Napsugár

Technikak: Csillagjóslás, Kártyajóslás

Specialitasok: Család, Egészség, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Nagy Piroska Napsugár vagyok, a Kabbala ősi, atlantiszi eredetű tudást hordoz, melynek segítségével megtudod, milyen feladattal, élettervvel születtél jelenlegi életedbe, mit kell megtanulnod, mi az, amit magaddal hoztál. A Kabbalához tartozik a Tarot-kártya 22 lapja, ez az életutakat jellemzi. Amikor a lelkünk úgy döntött, hogy újra testet ölt ezen a földön, új feladatokat vesz magára. Ezek a feladatok, amiket te nem tudtál teljesíteni az előző életedben.

A Te lelked Aranykulcsa a TE Neved és a Születési dátumod.

Születésed napján úgy döntöttél, hogy elkezded az élet iskoláját.

Ha tudni szeretnéd, hogy,” Ki vagy?,,Mit akarsz az élettől? Mit akar az élet tőled?. Mi az életfeladatod? Mik a gyengeségeid? Mi az erősségeid? Merre tartasz? Honnan érkeztél, milyen képességeid, adottságaid vannak, amit használnod kell? Hol van blokk az életedben, és hogyan tudod feloldani őket. Milyen társ illik hozzád, és megtaláltad- e már az”igazit”? Kik a támaszaid? Kik gátolnak? “- Fordulj hozzám bizalommal, ha magányos vagy, ha társas magányban élsz, ha tudni szeretnéd, hogy szeret, nem szeret, lesz-e gyermeked és mikor, milyen nemű gyermek érkezik hozzád, és hány lélek választ téged. Hogy kell vele, velük bánni bánni, milyen jövő vár reájuk. Sorsod meg van írva a csillagokban. Elmondom neked az Asztrológia, a Számmisztika, a Tarot, az SVT segítségével.

Folyamatosan tanulok, képzem magam. Mexikóban, Peruban és Egyiptomban jártam beavatáson. Tudásomat, sokéves tapasztalatomat, emberszeretetemet, empatikus képességemet ajánlom most Neked, melynek segítségével hamar utat találok a szívedhez.

Napsugár és Nenus

Sokan megkérdezték mi az életben is anya-lánya páros vagyunk-e? Határozott igennel tudunk válaszolni J Mindkettőnknek más az erőssége, épp ezáltal vagyunk egyedülálló páros. Nemcsak Magyarországon, hanem Európa és világszerte elismerik tudásunkat, s különleges képességeinknek köszönhetően többször veszünk részt csak a kiválasztottaknak elérhető meditációkon, ahol különleges beavatás során engedélyt kapunk csodálatos csodatevő rituálék elvégzésére. Ezeket az energiákat kifejezetten csakis együtt birtokolhatjuk, mint pl.: a PÉNZKAPU megnyitását, a Spirituális Millió alkalmazását. Referenciáink között szerepel a nagy nyilvánosságot kapott „csaló áljósnő leleplezése” és több bűncselekmény rekonstrukciójának elemzése.

Pozitív beállítottságunknak, (és szerénytelenség nélkül) már számunkra is elfogadott tudásunknak köszönhetően, kivívtuk helyünket a Spirituális Elit Tagjai között, amire büszkék vagyunk.

Szeretnénk elmondani hogy, a kollégáink munkája az energiaszintünket emeli, a képernyőn kifejezetten az ő rituális befejező tanácsadásukkal és szeánszainkkal dolgozunk együtt, s mint minden Titkos Tant, az ő közreműködésükkel fejezünk be.

Várunk mindenkit szeretettel a következő adásidőben, hiszen tudásunk legjavát szeretnénk nyújtani!

Tekintsék meg exkluzív videó interjúnkat!

Ha műsoron kívül dolgozok, a 540-es kódon vagyok elérhető!