Így fejleszd spirituális képességeidet!

Így fejleszd spirituális képességeidet!

Születésünktől fogva vannak spirituális képességeink, ezeknek kiaknázása a szüleink feladata lenne, de sokan mereven elzárkóznak a spiritualitástól és gyerekeiket is ennek jegyében nevelik. Ezért sok gyereknek ideje korán becsukódik a harmadik szeme, és látnoki képességeit is elveszíti.

A jó hír az, hogy ezek a képességek nem vesznek el örökre és felnőtt korban is fejleszthetők, alakíthatók.

Rengeteg spirituális fejlődést segítő ezoterikus tanfolyam indul nap mint nap, de ha nincs időd tanfolyamokra járni, mégis szeretnéd, ha a médiumi képességeid újra életre kelnének és segítenének a mindennapjaidban, akkor az alábbi két egyszerű lépést kell követned:

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

1. Minden nap meditálj legalább 20 percet. A meditációhoz teremts csendes környezetet, lehetőleg ne zavarjon senki, használj relaxációs zenét és illatos gyertyákat vagy füstölőt.

Minden egyes meditáció alkalmával számolj vissza 10-től 1-ig, majd képzeld el, hogy egy arany színű csigalépcsőn elindulsz lefelé.

Egy nagy terembe érkezel, ahonnan egy hatalmas kapu nyílik. A kapura egy óriási szemet festettek és a közepén egy szem formájú kulcslyuk található. A kulcsnak, amely nyitja, szintén szem alakja van. Nyúlj a zsebedbe a kulcsért, majd nyisd ki és lépj át a mágikus kapun. Egy nagy, világos szobába érkezel, a szoba közepén egy forrás csörgedezik, menj a forráshoz és mosd meg a homlokod. Érezd, amint a hideg víz hozzáér a homlokod bőréhez. Kellemes, hűvös, simogató érzés lesz. Ezután töröld meg a homlokod a kút mellé akasztott arany törölközővel, majd nézz el jobbra. Egy tükröt kell látnod a falon, ha nem látod, koncentrálj, amíg ott nem lesz. Nézz bele a tükörbe, és ha mindent jól csináltál, akkor lassan egy szem körvonalai jelennek meg a homlokodon, amely hasonló egy tetováláshoz. A szem csukva lesz, érintsd meg a szemet a jobb kezeddel és mondd hangosan:

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Spirituális mesterem,

kérlek nyisd fel most a szemem,

látva lássak, hallva halljak,

legyen meg újra mindenem.

Ezután menj ki a teremből, zárd vissza az ajtót, menj fel a lépcsőn és nyisd ki a szemed.

Ha a fent leírt meditációt egy héten át minden nap elvégzed, akkor elérheted, hogy kinyíljon a harmadik szemed. Nincs arra szabály, hogy hányszor kell lemenned a lépcsőn és ellátogatnod az arany terembe. Addig kell járnod ezt az utat, amíg a tükörben látott szem nyitva nem lesz.

2. Ha ez megtörtént, akkor kérned kell egy beavatást jósainknál. Ők megtisztítják a harmadik szemed, és ezáltal lesz a tisztánlátásod valóban kristálytiszta. A negatív energiák elhomályosíthatják a látásod, hiába nyílt ki a harmadik szemed. Ha egy szürkehályoghoz hasonló réteg van előtte, akkor továbbra sem tudod használni a képességeidet. Kérd ennek a hályognak az eltávolítását, hogy médiumi képességeid teljes birtokában végre tisztán lásd, mit kell tenned ahhoz, hogy szerencsés, boldog és teljes életet élhess!

Abban az esetben, ha meditáció közben valami ijesztő dolgot tapasztalsz, nem tudsz bejutni az arany kapun, vagy a tükörben egyáltalán nem látod a harmadik szemed, akkor mindképpen kérj egy tisztítást, mert valószínűleg le van blokkolva a médiumi képességed, a negatív energiák elnémították  belső mestered és ezáltal semmilyen megérzésed nem működik. Vedd körül magad olyan tárgyakkal, amelyek megvédenek a negatív energiák ellen.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Aurethiel és Virág segítenek a spirituális képességeid fejlesztésében, leellenőrzik, hogy van-e bármilyen negatív energia rajtad, ami akadályozza a tisztánlátásod, és természetesen segítenek az élet bármely területén felmerülő problémák azonnali megoldásában, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc).

A harmadik szem sokszor amiatt záródik be, mert nem tanultál meg elengedni. Olvasd el a cikkünket az elengedésről, majd kérd Aurethiel jós vagy Virág jósnő segítségét hozzá. Egy telefonon keresztül vezetett meditáció után megszabadulhatsz a gyásztól, a félelmeidtől és  a rossz álmaidtól is.

Ha nagytakarítást végeztél az életedben, akkor elérkezett az idő, hogy bevonzd a szerencsét és a nyereményt is. Végezz magadnak szerencse mágiát, majd kérj egy ráerősítést a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), vagy akár külföldről, Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon, hogy biztosan szerencséd legyen!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét