CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

 

KOS:

Kos jegy

A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.

 

BIKA:

Bika jegy

Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és a lábfeje.

 

Nézd meg ITT, mennyi szexre van szüksége a partnerednek!

 

 

IKREK:

Ikrek jegy

A kezei, a válla és a talpa az erogén zónája. Hajlamos a kicsapongó szexuális életre, gyakran partnert vált. Szereti a szexuális játékokat és az új élményeket.

 

RÁK:

rak

Nagyon lassan kell felé közeledni, romantikusan. Nem szeret kísérletezni, és türelmesen kell rá várni, hogy ő nyíljon meg.

halhatatlan_szerelem

Csillagjegyek kedvenc szexpózai ITT!

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán nagy önbizalommal áll a dolgok elé. Szeretik, ha elismerik őket, és ha a partnerük érzékelteti velük a tökéletességüket. Dicsérni kell őket, soha sem szabad kritizálni! Erogén zónája a karja és a haja.

 

SZŰZ:

Szűz jegy

Az egyik leggátlásosabb jegy, nagyon nagy szüksége van a szeretetre, és arra, hogy érezze a biztonságot, a szerelmet. Nagyon nehezen engedi el magát az ágyban, és nagyon aprólékosan ügyel minden részletre. Nem szabad sürgetni, és lassan kell közeledni felé.

 

 

Ellaposodott a szexuális életed? Itt az ideje, hogy felpezsdítsd! Partnered csillagjegye alapján elmondják, hogy mire is vágyik/vágysz az ágyban! Azonban érdemes lehet a lapokat megkérdezni, hogy harmadik személy nincs-e a dologban! Keresd Xalent vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Szereti, ha meg akarják hódítani, az új kalandokat keresi, de nagyon hűséges jegy. Imádja a szép dolgokat, a luxust, a csillogást, és ha őt is kiemelten kezelik. Erogén zónái a háta és a feneke.

 

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, nagyon fontos neki a testiség és a csábítás. Akár állva is szeretkezik, bárhol, bármikor, ha a helyzet úgy kívánja. Soha ne játssz az érzéseivel, és soha ne hazudj a Skorpiónak!

 

NYILAS:

Nyilas jegy

A Nyilas egy nagyon aktív jegy, könnyen továbblép, és könnyen kiábrándul a partneréből. Szereti a kalandokat, maximalista az ágyban. Ha jó szexet akarsz a Nyilassal, hagyj neki elég szabadságot.

tv2_nyari-szerelem

További részletes szexhoroszkópot olvashatsz ITT!

 

BAK:

bak

A Bak ragaszkodik a szokásaihoz, és ez a szexben is megnyilvánul. Nehéz kimozdítani a megszokott a helyzetből. Imádja a romantikát, és azt, ha kettesben lehet a partnerével, aki csak rá figyel. Erogén zónái a térde és a háta.

 

VÍZÖNTŐ:

vizonto1

A Vízöntő mindenre nyitott, az ágyban is. Fontos számára, hogy partnere intelligens legyen, szeret szex előtt is sokat beszélgetni. Imádja az erotikus filmeket, és nagyon szívesen szexel tükör előtt.

 

HALAK:

Halak jegy

A Halak nagyon mélyen éli meg a kapcsolatokat és a szexet is. Állandóan a figyelmet szeretné kivívni magának az ágyban is. Sokszor bizonytalanodik el, és nagyon gátlásos tud lenni. Szereti az izgalmas helyszíneket és a szexjátékokat.

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330