Így ismereld fel, hogy a gyermeked indigógyermek!

Így ismereld fel, hogy a gyermeked indigógyermek

Makacs, akaratos, engedetlen vagy más szóval indigógyermek. Ismerős szavak? Minden gyerekre jellemzőek egy bizonyos mértékig. Ha a Te gyereked az átlagnál makacsabb, erősebb akaratú, már egy évesen is önálló szeretne lenni, akkor ez az első intő jel, hogy nem átlagos gyereket kaptál a sorstól, hanem egy indigó vagy más néven kristály gyermeket bíztak a gondjaidra.

 

Nagyon sok gyereket diagnosztizálnak Asperger-szindrómával vagy autizmussal, mert nem értik a viselkedésüket, és egy orvosok által elismert diagnózissal próbálják megmagyarázni a gyerek furcsaságait, ezáltal sajnos kevés teret adva a kibontakozásukra és az eredeti feladatuk végrehajtására.

Jobb esetben csak terápiás kezelésre járatják a gyerekeket, de sokszor gyógyszerekkel is kezelik, ezáltal teljesen elnyomva a feltörő kristálytiszta tudást és megismerést. Rengeteg türelemre és odaadásra lesz szükséged, ha indigó babád van, ne felejts el higgadt maradni, mert a pozitív gondolkodás átsegít a nehéz időszakokon. Lehet, hogy előző életetekben Te voltál a kisbaba és Ő volt az anyukád. Kérdezd meg jósainkat, hogy volt-e már közös leszületésetek a babáddal és akkor milyen szerepet töltöttetek be egymás életében.

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, gyermek, indigógyermek, baba, indigó baba, indigó felnőtt,

Hogyan teszteld 3 lépésben, hogy indigó gyereked van?

A gyerek 3 éves koráig Te magad is megpróbálhatod kideríteni, de ha idősebb annál, akkor érdemes felhívnod a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc) és a születési dátuma alapján, illetve az aura színe alapján elmondják jósaink, hogy a Te gyerekednek milyen különleges képességei vannak, és hogy mi a küldetése a Földön.

 

1. Kérd meg a gyereket, hogy rajzoljon egy kört. Ha a kör, amit rajzol, több helyen megszakad, esetleg szív formája van, akkor az egy figyelmeztető jel, valószínűleg ő egy indigógyermek.

 

2. Adj a kezébe színes ceruzákat és nézd meg, hogy melyiket választja. Ha a kék, lila és ennek árnyalatai a kiválasztott színek között lesznek, akkor az egy újabb jel arra, hogy indigó gyereket nevelsz.

 

3. Az indigó babák auralátók. Ha elmondja, hogy egy néninek vagy bácsinak milyen színe van, akkor ő nem tréfál és nem az öltözékére gondol, hanem az aurájára. Érdemes erre odafigyelni és ezeket a képességeket nem elnyomni, hanem fejleszteni!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, gyermek, indigógyermek, baba, indigó baba, indigó felnőtt,

Lehet, hogy a gyereked egy különleges és titkos küldetéssel jött a világra. Tudd meg, mi az, és hogy miként fejlesztheted a képességeit, és mit ne tegyél ahhoz, hogy teljesíteni tudja a küldetését!

Ha még nincs gyereked, de nagyon szeretnél, akkor kérdezd Ágnes vagy Xalen jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), ők elmondják, mikor érkezik a gyermekáldás az életedbe. Tudd meg az ezotéria segítségével, hogy mikor lesz kisbabád és kérdezd meg, indigó baba lesz-e, és ha igen, akkor hogyan készülj a fogadására!

Vagy szeretnél a családodról és a gyermekedről megtudni mindent? Akkor is bátran kérdezd őket!

Jósainknak külföldről is telefonálhatsz: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

Olvastad már?

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530