Így jósolj magadnak férjet Szent Péter és Pál napján!

A néphagyomány szerint ezen a napon a „búza töve megszakad”, és  elkezdődik az aratás. Péter és Pál napja, mint az aratás kezdete, vált ismertté.

Azonban a hiedelem szerint a hajadonok közül, aki ezen a napon elsőként hallja meg a harangszót, év végéig biztosan férjhez fog menni. Szent Péter és Pál napja éppen ezért kiváló alkalom arra, hogy megjósold a jövődet szerelem és párkapcsolat terén! Ezen a napon találnak egymásra a csillagjegy párok is!

ITT van a leginkább összeillő csillagjegy párok listája! Ezt látnod kell!

Így jósolj szerelmet gyertya segítségével a különleges napon!

A viaszjóslás egy ősi módszer, mely választ ad, ha arra vagy kíváncsi, mi vár rád a szerelmi életedben! A jóslást mindig egyedül csináld és nyugodt körülmények között! Ha nyugtalan vagy, és hangzavar van a közeledben, akkor a jóslás nem fog sikerülni!

Norbert

Szeretnéd tudni, melyik csillagjegy a legmegfelelőbb párod az összes közül? Kattints IDE!

Próbálhatod behívni az elméddel a választ, de csalni nem ér! Ha nem azt a feleletet kapod az Univerzumtól, amire vágytál, ne ismételd meg a szertartást addig, amíg a kedvedre való választ meg nem kapod! Nem tudhatod, hogy a Teremtőnek mi a szándéka, és mi az, ami igazából a javadat szolgálja majd.

A viaszból való jóslás alapja, hogy egy tál hideg vízbe csöpögtetsz forró viaszt és ezután értelmezed a kapott formát. Amikor kérdést teszel fel, vagy egy szituáció kimenetelére vagy kíváncsi, gyakran kaphatsz egyértelmű választ is. Olyan konkrétumok formájában, mint például egy név vagy egy szó, melyek azonnali választ adnak a feltett kérdésedre.

Ikrek a csillagjegyed?! Elképesztő dologra derül fény ITT!

csillagjegy párok

Így kezdj hozzá:

Gyújts meg több sötét színű mécsest vagy gyertyát, várj pár percet, nézd a gyertyalángot és figyelj a légzésedre. Gondolj a kérdésedre, míg elkezd lefolyni a viasz. Ha már elég forró viasz képződött, öntsd bele egy tál hideg vízbe és nézd meg, milyen alakot kaptál! A választ a te képzelőerőd is módosíthatja, ezért a rejtélyesnek tűnő jeleket jobb, ha szakember segítségével elemzed ki, hívd ezért Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Kollégánk minden egyes alakzat jelentésével tisztában van, és el tudja neked mondani pontosan, hogy mikor és kinek a személyében találsz rá arra a személyre, aki a csillagjegyed alapján is a legmegfelelőbb társ lesz számodra!

Nem találtad még meg a párod? Itt az ideje, hogy kiderítsd, hogy mi lehet az oka! Lehet egy szerelmi rontás, -kötés, amelyet már évek óta cipelsz vagy csak a nem megfelelő személyek között keresgéltél eddig! Szandra vagy Eta jósnők választ adhatnak minden kérdésedre a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ha kötés van rajtad, akkor attól is megszabadíthatnak!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét