Igaz szerelemre vágysz? Ezek az angyalok segítenek!

angyali segítség a szerelemben

Sosem szabad elfeledned, hogy gondjaiddal sosem kell egyedül szembenézned, mert az angyali segítség a szerelemben is megérkezik, védőangyalaidra mindig számíthatsz. Nem kell a taktika, a színészkedés vagy a könnyeidet törölgetned, mert itt az angyali segítség a szerelemben!

Nem talált rád a szerelem? Tudod a szerelem bevonzás 3 törvényét? Nem?! Kattints IDE!

Mielőtt görcsösen elkezdenél randiról randira járni, vagy minden este az éjszakában keresni az igaz szerelmet, adj magadnak és a segítő égieknek egy kis időt. Vegyél elő egy piros gyertyát, gyújtsd meg és helyezd magad kényelembe. Tarts önelemzést magadban és gondold át részletesen, hogy milyen a számodra igazi partner és mit vársz el egy kapcsolattól. Miután alaposan megérett benned az elképzelés az ideális személyről és a kapcsolat minőségéről, vegyél egy papírt és 5-5 pontban fogalmazd meg a legfontosabb elképzeléseket. Ezzel a technikával könnyen elvégezhetsz egy angyalmágiát a szerelemért. Amennyiben úgy érzed, nem vagy spirituálisan elég fejlett, kérheted jósaink segítségét, hogy felvegyék a közvetlen kapcsolatot a szerelemben segíteni tudó angyalok egyikével.

Érdekelnek a duál párok? Kattints IDE!

angyali segítség a szerelemben

Beleguel – az újrakezdés angyala

Amennyiben új kapcsolatot szeretnél kialakítani, ehhez az angyalhoz kell fordulnod. Sokszor az embernek nincs elég bátorsága kilépni egy már nem működő kapcsolatból. Fél az egyedülléttől, a bizonytalanságtól, esetleg attól, hogy a párja másé lehet. Ezek önző dolgok, és biztosan nem a karmikus szerelem jelei. Angyali segítség a szerelemben ilyen viszonylatban is megérkezik. Ha nem érzed magad jól a kapcsolatodban, és tudod, hogy nincs jövőképe kettőtök viszonyának, akkor kérd ezt az angyalt, hogy megajándékozzon a számodra megfelelő új és boldog szerelemmel.

Kérhetsz szerelmi jóslást is a kialakulóban lévő kapcsolatodról jósainktól, menj biztosra!

Simiel – a szerelem angyala

Az angyali segítség a szerelemben Simieltől is megérkezhet. Szeretnéd tudni, hogy mikor talál végre rád az igaz szerelem? Vagy már megvan a kiszemelt áldozat, de nem tudod, hogyan kerülj a közelébe? Simiel a szerelem angyala, aki segít neked megszerezni, megtartani és erősíteni az érzelmi köteléket kiválasztottaddal. Hozzá fordulj akkor is, ha már meglévő kapcsolatodban akadályok bukkantak fel. Segíteni fog akkor is, amikor a párkapcsolati tanácsadás és a barátok segítő tanácsai csődöt mondottak.

Nincs kiszemelted? Nincs egyszerűbb, mint kipróbálnod ezt a módszert! Kattints IDE!

angyali segítség a szerelemben

Beleguel és Simiel mindketten azt várják, hogy rád találjon az igazi karmikus szerelem. Miután leírtad az 5-5 pontot az ideális jelöltről és kettőtök kapcsolatáról, pár szóban fordulj a két angyalhoz is a segítségért. Rajtad múlik, hogy milyen módon teszed meg, a lényeg, hogy szívből jövő, tiszta kérés legyen. Ezután a gyertyát elfújhatod és elindulhatsz a barátokkal szórakozni, vagy a kiszemelttel randevúzni. Légy élettel teli, boldog, és várd szeretettel, hogy rád találjon a szerelem.

Régóta magányos vagy? Keresed a szerelmet, de úgy érzed, hogy mindig egy falba ütközöl, akármikor csak ismerkedni szeretnél? Nero Domini vagy Virág segíthetnek megoldani a szerelmi problémáidat, csak hívnod kell őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! A szerelemben nem csak angyali segítségre számíthatsz, hanem szakemberekre is.

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét