Így fogyj a HOLD segítségével!

Így fogyj a HOLD segítségével!

Régóta diétázol, de nem tudsz leadni egyetlen deka felesleget sem? Ennek igazán egyszerű oka van: nem megfelelő a Hold állása! A Földön minden a Hold hatása alatt áll: a növények, az állatok, a tengerek, és ez alól az emberek sem kivételek.

A Föld keringése kihat szervezetünk alapvető működésére. Ennek oka a Hold elektromágneses ereje. A Hold négy fázisában eltérő módon irányítja az élő szervezetek idegimpulzusait és sejtenergiáit.

A testsúly és a Hold fázisai közti kapcsolat igen egyszerű: az emberi szervezet együtt változik az égitesttel. Növő holdkor minden elfogyasztott kalória beépül, míg fogyó holdkor ez a szám elenyésző. Aki ezt felismeri és alkalmazza, garantáltan nem fog csalódni. Egy hold naptár segítségedre lesz mindebben.

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

A fogyókúrát újholdkor kell elkezdeni – a szervezet kész a káros anyagok kiürítésére, a méregtelenítésre. Ha ilyenkor elvégzel egy-két böjtnapot (amikor csak vizet ihatsz!), sokkal könnyebben ellenállsz a finom ételeknek. A kúra ilyenkor hatásosabb is!

Növő holdkor a szervezet több tápanyagot, vitamint igényel, mint máskor. Ebben az időszakban minden, ami energiát és erőt ad, kifejezetten jól hasznosul. Ez sajnos a salakanyagokra is igaz. Ilyenkor nehezebb a fogyókúra, mivel nagyobb az étvágyunk. Figyelj arra, mit eszel. Kerüld a szénhidrátot és a zsiradékot, felejtsd el az édességet, kenyeret, rizst, tésztát!

Teliholdkor feszült és nyugtalan vagy? Nem véletlen, hiszen a Hold elektromágneses ereje ilyenkor a legerősebb. Ebben a holdfázisban nem ajánljuk a böjtölést, anélkül is elég ingerlékeny vagy! Étkezz tudatosan ebben az időben, fogyassz könnyen emészthető ételeket.

Fogyó hold – eljött a Te időd! A felesleges kilóktól ilyenkor tud a szervezet a leghatékonyabban megszabadulni. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt. Este csak könnyű ételt fogyassz, 6 óra után már ne egyél. Szerencsére ilyenkor az étvágy is csökken. Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, vagy teát, mert az segíti az öntisztulás folyamatát.

jós, jóslás, jósnő, asztrológia, hold, a hold, hold naptár, hold diéta, fogyj a hold segítségével, hold diéta naptár, fogyó hold diéta, növő hold diéta
Úgy érzed, hogy nem tudsz megszabadulni a felesleges kilóktól, pedig már mindent megtettél? Akkor lehet, hogy rontás van rajtad! Hívd Xalen vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik el tudják távolítani, így semmi sem állhat annak az útjába, hogy sikeresen fogyj a Hold segítségével!

Külföldön élsz, és gyanítod, hogy rajtad is rontás lehet, vagy bármiféle negatív energia? Vagy csak szeretnéd megtudni, mi számodra a megfelelő diéta? Akkor az asztrológia segítségedre lesz! Eléred Magyarország legjobb csillagjósait Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét