Így készíts pénzmandalát

Így készíts pénzmandalát

A mandala az egyik legősibb szimbólum, a szó jelentése: kör vagy valaminek a középpontja. A szimmetrikus, egymásba fonódó, egymást körül ölelő körök között kibontakozó motívumok, formák és színek a lelki harmóniát és bensőnk középpontjának a felfedezését segítik.

Rengeteg olyan mandalát találhatsz az interneten, amelyet már mások elkészítettek és csak ki kell nyomtatnod, de ha Te magad készítesz egy mandalát, az személyre szabottan Neked segít abban, amire a legnagyobb szükséged van.

Kérd az angyalokat ide kattintva, hogy segítsenek az anyagi helyzeted javításában!

Miért készíts mandalát?

Az egyik legjobb és legköltséghatékonyabb önismereti játék a mandala rajzolása. Minden szín mást és mást jelent, ezért tudatosan rajzolhatsz olyan mandalát, ami kifejezetten az anyagiakat segíti vagy olyat, ami a szerelmi életedbe hoz változást.

Mielőtt neki fognál az első spirituális festés gyakorlatának, ne nézd meg az egyes színek jelentését! Rajzolj bátran, engedd szabadon a fantáziád, majd ha végeztél, nézd meg a domináns színek jelentését az alábbi listában. Amelyik színből a legtöbb szerepel a mandaládon, arra van a legnagyobb szükség az életedben. A tudatos mandala készítés első szabálya a színek helyes megválasztása.

Vedd magad körül szerencsét hozó tárgyakkal, melyekről ITT olvashatsz!

Az alábbi színek közül választhatsz, ha mandalát festesz:

Vörös (szerelem, határozottság, éntudat)

Sárga (az életenergia és a fény színe, híd a materiális és spirituális világ között)

Narancssárga (hetedik érzék működése, az ego színe)

Zöld (anyagi és spirituális növekedés, tolerancia gyakorolása)

Kék (biztonság, harmónia, nyugodtság, védelem)

Bíbor (az ellentétek, ellentétes indulatok színe, szenvedély, vágy, viharos érzelmek)

Rózsaszín (szeretet, szerelem, testi és lelki gyógyulási folyamatok)

Fehér (tisztaság, béke és nyugalom)

Fekete (új kezdet, új lehetőség, végtelenség)

Szürke (lelki folyamatok, párkapcsolati hűség)

Ezüst (spirituális, természetfeletti képességek)

Arany (bőség, gazdagság)

Barna (földhöz való kötődés, materializmus)

Ismételgesd a jól bevált pénzmantrát minden nap! Kattints IDE!

Hogyan rajzolj mandalát?

A középpontból kiindulva rajzolj szabályos, vagy kevésbé szabályos köröket. Ha elkészültél a körökkel, akkor a mandala rajzolása során ki kell töltened a körök közötti teret szimmetrikus szimbólumok belerajzolásával. Ide bármilyen, kedved szerinti formát rajzolhatsz, lehet ez pont, négyzet, háromszög, virág, hullámos vonal, csillag, vagy ami eszedbe jut. Engedd szabadon a képzelőerőd!

Így készíts pénzmandalát

A pénzmandalához helyezd a köröket egymástól szabályos távolságra, ahogy az alábbi ábrán is láthatod. Használj körzőt, vonalzót, majd rajzold be a köröket az ábrán látható módon:

A mandaládon mindenképpen jelenjen meg a négyzet, hiszen az az anyagi stabilitás jelképe, és a spirál vonal, ami a bőség terjedését szimbolizálja. Ezen kívül rajzolhatsz köröket, háromszögeket vagy bármit, amit szeretnél. A mandalád színvilága épüljön a zöld, arany, barna és kék színekre. Használhatsz mást is, de a felsorolt színek kapjanak központi helyet a rajzodon.

Ha elkészültél a mandaláddal, amelynek megrajzolásához akár online mandala készítő programot is használhatsz, akkor hívd bármelyik kollégánkat, hogy beavassa Neked, és feltöltse pénzenergiával! Ha ez megtörtént, akkor tedd ki a falra, valahova olyan helyre, ahol gyakran láthatod. A mandala 1 héten belül működésbe lép, és nagyon sok pénzt hozhat Neked és családodnak!

Ha Te is szeretnél pénzmandalát készíteni, de nem tudod, hogyan is fogj hozzá, kérd Tündér Lili vagy Viola segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) és együtt elkészítitek a legerősebb pénzmandalát, ami teljesen személyre szabott, és sok pénzt hozhat Neked! Hívd őt bátran külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét