CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

 

KOS:

Kos jegy

A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.

 

BIKA:

Bika jegy

Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és a lábfeje.

 

Nézd meg ITT, mennyi szexre van szüksége a partnerednek!

 

 

IKREK:

Ikrek jegy

A kezei, a válla és a talpa az erogén zónája. Hajlamos a kicsapongó szexuális életre, gyakran partnert vált. Szereti a szexuális játékokat és az új élményeket.

 

RÁK:

rak

Nagyon lassan kell felé közeledni, romantikusan. Nem szeret kísérletezni, és türelmesen kell rá várni, hogy ő nyíljon meg.

halhatatlan_szerelem

Csillagjegyek kedvenc szexpózai ITT!

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán nagy önbizalommal áll a dolgok elé. Szeretik, ha elismerik őket, és ha a partnerük érzékelteti velük a tökéletességüket. Dicsérni kell őket, soha sem szabad kritizálni! Erogén zónája a karja és a haja.

 

SZŰZ:

Szűz jegy

Az egyik leggátlásosabb jegy, nagyon nagy szüksége van a szeretetre, és arra, hogy érezze a biztonságot, a szerelmet. Nagyon nehezen engedi el magát az ágyban, és nagyon aprólékosan ügyel minden részletre. Nem szabad sürgetni, és lassan kell közeledni felé.

 

 

Ellaposodott a szexuális életed? Itt az ideje, hogy felpezsdítsd! Partnered csillagjegye alapján elmondják, hogy mire is vágyik/vágysz az ágyban! Azonban érdemes lehet a lapokat megkérdezni, hogy harmadik személy nincs-e a dologban! Keresd Xalent vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Szereti, ha meg akarják hódítani, az új kalandokat keresi, de nagyon hűséges jegy. Imádja a szép dolgokat, a luxust, a csillogást, és ha őt is kiemelten kezelik. Erogén zónái a háta és a feneke.

 

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, nagyon fontos neki a testiség és a csábítás. Akár állva is szeretkezik, bárhol, bármikor, ha a helyzet úgy kívánja. Soha ne játssz az érzéseivel, és soha ne hazudj a Skorpiónak!

 

NYILAS:

Nyilas jegy

A Nyilas egy nagyon aktív jegy, könnyen továbblép, és könnyen kiábrándul a partneréből. Szereti a kalandokat, maximalista az ágyban. Ha jó szexet akarsz a Nyilassal, hagyj neki elég szabadságot.

tv2_nyari-szerelem

További részletes szexhoroszkópot olvashatsz ITT!

 

BAK:

bak

A Bak ragaszkodik a szokásaihoz, és ez a szexben is megnyilvánul. Nehéz kimozdítani a megszokott a helyzetből. Imádja a romantikát, és azt, ha kettesben lehet a partnerével, aki csak rá figyel. Erogén zónái a térde és a háta.

 

VÍZÖNTŐ:

vizonto1

A Vízöntő mindenre nyitott, az ágyban is. Fontos számára, hogy partnere intelligens legyen, szeret szex előtt is sokat beszélgetni. Imádja az erotikus filmeket, és nagyon szívesen szexel tükör előtt.

 

HALAK:

Halak jegy

A Halak nagyon mélyen éli meg a kapcsolatokat és a szexet is. Állandóan a figyelmet szeretné kivívni magának az ágyban is. Sokszor bizonytalanodik el, és nagyon gátlásos tud lenni. Szereti az izgalmas helyszíneket és a szexjátékokat.

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619