Műsorvezetők

Müller Rózsa

Szeretettel köszöntelek! Müller Rózsa vagyok! Világhírű jósnő, író, mágus, tanítómester! Nagyon sok éves spirituális, ezoterikus tapasztalak áll mögöttem, éppen ezért lettem a Magyar Ezoterikus Akadémia elnöke. Képességeimet ősanyáimtól örököltem. Dédnagymamám földöntúli tudományával és bábaasszonyként is szolgálta a hölgyeket. Nagymamám híres jósnőként és médiumként segített a hozzáfordulóknak. Ő volt az, aki nagyon korán észrevette a Teremtőtől […]

Napsugár

Nagy Piroska Napsugár vagyok, aki fényt hoz az Ön életébe. Napfény nélkül élni nem lehet, ám néha felhők takarják el az eget, s Ön úgy érzi, egyedül van a sötét erdőben, és nem találja a kiutat. Ne feledjük, a felhők felett mindig süt a Nap. Ha elakadt, ha segítségre szorul, tudni szeretné, mi az életfeladata, miért vannak a karmikus újratalálkozások, hol a helye a világban, forduljon hozzám bizalommal.

Angéla

Sok szeretettel üdvözlöm! Angéla vagyok. E nevet azért használom mert kezdetben az Angyalok üzenetét hallottam meg és ezáltal tudtam sokszor segíteni azoknak az embereknek, akik valahol az életben elakadtak. Több mint 30 éve foglalkozom az ezotériával. A kártyák közül a cigány-kártyát, a Lenormand-t, a Tarot több fajtáját és persze az Angyalkártyát használom a munkám során betekintést nyervén a múltba, jelenbe, jövőbe.

Alexander

Üdvözlöm! Alexander Mestermágus vagyok. Egyetlen célom, hogy segítsek a bajba jutottakon, megválaszoljam a legfontosabb kérdéseit, megoldást találjak problémájára. 3 embert tettem mágikus képességeimmel szerencsejáték-multimilliomossá, és  több-százakat juttattam nyereményekhez, vagyonokhoz. Immáron 7. éve találkozhat velem a TV képernyőn. Ha még nem sikerült mostanáig beszélnünk, kérem, mielőbb pótolja. Nem foga megbánni a „találkozást”!

Vénusz

Óriási ajándékkal születtem, szerencsecsillag alatt! A tisztánlátás, tisztánérzés gyermekkorom óta az életem része. Dimenziók között tudok utazni, utaztatni! Hipnotizőr is vagyok!

Nero Domini Mester

Egészen fiatalon avattak mágussá, mindössze tizenhat évesen! Édesapám kérésére egy indián pap szentelt fel, és erősített rá a képességeimre. Azóta folyamatosan új módszereket tanulok, hogy minél hatékonyabban segíthessek minden hozzám fordulónak!