Igaz történet: Ebben a borsodi faluban mindenki retteg a fekete mágiától!

Fent, az északi hegyek lábánál, egy csodás folyó partján, van egy kis település, amely számtalan értéket és szépséget tartalmaz. A boldogság szigete lehetne ez a hely, ahová bárki szívesen térne be, ahol jó a bor, szépek a lányok, de sajnos senki sem mosolygós. A falu kérte, ne nevezzük meg, mert bizony féltik azt a kevés bevételt, amelyet a turizmus jelent számukra, hiszen ki szeretne inni az elátkozott borból, ki kérne az ott uralkodó negatív energiákból?

Szerezz be párat ezen tárgyak közül, hogy kivédhesd a negatív energiákat! Kattints IDE!

fekete mágia

Jó hír, hogy bárki mehet akár ebbe a kis borsodi faluba is, hiszen a fekete mágia leginkább a helyi lakosok között fertőzi az embereket. Lakik itt egy fekete mágus, aki nagy hatalommal bír. Hatalmas vagyona van és hatalma, amivel az embereket irányítja. Ez a mágus bármit megtehet, nincs, ami megállítsa, hiszen mindig akad olyan ember, aki sötét üzletet köt vele. Több tanítványa is van már ennek a fekete mágusnak, ők más településeken fognak majd lakni, ha elhagyják mesterüket. Sajnos ebben a faluban szomszéd szomszéd ellen fordult, szülő a gyermek ellen, testvér a testvér ellen. Oda-vissza fertőzik egymást az emberek, a legerősebb rontásokkal, fekete mágiákkal. A hosszú évek alatt, mióta itt él a fekete mágus, már sokszor szerepelt a falu a hírekben is. Történt itt erőszak, gyilkosság, illetve nagy mértékben üti fel fejét a szegénység.

Fontos információkat tudhatsz meg ITT, ha tudod, milyen napon születtél!

Nincs béke a szívekben. Szinte polgárháborús hangulat uralkodik, olyan viszály van az emberek között. Mindenki a megoldást attól az átoktól várja, amit a fekete mágust elvégzett neki. Persze a fekete mágus nem pénzt kér a mágiákért, mert az van neki bőven, hanem valamilyen más szívességet. Nem tudni, mi ez a szívesség, de egy dolog biztos, az utóbbi tíz esztendőben ebben a faluban jelentősen megnövekedett a bűnözés.

Álmaidban kaphatsz figyelmeztető üzeneteket! Tudd meg ITT, melyek a figyelmeztető álomképek!

fekete mágia

A rontások miket okoznak? Bajokat! Messze itt a legtöbb a daganatos megbetegedések száma azok szerint, akik ebből a faluból felkerestek minket. A szegénység, az adósság, a munkanélküliség hatalmas számokat ölt itt. Nagyon sokan komoly összegekkel tartoznak a sötét mágusnak, akinek természetesen le lehet dolgozni, ki tudja, milyen munkával. Ebben a faluban rengeteg titkot őriznek a emberek. Nem messze az erdőben van ott egy hely, ahová a mágus és tanítványai járnak. Mi magunk is megnéztük ezt a helyet, de semlegesíteni nem tudtuk, mert a fekete mágus fizetett emberei hamar megjelentek. Mégis, elkezdtünk itt egy munkát, ami segíteni akar az itt élőkön. Ha ebben faluban élsz, akkor tudd, nem vagy magadra hagyva. Kérj mágikus védelmet, kiemelést erről a helyről. Hívd Zeuszt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), aki személyesen is szembe nézett már a sötét mágussal! Hidd el, velünk nem mer ujjat húzni, de ott abban a faluban, egyelőre Ő az úr!

Levédheted magad a fekete mágia ellen, és meg is tanulhatod, hogyan építs fel állandó védelmet, Matt vagy Tündér Lili jósok segítségével, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét