Ilyen a férfi, aki kell Neked!

Ilyen a férfi, aki kell Neked!

Egy jól működő párkapcsolathoz a megfelelő csillagálláson kívül természetesen sok minden másra is szükség van.

Mégis, vannak kapcsolatok, amelyeknek a csillagokban meg van írva az igaz szerelem és a boldog élet. Cikkünkből megtudhatod, hogy csillagjegyed szerint milyen férfi illik hozzád!

Kos

Ideális társ: Kos, Oroszlán, Nyilas

Mindhárom jegy szülötte hasonló karakter a csábítás területén, ezért könnyen egymásra hangolódtok. Több dologban közös hullámhosszon vagytok, nagyszerűen tudtok kommunikálni, és együtt élni is. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Bika

Ideális társ: Rák, Bak, Halak

Te ragaszkodó nő vagy, a Rák pedig növeli a biztonságérzeted és a stabil jövőképet. Jól kiegészítitek egymást: ha például Te lakást szeretnél, a férfi megteremti az anyagiakat, hogy te otthont teremthess kettőtöknek. A Bakkal és a Halakkal is jól kijöttök és kiegyensúlyozott életet élhettek. A Halak törődő jelleme megérint Téged, egy gondod van csak vele: nehezen viseled az érzelmi és hangulati ingadozásait. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Ikrek

Ideális társ: Kos, Oroszlán, Nyilas

Számodra a legideálisabb partner a Kos jegyű férfi. Tartós boldogságra számíthattok, ha kölcsönösen megadjátok egymásnak a szabadságot, amire mindkét félnek szüksége van. Tökéletes lelki egyensúlyt pedig az Oroszlánnal élhetsz át, aki hercegnőként bánik veled, és életed legjobb szeretőjévé válhat. A Nyilassal akkor van jövőtök, ha rövid idő alatt kialakul a szerelem és a kötődés érzése. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Rák

Ideális társ: Szűz, Skorpió, Halak

A számodra legideálisabb kapcsolatot a Szűzzel alakíthatod ki. Igaz, hogy sok türelemre és odafigyelésre van szüksége, de ha ezt megkapja, szenvedélyes szerető válik belőle! A Skorpióval romantikus szálak köthetnek össze, a Halak pedig az igazi lelki társ szerepét töltheti be. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Oroszlán

Ideális társ: Kos, Nyilas, Mérleg

Mennyei örömöket élhetsz meg szexuális téren a Kossal. Ha nem próbálod megváltoztatni őt, ideális társra lelhetsz benne. A Mérlegnél Te erősebb egyéniség vagy, ezért a kapcsolat kiegyensúlyozottsága veszélybe kerülhet. Könnyebb helyzeted van a Nyilas csillagjegy szülöttével, akivel hasonló hullámhosszon vagytok több területen is. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Szűz

Ideális társ: Bak, Skorpió, Szűz

Mély érzelmeket és stabilitást nyújt számodra egy Bak. A Skorpióval biztonságban érzed magad és a jövőkép hasonlóan biztató, mint a Baknál. A Szűzzel való kapcsolatod napról napra mélyebb és kiegyensúlyozottabb lehet. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Mérleg

Ideális társ: Nyilas, Vízöntő, Oroszlán

Egy Nyilas férfi pont olyan karakterű párra vágyik, mint amilyen Te vagy. Jól fejlődhet a Vízöntővel való kapcsolatod is, ha kölcsönösen megadjátok a szükséges szabadságot egymásnak. Viszont az Oroszlán mellett lehetsz igazán a legboldogabb! Egy dolgot viszont el kell fogadnod, hogy szeret flörtölni! Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Skorpió

Ideális társ: Rák, Bak, Halak

A Rákkal azonos a gondolkodásotok, élvezitek a másik gondoskodását és törődését. A Bakkal mély és nagy szerelmet élhetsz át, jól kiegészítitek egymást! A Halakkal is jó lehet a kapcsolat, ha a férfi le tud mondani irreális terveiről és hajlandó racionálisabban felfogni az élet dolgait. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Nyilas

Ideális társ: Kos, Mérleg, Nyilas

Te annyira életerős és tüzes vagy, hogy azzal azonnal leveszed a lábáról a Kost és a Mérleget. Mindkét férfi mellett meg van az esélyed a boldogságra! Minél több szabadságot adsz nekik, annál biztosabb lesz a kapcsolatotok. Idővel a Nyilassal is beteljesülhet a szerelmetek. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Bak

Ideális társ: Bak, Skorpió, Halak

Mivel a Bakkal hasonlítotok egymásra, ezért jók a kilátásaitok együtt. Viszont a Skorpió a szívét és a lelkét egyaránt kitárja, felébresztve benned a szenvedélyt. Jól kijössz a Halakkal: a kapcsolatotok érzéki és romantikus is lehet, de nem rövid távon. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Vízöntő

Ideális társ: Ikrek, Nyilas

Az Ikrekkel nagyon jókat tudsz beszélgetni, ráadásul mindketten imádtok szórakozni és utazgatni. A humor a legerősebb kötelék – asztrológiai szempontból remek párost alkothattok! A Nyilas mellett végre megtalálhatod a lelki egyensúlyodat, és az elköteleződéstől való félelmed ellenére is jók az esélyeitek. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Halak

Ideális társ: Bika, Skorpió, Bak

A Bika remek támasz, cserébe Te romantikát csempészel a mindennapokba. Életre szóló szerelem alakulhat ki közöttetek! A Skorpióval is jók az esélyeid: Te megadod neki a lelki békét, ő pedig minden veszélytől megóv. Szerencsésen alakulhat a viszonyod egy Bakkal is: ő megszervezi a hétköznapjaitokat, Te pedig szép lassan lebontod a szívedet körülvevő téglafalat. Személyre szabott tanácsot szeretnél, hogy kit válassz? Kérdezd jósainkat!

Persze vannak olyan jelek is, amikből biztosra tudhatod, hogy nem jó férfit szemeltél ki.

Szeretnéd tudni, hogy ki a legmegfelelőbb személy számodra a párkapcsolat terén? Hogy kivel alakíthatsz ki harmonikus, boldog kapcsolatot? Akkor kérj most jósainktól egy szerelmi jóslást! Ágnes és Eugénia a legjobbak ebben, keresd fel őket most a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Aszcendensed kiszámítása után biztosabb a kép arról, ki illik hozzád leginkább, és a biztos hatás érdekében elvégezhetnek Neked egy szerelmi mágiát is, hogy mielőbb bevonzd az életbe az igazi társat!!

Külföldről is választhatod a telefonos jóslást, hívd: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számot, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számot, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számot!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét