CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

 

KOS:

Kos jegy

A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.

 

BIKA:

Bika jegy

Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és a lábfeje.

 

Nézd meg ITT, mennyi szexre van szüksége a partnerednek!

 

 

IKREK:

Ikrek jegy

A kezei, a válla és a talpa az erogén zónája. Hajlamos a kicsapongó szexuális életre, gyakran partnert vált. Szereti a szexuális játékokat és az új élményeket.

 

RÁK:

rak

Nagyon lassan kell felé közeledni, romantikusan. Nem szeret kísérletezni, és türelmesen kell rá várni, hogy ő nyíljon meg.

halhatatlan_szerelem

Csillagjegyek kedvenc szexpózai ITT!

 

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Az Oroszlán nagy önbizalommal áll a dolgok elé. Szeretik, ha elismerik őket, és ha a partnerük érzékelteti velük a tökéletességüket. Dicsérni kell őket, soha sem szabad kritizálni! Erogén zónája a karja és a haja.

 

SZŰZ:

Szűz jegy

Az egyik leggátlásosabb jegy, nagyon nagy szüksége van a szeretetre, és arra, hogy érezze a biztonságot, a szerelmet. Nagyon nehezen engedi el magát az ágyban, és nagyon aprólékosan ügyel minden részletre. Nem szabad sürgetni, és lassan kell közeledni felé.

 

 

Ellaposodott a szexuális életed? Itt az ideje, hogy felpezsdítsd! Partnered csillagjegye alapján elmondják, hogy mire is vágyik/vágysz az ágyban! Azonban érdemes lehet a lapokat megkérdezni, hogy harmadik személy nincs-e a dologban! Keresd Xalent vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Szereti, ha meg akarják hódítani, az új kalandokat keresi, de nagyon hűséges jegy. Imádja a szép dolgokat, a luxust, a csillogást, és ha őt is kiemelten kezelik. Erogén zónái a háta és a feneke.

 

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy, nagyon fontos neki a testiség és a csábítás. Akár állva is szeretkezik, bárhol, bármikor, ha a helyzet úgy kívánja. Soha ne játssz az érzéseivel, és soha ne hazudj a Skorpiónak!

 

NYILAS:

Nyilas jegy

A Nyilas egy nagyon aktív jegy, könnyen továbblép, és könnyen kiábrándul a partneréből. Szereti a kalandokat, maximalista az ágyban. Ha jó szexet akarsz a Nyilassal, hagyj neki elég szabadságot.

tv2_nyari-szerelem

További részletes szexhoroszkópot olvashatsz ITT!

 

BAK:

bak

A Bak ragaszkodik a szokásaihoz, és ez a szexben is megnyilvánul. Nehéz kimozdítani a megszokott a helyzetből. Imádja a romantikát, és azt, ha kettesben lehet a partnerével, aki csak rá figyel. Erogén zónái a térde és a háta.

 

VÍZÖNTŐ:

vizonto1

A Vízöntő mindenre nyitott, az ágyban is. Fontos számára, hogy partnere intelligens legyen, szeret szex előtt is sokat beszélgetni. Imádja az erotikus filmeket, és nagyon szívesen szexel tükör előtt.

 

HALAK:

Halak jegy

A Halak nagyon mélyen éli meg a kapcsolatokat és a szexet is. Állandóan a figyelmet szeretné kivívni magának az ágyban is. Sokszor bizonytalanodik el, és nagyon gátlásos tud lenni. Szereti az izgalmas helyszíneket és a szexjátékokat.

 

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Üdvözöllek! Kitti jósnő vagyok! Hatékony segítséget nyújtok a kedves kérdezőimnek. Életmód tanácsadó, cigánykártya jós, tarot kártya jós vagyok. Ingát is használok, és tisztánérzői képességet is örököltem édesanyámtól. Felhívom a hozzám fordulók figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre, hogy még időben tudjanak változtatni rajta, és el tudják kerülni a nehéz helyzeteket, vagy hogy könnyebben vészeljék át azokat. […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 216

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453