CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

 

KOS:

Kos jegy

A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.

 

BIKA:

Bika jegy

Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és a lábfeje.

 

Nézd meg ITT, mennyi szexre van szüksége a partnerednek!

 

 

IKREK:

Ikrek jegy

A kezei, a válla és a talpa az erogén zónája. Hajlamos a kicsapongó szexuális életre, gyakran partnert vált. Szereti a szexuális játékokat és az új élményeket.

 

RÁK:

rak

Nagyon lassan kell felé közeledni, romantikusan. Nem szeret kísérletezni, és türelmesen kell rá várni, hogy ő nyíljon meg.

Csillagjegyek kedvenc szexpózai ITT!

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán nagy önbizalommal áll a dolgok elé. Szeretik, ha elismerik őket, és ha a partnerük érzékelteti velük a tökéletességüket. Dicsérni kell őket, soha sem szabad kritizálni! Erogén zónája a karja és a haja.

 

SZŰZ:

Szűz jegy

Az egyik leggátlásosabb jegy, nagyon nagy szüksége van a szeretetre, és arra, hogy érezze a biztonságot, a szerelmet. Nagyon nehezen engedi el magát az ágyban, és nagyon aprólékosan ügyel minden részletre. Nem szabad sürgetni, és lassan kell közeledni felé.

 

 

Ellaposodott a szexuális életed? Itt az ideje, hogy felpezsdítsd! Partnered csillagjegye alapján elmondják, hogy mire is vágyik/vágysz az ágyban! Azonban érdemes lehet a lapokat megkérdezni, hogy harmadik személy nincs-e a dologban! Keresd Xalent vagy Sárát a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

 

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Szereti, ha meg akarják hódítani, az új kalandokat keresi, de nagyon hűséges jegy. Imádja a szép dolgokat, a luxust, a csillogást, és ha őt is kiemelten kezelik. Erogén zónái a háta és a feneke.

 

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, nagyon fontos neki a testiség és a csábítás. Akár állva is szeretkezik, bárhol, bármikor, ha a helyzet úgy kívánja. Soha ne játssz az érzéseivel, és soha ne hazudj a Skorpiónak!

 

NYILAS:

Nyilas jegy

A Nyilas egy nagyon aktív jegy, könnyen továbblép, és könnyen kiábrándul a partneréből. Szereti a kalandokat, maximalista az ágyban. Ha jó szexet akarsz a Nyilassal, hagyj neki elég szabadságot.

További részletes szexhoroszkópot olvashatsz ITT!

 

BAK:

bak

A Bak ragaszkodik a szokásaihoz, és ez a szexben is megnyilvánul. Nehéz kimozdítani a megszokott a helyzetből. Imádja a romantikát, és azt, ha kettesben lehet a partnerével, aki csak rá figyel. Erogén zónái a térde és a háta.

 

VÍZÖNTŐ:

vizonto1

A Vízöntő mindenre nyitott, az ágyban is. Fontos számára, hogy partnere intelligens legyen, szeret szex előtt is sokat beszélgetni. Imádja az erotikus filmeket, és nagyon szívesen szexel tükör előtt.

 

HALAK:

Halak jegy

A Halak nagyon mélyen éli meg a kapcsolatokat és a szexet is. Állandóan a figyelmet szeretné kivívni magának az ágyban is. Sokszor bizonytalanodik el, és nagyon gátlásos tud lenni. Szereti az izgalmas helyszíneket és a szexjátékokat.

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522