Így ismereld fel, hogy a gyermeked indigógyermek!

Így ismereld fel, hogy a gyermeked indigógyermek

Makacs, akaratos, engedetlen. Ismerős szavak? Minden gyerekre jellemzőek egy bizonyos mértékig. Ha a Te gyereked az átlagnál makacsabb, erősebb akaratú, már egy évesen is önálló szeretne lenni, akkor ez az első intő jel, hogy nem átlagos gyereket kaptál a sorstól, hanem egy indigó vagy más néven kristály gyermeket bíztak a gondjaidra.

Nagyon sok gyereket diagnosztizálnak Asperger-szindrómával vagy autizmussal, mert nem értik a viselkedésüket, és egy orvosok által elismert diagnózissal próbálják megmagyarázni a gyerek furcsaságait, ezáltal sajnos kevés teret adva a kibontakozásukra és az eredeti feladatuk végrehajtására.

Jobb esetben csak terápiás kezelésre járatják a gyerekeket, de sokszor gyógyszerekkel is kezelik, ezáltal teljesen elnyomva a feltörő kristálytiszta tudást és megismerést. Rengeteg türelemre és odaadásra lesz szükséged, ha indigó babád van, ne felejts el higgadt maradni, mert a pozitív gondolkodás átsegít a nehéz időszakokon. Lehet, hogy előző életetekben Te voltál a kisbaba és Ő volt az anyukád. Kérdezd meg jósainkat, hogy volt-e már közös leszületésetek a babáddal és akkor milyen szerepet töltöttetek be egymás életében.

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, gyermek, indigógyermek, baba, indigó baba, indigó felnőtt,

Hogyan teszteld 3 lépésben, hogy indigó gyereked van?

A gyerek 3 éves koráig Te magad is megpróbálhatod kideríteni, de ha idősebb annál, akkor érdemes felhívnod a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc) és a születési dátuma alapján, illetve az aura színe alapján elmondják jósaink, hogy a Te gyerekednek milyen különleges képességei vannak, és hogy mi a küldetése a Földön.

1. Kérd meg a gyereket, hogy rajzoljon egy kört. Ha a kör, amit rajzol, több helyen megszakad, esetleg szív formája van, akkor az egy figyelmeztető jel, valószínűleg ő egy indigógyermek.

2. Adj a kezébe színes ceruzákat és nézd meg, hogy melyiket választja. Ha a kék, lila és ennek árnyalatai a kiválasztott színek között lesznek, akkor az egy újabb jel arra, hogy indigó gyereket nevelsz.

3. Az indigó babák auralátók. Ha elmondja, hogy egy néninek vagy bácsinak milyen színe van, akkor ő nem tréfál és nem az öltözékére gondol, hanem az aurájára. Érdemes erre odafigyelni és ezeket a képességeket nem elnyomni, hanem fejleszteni!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, gyermek, indigógyermek, baba, indigó baba, indigó felnőtt,

Lehet, hogy a gyereked egy különleges és titkos küldetéssel jött a világra. Tudd meg, mi az, és hogy miként fejlesztheted a képességeit, és mit ne tegyél ahhoz, hogy teljesíteni tudja a küldetését!

Ha még nincs gyereked, de nagyon szeretnél, akkor kérdezd Ágnes vagy Xalen jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), ők elmondják, mikor érkezik a gyermekáldás az életedbe. Tudd meg az ezotéria segítségével, hogy mikor lesz kisbabád és kérdezd meg, indigó baba lesz-e, és ha igen, akkor hogyan készülj a fogadására!

Vagy szeretnél a családodról és a gyermekedről megtudni mindent? Akkor is bátran kérdezd őket!

Jósainknak külföldről is telefonálhatsz: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét