CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Angéla

Technikak: Cigánykártya, Jóslás

Specialitasok: Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Sok szeretettel üdvözlöm!

Angéla vagyok. E nevet azért használom mert kezdetben az Angyalok üzenetét hallottam meg és ezáltal tudtam sokszor segíteni azoknak az embereknek, akik valahol az életben elakadtak.

Több mint 30 éve foglalkozom az ezotériával. A kártyák közül a cigány-kártyát, a Lenormand-t, a Tarot több fajtáját és persze az Angyalkártyát használom a munkám során betekintést nyervén a múltba, jelenbe, jövőbe. A tisztán látó, tisztán érző és médiumi képességemet egyfajta adománynak tekintem, amivel előre látok dolgokat, vagy megérzem azt, hogy egy adott személy milyen energiákkal rendelkezik és milyen energiák veszik körül. A médiumi képesség lehetővé teszi számomra azt, hogy eltávozott személyekkel megfelelő módon fel tudjam venni a kapcsolatot, és közvetíteni tudjam az üzenetet vagy segítsek vele az ittmaradt és az elvesztés fájdalmával küzdő embernek választ kapni egy lezáratlan beszélgetésre, vagy megmondani azt, amit sokszor kérdeznek: Miért és hogyan ment el, és hol van most?

Abban segítek a hozzám fordulónak, hogy tudjon időben jó irányba lépni és megváltoztatni dolgokat amik éppen gondot, problémát okoznak a jelenben. E változást a kérdező Önmaga erejéből kell megtegye, mivel én csak az utat mutatom meg, a döntést Ön hozza meg, merre is lép tovább melyik utat választja.

Ha az Aszro Centeren keresztül szeretne beszélni velem, a 971-es kódon hívhat amikor elérhető vagyok!

Sok szeretettel: Angéla