Így készülj fel a tértisztításra!

Így készülj fel a tértisztításra!

Mindennapi hangulatunk kölcsönhatásban áll otthonunkkal. Negativitásunk kellemetlen energetikai lenyomatot hagyhat életterünkben. A tértisztítással mindezektől az ottmaradt negatív erőktől tisztíthatjuk meg lakásunkat, otthonunkat.

Mindezt érdemes évente legalább egyszer elvégezni, illetve amikor úgy érezzük, szükséges, hogy lakhelyünk megtisztuljon az alacsony rezgésű, ártó, negatív energiáktól, illetve azoknak a negatív érzelmi hatásoknak a lenyomatától, amik az adott szobában értek bennünket. Így elkerülhető, hogy újra magunkra vegyük az otthonunkban rekedt negatív rezgéseket.

10 jel arra, hogy tisztításra van szükséged! Kattints IDE!

asztrológia, asztrológus, asztrológiai elemzés, tanács, tanácsadó, csillagjóslás

Amire szükségünk lesz:

  • füstölő pálca (ajánlott a tömjén)

  • 1 db fehér gyertya

  • 1 db piros virágfej – a szeretetért, boldogságért

  • 1 db sárga virágfej – a nevetésért, biztonságérzetért

  • 1 db fehér virágfej – a tisztulásért, gyógyulásért

  • 1 db csengő

Mivel a tértisztítás egy rituálé, fontos, hogy pontosan kövessük az előírásokat.

A szertartás elvégzése után szinte azonnal érezni fogjuk a jótékony hatását, lakásunkat mintha kicserélték volna. A tértisztítás után megszűnik a lakásban rekedt negatív energia hatása, azonnal friss, életteli energiák vesznek körül bennünket.

EZEK a dolgok vonzhatják be az otthonodba a negatív energiákat!

A szertartás menete:

Első lépés: takarítsunk ki, alaposan, tegyünk rendet otthonunkban! Mindezt mezítláb vagy zokniban végezzük, és lehetőleg teljes csend vegyen körül bennünket, majd vegyünk egy frissítő zuhanyt, és vegyünk fel tiszta ruhát.

Helyezzük a három, különböző színű virágfejet a lakás közepére, majd gyújtsunk meg egy  gyertyát és egy füstölőt ugyancsak a lakás közepén.

Ezt követően gyújtsuk meg a másik füstölőt is, és a kezünkben tartva induljunk el a bejárati ajtótól – az óra járásával megegyező irányban haladva – végig az összes helyiségen. Közben a füstölőt lentről fölfelé mozgatva körkörösen tisztítsuk meg a teret. Minden helyiségben a sarkokat füstöljük át kb. fél percig. A bejárati ajtónál balról jobbra elhúzzuk a füstölőt, ezzel lezárjuk otthonunkat a negatív energiáktól. Fogjuk a csengőt, és a bejárattól haladva – az előbbiekkel megegyező módon – csöngessük végig a lakást. Eközben mondogatni kell egy mantrát, ennek a segítségével lesz igazán hatásos a tisztítás. Ezt szakembereinktől kell elkérned! A kört a bejáratnál zárjuk be.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ismét a bejárattól indulva tapsoljuk végig a lakást a fal mellett haladva, majd középen is. Ott, ahol tompábban hangzik a taps, még egyszer menjünk vissza, hogy felfrissítsük az energiákat! Ezek után gyűjtsük össze az összes eszközt, amit használtunk, és dobjuk ki a szemétbe! A csengőt sós vízben öblítsük le.

Utolsó lépésként nyissuk ki az összes ablakot, és hagyjuk kiszellőzni a lakást! Ez elősegíti, hogy az új, tiszta és pozitív energia beáramolhasson az otthonunkba.

Az utolsó lépés a tiszta energiák levédése szakember segítségével. Hívd Tündér Lilit vagy Happyt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy áldással és védelemmel lássa el otthonodat! Ha azt gyanítod, rontás vagy átok van rajtad, akkor is érdemes a telefonos jóslást választanod, szakembereink ezt is megnézik, és ha szükséges, leveszik rólad, valamint védelmet is kapsz!

A tisztítás utolsó lépéséért, vagy negatív energia vizsgálatért telefonálhatsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét