Inga tanfolyam 1. rész

Szeretnéd, hogy az inga a legponotsabb választ adja a kérdéseidre? Akkor hívd a 06 90 633 931-es számot (485 ft/p), ahol az ország legjobb szakemberei várnak!

Ezen a tanfolyamon meg fogjuk tanulni az inga használatát, megismerjük az inga fajtáit, azt, hogy hogyan kell az ingánkat beavatni, illetve akár saját kezűleg készíteni.

Amikor először elkezdünk ingázni, elő kell készülnünk hozzá. A legfontosabb dolog, hogy az ingát lemossuk folyóvízzel! Az irodalom szerint ekkor az ingáról eltűnnek a káros energiák. Ezek után az ingát csak a tulajdonosa érintheti!

Olvasd el ITT,  mi az a 10 tárgy, amely megvéd a rossz energiáktól!

Amikor mindezzel megvagyunk, nekifoghatunk az ingázásnak. A jobbkezesek jobb, a balkezesek bal kézben fogják meg az ingát, oly módon, hogy az inga szárát a hüvelyk és mutatóujjunkkal csippentjük meg. Ekkor meg kell határozni, hogy milyen módon fog nekünk az inga jelezni. Az inga ugyanis két értékű logikát valósít meg, tehát IGENNEL és NEMMEL felelhet.

inga

Mit tud rólad a tibeti horoszkóp? Olvasd el ITT!

Az inga mozgása négyféle lehet. Ellipszis pályán, az óramutató járásával megegyezően illetve ellentétesen, illetve egyenes vonalú pályán jobbra-balra, esetleg fel-le.

Amennyiben ingával szeretnél jósoltatni, hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és megmondja azonnal a kérdésedre a választ az ingája segítségével, hihetetlen pontossággal!

Bizonyos ingákat alapanyagaik alapján különböztetünk meg:

Fa ingák

Magunknak is elkészíthetjük, sokoldalúan használhatóak, viszont nehezen tisztíthatóak. Készülhetnek bármilyen fából, de a legelterjedtebbek és egyben a leghasználhatóbbak: gyertyán, fenyő, tölgyfa, rózsafa, bodza, kőrisfa.

Te tudod, milyen jegy vagy a kínai horoszkóp szerint? Nézd meg ITT!

inga

Kristályingák

Könnyen megközelítik őket az angyalok és az őrszellemek, de a démonok és ördögök elkerülik. Törékenyek, drágák.

Készülhetnek bármely kristályból, de legelterjedtebbek és egyben leghasználhatóbbak: hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt, achát, jáspis.

Üveg ingák

Olcsó, viszont nehezek és billegnek. Különböző színezett, mesterséges üvegből készülnek.

Fontos döntés előtt állsz, ami befolyásolja az egész eddigi életed? Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznod! Jós Kati vagy Violetta jósnők tanácsát kérd ki a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy mi lenne a legjobb döntés, ami pozitívan befolyásolja az életed alakulását!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét