Így ismered fel, hogy a gyermeked kristálygyermek!

Így ismered fel, hogy a gyermeked kristálygyermek!


Azonban, ha jobban odafigyelsz, észreveheted az árulkodó jeleket és felismerheted, hogy utódod valóban kristálygyermek. Segíts neki, és támogasd abban, hogy véghez vigye a küldetését, miszerint  egy jobb, szebb élet vár ránk. Változtatnunk kell a mindennapi életünkön, hogy a felemelkedés útjára lépjünk!Régebben már írtunk a gyermekek egy másik különleges csoportjáról, az indigógyermekekről.

Mindkét csoport nagyon érzékeny és egyedüli képességekkel rendelkezik. A fő eltérés a személyiségükben rejlik. Az indigógyermekek harciasak, mert céljuk a fejlődésünket már nem szolgáló, nem működő rendszerek megszüntetése. Az ország vezetőivel harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amelyek már nem szolgálják a felnövekvő generáció fejlődését, magasabb dimenzióba jutását.

Ennek ellentéte a kristálygyermek, akiből nyugodtság ésjós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások kiegyensúlyozottság áramlik.

Persze, akaratosan is viselkedhet néha, de a legtöbb esetben nyugodt és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által kitaposott úton jár. Az indigógyermek megtisztítja az utat a rossz rendszerektől, ellenségektől, így a kristálygyermek, a már megtisztított úton, elősegítheti az emberiség evolúcióját, és biztonságosabb, békésebb világot teremthet a jövő nemzedékének.

A kristálygyerekeknek látható jelei vannak. Ha belenézel a csemetéd szemébe, láthatod a bölcsességet, a tudást, és azt, hogy nem tudsz elrejteni előle semmit. Belenéz a szemedbe, és mindent lát, semmi sem marad rejtve előle.

Gyakran megfigyelhető telepatikus képességük, emiatt később kezdenek el beszélni, mint a velük egykorú gyermekek. Nem ritka, hogy csak három éves koruk után kezdenek el beszélni. Érdekesség, hogy a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval, mert különleges módon, elméből elmébe kommunikációval boldogulnak, a kicsik pedig telepátiával, saját jelbeszéddel és hangokkal könnyítik meg a kapcsolattartást.

Sokszor tévesen autistának gondolják ezeket a gyermekeket, pedig a kristálygyermekek kommunikatívak, kedvesek és barátságosak. Tehetségük számos területen kimagasló. Páratlan kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. Az autista gyerekekkel ellentétben, a kristálygyerekek mindig érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, vagy érintésre.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

További jelek, amelyek arra utalnak, hogy gyermeked is ezen generáció része:

– Vonzódnak a természet, az állatok és az organikus anyagok iránt, gyerekként és felnőttként egyaránt.

– Különösen érzékenyek a zenére, de egyéb művészetekben is tehetségesek lehetnek.

– Gyakran angyalokról mesélnek szüleiknek. Érdeklődnek az ezotéria, a mágia, az angyalok és egyéb misztikus dolgok iránt.  

Ha felismerted a jeleket, hogy gyermeked kristálygyermek, akkor gondos odafigyeléssel kell nevelned! Kérd ki Virág vagy Ágnes jósnő tanácsát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy milyen módon tudod neki a legjobbat megadni, hogy kibontakozzon a tudása! Ugye ezt szeretnéd? Hívd bátran szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét