Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

 

Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet.

Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnénk bevonzani.

Végezhetünk különböző pénzmágiákat, pénzhoroszkópunk alapján is megtervezhetjük a pénzbevonzás menetét, de az égiek üzeneteket küldenek.

 

Vedd át a pénz angyalának imáját ITT!

pénzteremtés

Elsősorban értelmeznünk kell az égiek üzenetét, mert nem mindig pénz érkezéséről beszélnek. Vannak helyzetek, amikor az égiek úgy akarnak nekünk pénzt „hozni”, hogy megóvnak minket egy balszerencsés fordulattól, aminek következtében sok pénzt veszítettünk volna.

Vannak helyzetek, amikor egy sokkal jobb munkalehetőséget hoznak nekünk az égiek, és ebből lesz több pénzünk.

Van, amikor nyereményről beszélnek és ennek megragadásában segítenek nekünk.

 

Mindig használj fehér mágiát, ha változásra vágysz. ÍGY kell!

 

A legfontosabb az, hogy értenünk kell őket. Értelmeznünk kell az égiek üzenetét, akkor is, ha pénzről, és akkor is, ha más figyelmeztető üzenetről van szó.

Meg kell tanulnunk kommunikálni az égiekkel. Tudnunk kell azt, hogy hogyan jut el hozzájuk az üzenetünk.

Vannak szerencsések, akik hallják az égiek üzenetét, és tudnak hozzájuk beszélni, tanácsot kérni.

És van egy jó hírem, a szakembereink meg tudnak téged is tanítani arra, hogy kommunikálj az égiekkel!

Elmondják neked, hogyan tudsz hozzájuk beszélni, és hogyan tudod értelmezni az üzenetüket.


EZZEL a mágiával több milliót nyertek, megmutatjuk neked!

Nagyon rövid idő alatt elsajátítható, ha igazán szeretnéd, mert ez csak akarat kérdése.

Ha megtanulod, hogyan kell kommunikálni az égiekkel, akkor kérheted tőlük a pénzbevonzást, és kérheted őket, hogy vezessenek el a nagy pénzig.

Segíteni fognak neked abban, hogy megtaláld a helyes utat, és a kérdéseidre a válaszokat.

 

Ha készen állsz, most azonnal segítünk neked. Várjuk a hívásodat!

Keresd Ágnest vagy Norbertet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik már rengeteg embernek segítettek anyagi helyzetük rendezésében, az angyalok által!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522