Így kívánj NYEREMÉNYT a 10milliószoros napon!

Ha nyereményre lenne szükséged, akkor mindenképpen a tízmilliószoros napon kell bevonzanod azt. A kívánság mágia csakis ezeken a különleges napokon működik.

Olvasd el ITT a szerencse horoszkópod, hogy megtudd, mekkora nyereményre lehet esélyed!

Nagyon figyelj, arra hogy a tízmilliószoros napon minden óhajod és sóhajod tízmilliószoros erővel hat! Ha valami negatív dolgot kimondasz ezen a napon, akkor azt vonzod be magadnak!

Figyelj tehát arra, amit mondasz, és arra is, amit gondolsz ezen a napon. A legjobb, ha kérsz egy védelmet magadra Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy azok a negatív állítások vagy gondoltok, amelyek ezen a napon megfogalmazódnak benned, ne tehessék tönkre az életed és ne álljanak a nyereményed útjába!

Figyeld az álmaidat is, a tízmilliószoros napot megelőző éjszakán, mert fontos üzenetet hordozhatnak a nyereménnyel kapcsolatosan!

nyeremény

A nagy pénzzel kapcsolatos álmok jelentéséről ITT olvashatsz bővebben!

Annak ellenére, hogy ez a nap tízmilliószoros erővel bír, nem elég, ha csak egy forintot kívánsz, mert abból sosem lesz tízmillió.

Ahhoz, hogy megnyerd az áhított összeget, pontosan arra kell gondolnod és a következőképpen lesz a kívánságodból mágia, a mágiából pedig nyeremény:

A kívánt nyeremény pontos összegét vésd bele egy arany gyertyába. Hangosan mondd el a mantrát, amit Ágnestől megkapsz a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), háromszor egymás után.

Olvasd el a kínai horoszkópod ITT, meglepő információkat tartalmazhat számodra!

nyeremény

Végül írj egy kérvényt, egy levelet az Egyetemes Univerzumi Banknak címezve. Írd bele, hogy mire szeretnéd használni az összeget és mekkora összegre van szükséged.

Ezt a levelet olvasd fel hangosan, majd tedd hozzá, hogy a pénzt nyeremény formájában szeretnéd. Égesd el a levelet pontosan november 10-én, az idei év negyedik és egyben utolsó tízmilliószoros napján.

A levél hamvaiba márts egy tollat, majd ezzel írd fel az összeget egy fehér papírra. Ezt a papírt hordd a tárcádban 2 hétig. Az eredmény nem marad el, de ne felejtsd el elkérni Ágnestől azt a 150 éves nyeremény mantrát, amelyet hangosan kell elmondanod a szertartás alatt!

Pénzbevonzó mágiára a mai nap a legalkalmasabb! Marcus Mágust vagy Eta jósnőt keresd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik segíthetnek nagyobb összegű nyereményhez is hozzájutni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Erzsébet on január 13, 2018 Válasz

Hozzászólásén még soha nem nyertem nekem jol jönne venék egy házat a jo istenek megköszönem

    Astro 24h on január 17, 2018 Válasz

    Kedves Erzsébet! Keresse fel kérem jósainkat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segítenek Önnek nyeremény bevonzó mágiával!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét