CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Műsorvezetők

Müller Rózsa

Szeretettel köszöntelek! Müller Rózsa vagyok! Világhírű jósnő, író, mágus, tanítómester! Nagyon sok éves spirituális, ezoterikus tapasztalak áll mögöttem, éppen ezért lettem a Magyar Ezoterikus Akadémia elnöke. Képességeimet ősanyáimtól örököltem. Dédnagymamám földöntúli tudományával és bábaasszonyként is szolgálta a hölgyeket. Nagymamám híres jósnőként és médiumként segített a hozzáfordulóknak. Ő volt az, aki nagyon korán észrevette a Teremtőtől […]

Napsugár

Nagy Piroska Napsugár vagyok, aki fényt hoz az Ön életébe. Napfény nélkül élni nem lehet, ám néha felhők takarják el az eget, s Ön úgy érzi, egyedül van a sötét erdőben, és nem találja a kiutat. Ne feledjük, a felhők felett mindig süt a Nap. Ha elakadt, ha segítségre szorul, tudni szeretné, mi az életfeladata, miért vannak a karmikus újratalálkozások, hol a helye a világban, forduljon hozzám bizalommal.

Angéla

Sok szeretettel üdvözlöm! Angéla vagyok. E nevet azért használom mert kezdetben az Angyalok üzenetét hallottam meg és ezáltal tudtam sokszor segíteni azoknak az embereknek, akik valahol az életben elakadtak. Több mint 30 éve foglalkozom az ezotériával. A kártyák közül a cigány-kártyát, a Lenormand-t, a Tarot több fajtáját és persze az Angyalkártyát használom a munkám során betekintést nyervén a múltba, jelenbe, jövőbe.

Alexander

Üdvözlöm! Alexander Mestermágus vagyok. Egyetlen célom, hogy segítsek a bajba jutottakon, megválaszoljam a legfontosabb kérdéseit, megoldást találjak problémájára. 3 embert tettem mágikus képességeimmel szerencsejáték-multimilliomossá, és  több-százakat juttattam nyereményekhez, vagyonokhoz. Immáron 7. éve találkozhat velem a TV képernyőn. Ha még nem sikerült mostanáig beszélnünk, kérem, mielőbb pótolja. Nem foga megbánni a „találkozást”!

Nero Domini Mester

Egészen fiatalon avattak mágussá, mindössze tizenhat évesen! Édesapám kérésére egy indián pap szentelt fel, és erősített rá a képességeimre. Azóta folyamatosan új módszereket tanulok, hogy minél hatékonyabban segíthessek minden hozzám fordulónak!