Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

 

Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet.

Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnénk bevonzani.

Végezhetünk különböző pénzmágiákat, pénzhoroszkópunk alapján is megtervezhetjük a pénzbevonzás menetét, de az égiek üzeneteket küldenek.

 

Vedd át a pénz angyalának imáját ITT!

pénzteremtés

Elsősorban értelmeznünk kell az égiek üzenetét, mert nem mindig pénz érkezéséről beszélnek. Vannak helyzetek, amikor az égiek úgy akarnak nekünk pénzt „hozni”, hogy megóvnak minket egy balszerencsés fordulattól, aminek következtében sok pénzt veszítettünk volna.

Vannak helyzetek, amikor egy sokkal jobb munkalehetőséget hoznak nekünk az égiek, és ebből lesz több pénzünk.

Van, amikor nyereményről beszélnek és ennek megragadásában segítenek nekünk.

 

Mindig használj fehér mágiát, ha változásra vágysz. ÍGY kell!

 

A legfontosabb az, hogy értenünk kell őket. Értelmeznünk kell az égiek üzenetét, akkor is, ha pénzről, és akkor is, ha más figyelmeztető üzenetről van szó.

Meg kell tanulnunk kommunikálni az égiekkel. Tudnunk kell azt, hogy hogyan jut el hozzájuk az üzenetünk.

Vannak szerencsések, akik hallják az égiek üzenetét, és tudnak hozzájuk beszélni, tanácsot kérni.

És van egy jó hírem, a szakembereink meg tudnak téged is tanítani arra, hogy kommunikálj az égiekkel!

Elmondják neked, hogyan tudsz hozzájuk beszélni, és hogyan tudod értelmezni az üzenetüket.


EZZEL a mágiával több milliót nyertek, megmutatjuk neked!

Nagyon rövid idő alatt elsajátítható, ha igazán szeretnéd, mert ez csak akarat kérdése.

Ha megtanulod, hogyan kell kommunikálni az égiekkel, akkor kérheted tőlük a pénzbevonzást, és kérheted őket, hogy vezessenek el a nagy pénzig.

Segíteni fognak neked abban, hogy megtaláld a helyes utat, és a kérdéseidre a válaszokat.

 

Ha készen állsz, most azonnal segítünk neked. Várjuk a hívásodat!

Keresd Ágnest vagy Norbertet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik már rengeteg embernek segítettek anyagi helyzetük rendezésében, az angyalok által!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619