsz egy ingyen szerelmi tarot jóslást, ami irány mutatást ad a szerelmi életedben, a továbbiakra nézve!

Álmaidban is kaphatsz FONTOS üzenetet szerelmi életeddel kapcsolatban! Olvass utána ITT!

A négy lapos szerelmi tarot jósláshoz szükséged lesz a párod, vagy adott esetben a kiszemelted születési dátumának a napjára. Úgy számold ki a te lapod, hogy balról jobbra addig számolsz, amíg el nem érsz a szerelmed születésnapjáig. Az lesz a szerelmetek üzenete! Fontos, csak a napokat számold, a hónapot ne!

  1.Igazság lapja     2. Sorskerék lapja  3. A főpap  4. A szeretők

Amennyiben az Igazság lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

A kapcsolatotok alapja a bizalom és a szenvedély. Hullámvölgyek sokaságát élitek át a kapcsolatotokban, és nem biztos hogy ez hosszútávon megfelelő lesz a számodra. Megcsalás a kapcsolatotokat egyáltalán nem jellemzi.

Bővebben szeretnél érdeklődni a szerelmi életedről? Akár TITKOKAT is megtudni? Hívd Virág jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki profi szerelmi tanácsadó! Akár szerelmi mágiával is segíthet neked a kapcsolatotok stabilizálásában, és a boldogságod megtalálásában! Hidd el, te is lehetsz boldog, csak tudnod kell, mikor mit kell tenned! Virágban megbízhatsz!

Te tudod, melyik csillagjegy illik a leginkább hozzád? Olvasd el ITT, találd meg a lelki társad!

Amennyiben a Sorskerék lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

A kapcsolatotokban te vagy az fél, aki kompromisszumokat köt, sajnos a partnered nem. Ezáltal kiszolgáltatottnak érezheted magad, hiszen konkrétan elnyomás áldozata is lehetsz. Ha van lehetőségetek rá, mindenképpen beszéljétek ezt meg egymás közt, de ha nem látod a változást, el kell engedned a szerelmed!

Kétségeid vannak, hogy jó párost alkottok-e a szerelmeddel? Nézd meg ITT csillagjegyetek alapján, mire számíthatsz a szerelemben!

Amennyiben a Főpap lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

Ez a kapcsolat maga a nyugalom szigete. Belső harmónia és végtelen szeretet jellemzi. Egy hullámhosszon mozogtok szinte mindenben, a családtervezés is fontos mindkettőtöknek. Ha ilyen kapcsolatban élsz, bátran vezérelhet a szíved, hiszen ebben a társban maximálisan megbízhatsz!

Amennyiben a Szeretők lapja jött ki számodra, a számolásod alapján:

Ebben az esetben könnyen előfordulhat, hogy nem csak ketten vagytok ebben a kapcsolatban. Döntést kell hoznod! Érzed, hogy valami nem stimmel, de a párodtól nem kapsz konkrét választ a kérdéseidre. Ne engedd, hogy a szíved irányítson ebben a helyzetben! Állj ki magadért!

Már évek óta keresed az igazit, de csak folyamatos kudarcok és sikertelenségek értek a szerelemben? Lehet, hogy blokk vagy negatív energia az, ami megakadályozza, hogy rá találj az igaz szerelemre. Hívd Virágot vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik le tudják rólad venni ezeket az energiákat, és segítenek bevonzani a szerelmet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391