Ingázzuk ki a lottószámokat!

Az inga az egyik olyan eszköz a jövendőmondásban, aminek nagyon széleskörű a felhasználási területe, tehát nem csak szerencseszámokat, hanem alapvetően bármely kérdésre megkaphatjuk a választ, de akár elveszett tárgyakat is megtalálhatunk a segítségével. Nagyon fontos, hogy legyünk türelmesek és gyakoroljuk sokat az inga használatát, hogy teljes körűen megérthessük az üzenetét!

Nézd meg ITT , mi vár rád a kínai horoszkópod alapján!

jósolj magadnak

A jóslás során ezekre a dologra kell figyelned:

Az ingánk esetében most nagyon fontos, hogy kétféle módon használhatjuk, illetve kétfajta ingát különböztethetünk meg. Az egyik típus a beavatott inga, a másik típus az, amely nem került beavatásra. Nyilván a beavatást egy vezetett mágia keretén belül tudjuk elvégeztetni egy mágussal! Ha szeretnél biztosra menni, és pontos választ kapni a kérdéseidre, hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy beavathassa az ingádat!
De az inga jóslás akkor is sikeres lehet, ha az adott inga nem kerül beavatásra.

Nézd meg ITT az angyali nyerőszámaid 2017-re!

Az inga használata, a szerencseszámaink kiingázására az alábbiak szerint zajlik:

Szükséges eszközök az inga jósláshoz: beavatott inga, négyzetrácsos papírlap, íróeszköz.
A papírlap négyzeteibe fel kell írnod 1-100-ig a számokat, lehetőleg próbáld meg mindezt négyzet alakba, ne egy sorba!
Például: 5 sor egymás alatt 20 számmal egy sorban, vagy 4 sorban 25 számmal egy sorban!
Ha kész vagy, csendesedj el, és nagyon lassan és óvatos mozdulatokkal, egyesével menj végig mind a 100 darab számon, közben tedd fel a kérdésed az ingának, hogy az adott szám, amin állsz a te számod-e. Amennyiben az inga előre-hátra mozog, akkor az igent jelent a számodra, és az adott szám, amin éppen állsz, a szerencseszámod!

Nézd meg ITT , mit tartogat számodra a jövő a szerencse területén!

A számot, aminél jelzett az inga, karikázd be, nehogy elfelejtsd, mire a számsor végére érsz! Értelemszerűen, ha egy adott számnál az inga balról jobbra mozog, az nemet jelent, azt a számot kerüld el, nem csak szerencsejátékban, hanem az életed egyéb területein is!
Ha végeztél a számsorral és megkaptad az ingádtól a szerencseszámaidat, nincs más dolgod, mint ezeket a számokat a következő két hétben megjátszani valamely szerencsejátékon! A siker nem maradhat el, kivéve, ha nyeremény blokk van rajtad! Kérj egy vizsgálatot, szükség esetén levételt a fent említett kollégámtól, Xalentől !

Személyes szerencseszámaidat, születési dátumod alapján, Happy vagy Xalen jósnőktől kérheted el a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik figyelembe veszik az aszcendensed is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét