Húsvéti tisztító mágiák

Húsvéti tisztító mágiák

Húsvétkor a leghatékonyabb tisztító szertartásokat tudod elvégezni a negatív energia ellen. Ez a megtisztulás ünnepe és energiáit a magad javára fordíthatod.

Két szertartást is elvégezhetsz. Az egyik segítségével magadat tisztíthatod meg a negatív energiáktól, a másik pedig a háztisztításban segít.

ITT kiderítheted, mik a jelei annak, ha tisztításra van szükséged.

A Tiszta Lap rituáléja a negatív energia ellen:

Amire itt szükséged lesz, az 2 papír, gyertya, valamint egy íróeszköz és egy öngyújtó. A szertartást legjobb olyankor végezni, amikor már sötét van, és ha egyedül vagy.

Gyújtsd meg a gyertyát, és az egyik papírra írd fel azokat a dolgokat, amiket szeretnél elengedni az életedből. Pl. régi szerelem, aminek még a hatása alatt vagy, egy régi sérelem, amit nem tudsz elengedni vagy bármi olyan történés, érzelem, ami negatívan hat rád. Miután felsoroltad őket, olvasd át. Egyenként haladj. Mindegyik felsorolás után állj meg egy kicsit, és hidd el, hogy ezek a dolgok a Te életedből nem hiányoznak. Ha készen vagy, menj ki az udvarodra.  Áss egy kis gödröt, gyújtsd meg a papírt és dobd a gödörbe, majd a hamvakat temesd be. Ezzel a negatív energiákat fel is égetted magad mögött.

negativ energia ellen

A másik papírra írj fel mindent, amit célul tudsz kitűzni. Oltsd el a gyertyát. Olyan helyre tedd a papírt, ahol gyakran látod. Minden alkalommal, ha a listádra nézel, érezz hálát, mintha ezeket már elérted volna!

Ha nem csak negatív energia van rajtad, hanem blokk, rontás, átok vagy akár szellem a házadban, a tisztító mágia nem lesz sikeres! Kérdezd meg szakembereinket, van-e rajtad bármelyik is! Fontos, hogy levegyék, hogy húsvét után végre tiszta lappal indulhass céljaid felé!

IDE kattintva azt is megtudhatod, melyik az az 5 tárgy, amit érdemes beszerezned a pozitív változás érdekében.

Lakástisztítás a negatív energia ellen:

Készíts egy füstölőt hozzá, illóolajat (ízlésnek megfelelőt), gyertyát.

A gyertyát helyezd lehetőleg a házad középpontjába vagy annak közelébe egy asztalra, cseppents rá az illóolajból és gyújtsd meg, majd a füstölőt is és indulj el vele körbe a házban. Indulj az asztaltól és minden helyiséget járj körbe. A kört azzal zárd, hogy az asztalhoz térsz vissza, ahonnan indultál. Miközben járod a helyiségeket és tartod a füstölőt, ismételd a következő tisztító mantrát a negatív energiák ellen, míg körbe nem érsz:

Megtisztítom ma házamat és lelkemet,

Negatív erők, entitások, messze menjetek!

Mire utamat bejárom…

negativ energia ellen

A folytatást jósainktól tudod elkérni, mert személyre szabott és nagyon fontos, hogyan fejezed be a mantrát! Az utolsó mondatban kell, hogy szerepeljen minden negatív dolog (átok, rontás, szellem vagy negatív energia), ami a házadon vagy házadban van. Fontos kiderítened, hogy mik pontosan!

Ha visszaértél az asztalhoz, oltsd el a gyertyát, de a füstölőt hagyd, hogy végig égjen! Ezzel sikerrel el is végezted a rituálét a negatív energiák ellen!

Ha úgy érzed, hogy semmi sem működik az életedben, akkor ott bizony negatív energiák munkálkodnak! Ha szeretnéd, hogy szakember tisztítson meg Téged vagy a lakásodat, hogy biztos sikeres legyen, hívd Jázmint vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elvégzik Neked, és ez által elindulhat végre a gyökeres változás az életedben! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét