Kos

21.03 - 20.04

Lesznek időszakok a hónapban, amikor aktív leszel, és nem fogysz ki az energiából. Amikor semmi nem veszi el a kedved a munkától és a gyarapodás lehetőségétől. Az égiek melletted lesznek, és arra késztetnek, hogy nagy lendülettel küzdj a sikereidért. Használd ki ezt a hónapot, mert még egy ilyen jó időszakod ebben az évben már lehet, hogy nem lesz! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj angyali üzenetet, ami megvilágítja az utat előtted! Havi horoszkópodban figyelmeztető jel is van, méghozzá az egészségeddel kapcsolatos. Ha úgy érzed, bármi nincs rendjén, vagy olyan jeleket tapasztalsz, amiket eddig nem, menj el egy kivizsgálásra.

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Bika

21.04 - 20.05

Bizonytalanság foghat el munkahelyeddel kapcsolatban, mert történhetnek olyan dolgok, amik miatt meglazulni érezheted alattad a talajt. Anyagiakkal kapcsolatban is sok feszültség látható a havi horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy mindig ilyen nehézkesen mentek a dolgaid? Akkor hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert az is lehetséges, hogy előző életből hozott átokról van szó! Barátaidra sokat támaszkodhatsz a júliusi hónapban. Bármi is történjék, melled leszek és segítenek, leginkább lelkileg.  Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hónap lehet ez számodra érzelmi téren.

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ikrek

21.05 - 20.06

Talán nem kellene olyan erőszakosan kinyilvánítani akaratodat a munkahelyeden, mert könnyen meggyűlhet a bajod egyik-másik munkatárssal. Próbáld meg a vitatott kérdéseket egy időre félretenni, ha nem akarsz ott feszült légkört a mindennapokban. Ennek ellenére a pénzhoroszkóp nagyon pozitív, váratlan és nagyobb összeggel lehetsz gazdagabb. Az viszont nagyon rossz jel, ha nem jön változás anyagiakba a harmadik hétig. Ez esetben hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontáslevételt, aminek hatására nem maradhatsz le ebben a hónapban a váratlan szerencséről, ami anyagiakban érhet! A tízmilliós nap ereje szerelmi életedbe nagy fordulatot, szerelmet hozhat!

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993

Rák

21.06 - 22.07

A havi horoszkóp igen pozitív. Sok olyan jel van a csillagokban, ami arra enged következtetni, hamarosan új utakra terelődhetsz, új és jó dolgok várhatnak rád. Párkapcsolatodba is változás állhat be. A pénzügyi vonalon sok a bőségre utaló jel, az égiek végig melletted lesznek, csak észre kell venned jeleiket. Akár milliós összeg is érkezhet hozzád, ami lehet munkád eredménye, de nyerhetsz a lottón is! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, mikor adj fel egy szelvényt! Talán az egész életet borongósabban látod most, mint máskor, nincsenek már nagyobb álmaid, vágyaid. De minden mozgásban van, a szerencse forgandó, hinned kell benne!

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391

Oroszlán

23.07 - 22.08

Anyagi helyzetedet illetően semmilyen irányba nem mutatkozik változás, ezért továbbra sem kellene felelőtlenül költekezned. Ha hivatalos ügyeket akarsz intézni, azt próbáld a hónap első felére időzíteni, különben nem várt akadályokkal kell szembenézned. Régebbi problémákból adódóan a tízmilliószoros nap rosszul hat szerelmi életedre. Párkapcsolati viharokra számíthatsz, hajlamos leszel a bolhából is elefántot csinálni. Gyakran megesik, hogy egy-egy veszekedés után nem a szívedre hallgatsz, inkább a büszkeséged dominál. Ennek ebben a hónapban komoly következményei lehetnek. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, cigánykártyája sokak gondját oldotta már meg!

Ha eleged van a szegénységből, abból, hogy neked szinte mindenből csak a legrosszabb jutott, ne hezitálj! Diplomás asztrológusként TUDOM, hogyan terelheted az életedet jó irányba! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 875

Szűz

23.08 - 22.09

Ne hallgass a szóbeszédekre, ne higgy a pletykáknak. Koncentrálj most a saját életedre, és ne érdekeljen, mit gondolnak rólad mások. Tedd azt, amit helyesnek érzel! Anyagiakban valahogy mindig visszaesik a lendületed. Szerencsére itt is érhetnek júliusban pozitív hatások, méghozzá nem is kicsik. Egyedül a te jegyed az, amelyik képes lehet hatalmas összeget nyerni ezekben a hetekben! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tisztítást, mert negatív energiák akadályozhatják egyedül a nyereményedet! Ebben az időszakban mindennel szemben előnyt élvez majd életedben a szerelem, melyben képes vagy a felhőtlen boldogságra. Úgy érzed, végre önmagad adhatod, hiszen lehulltak már az álarcok.

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Mérleg

23.09 - 22.10

Nem leszel könnyű helyzetben, hiszen sok teendőd van, amit még mindenképpen szeretnél elintézni a hónapban. De mivel a nap neked is csupán huszonnégy órából áll, így folyamatosan időhiánnyal küzdhetsz ezekben a hetekben. Úgy érezheted, valami nincs igazán rendben körülötted, valami folyton visszaránt, ami nem tesz jót közérzetednek, de a dolgaid sem úgy sikerülnek, ahogy kell. Érdemes hívnod Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez egy rontásvizsgálatot, de akár a szellemet is felfedezi, ha az van negatív hatással rád! Ezektől sürgősen meg kell szabadulnod, mert pénzhoroszkópod jelentős bevételt mutat, amennyiben túl vagy egy tisztításon! Partnereddel kisebb nézeteltérésre számíthatsz, mely talán abból adódik majd, hogy kevesebb időt töltesz otthon, mint az eddig megszokta tőled.

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Skorpió

23.10 - 21.11

Tennivalókban a július is bővelkedni fog. Nagyon gazdaságosan kell beosztanod az időd és az energiád, ha azt szeretnéd, hogy mindenre képes legyél, amit a hónapban elvársz magadtól. A hónap kiszámíthatatlan, főleg pénzügyekben, sok olyan jel van, ami arra utal, hogy anyagi szempontból egy igen rossz hónap jön. Tárcsáznod kell, főleg akkor, ha úgy érzed, van egy rosszakaród! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki segít egy védelemmel, hogy a negatív energiák ne gátolják a sikereidet és anyagi gyarapodásod! Emésztési, és felszívódási problémák jelentkezhetnek jegyednél a hónap során, és ha úgy érzed, komolyabb a probléma, mindenképpen fordulj orvoshoz.

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Nyilas

22.11 - 21.12

Sok olyan feladat vár rád a havi horoszkóp szerint, amiket régebb óta halogatsz. Talán úgy voltál vele, ha nem veszed őket figyelembe, akkor majd elfelejtődnek. Nem így lesz sajnos, ezért munkában kemény hónap elé nézel. Telihold környékén azonban eléd tárul egy fantasztikus lehetőség, pénznyeremény formájában. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi neked, melyik napon lesz érdemes megkísértened a szerencsédet! Párkapcsolatodban az lesz fontos, hogy kerüld a felesleges vitákat. Párodnak is lehetnek rosszabb napjai, ne feledd és ismerd be, néha bizony te vagy az a fél a kapcsolatban, aki hibázik. Egészségedet nem fogják érni túl rossz hatások, de könnyen lehetsz náthás.

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351

Bak

22.12 - 19.01

Anyagiakban kisebb problémák merülhetnek fel július folyamán. A legjobb, ha szembenézel a problémával, mert ez leginkább a te érdeked. Lehet, hogy egy váratlan kiadás okozza majd a gondokat, de az is lehet, hogy kölcsönt kell majd visszafizetned. Amennyiben tőled kérnek kölcsön, ebben a hónapban semmiképp se adj, mert viszontlátni nem fogod a pénzt. Minden anyagi problémára van megoldás, és minden megelőzhető. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki a legjobb pénzmágiák mestere és most tízmilliószoros nap lesz! Az első hét körül érzelmi életed kissé zűrzavaros lehet, magánéleti gondok üthetik fel a fejüket. A bolygóállás, ami ezt okozza, hamar el fog múlni, próbáld nyugodtan viselni a nehéz napokat.

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Vízöntő

20.01 - 18.02

Eljött az ideje annak, hogy kicsit kezedbe vedd a dolgaidat, és elkezdd tervezni a jövődet. A július folyamán létrejövő ötleteid, és egy kis lépés a megvalósítás felé, hatalmas sikereket hozhat neked! Kivéve akkor, ha előző életedből hozott karmikus terhet cipelsz, ami miatt ebben a leszületésedben nem lehetsz szerencsés. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy karma-elemzést mindenképpen, főleg akkor, ha eddig nem igazán sikerült semmi! Anyagiak terén igen vegyes lesz ez a hónap, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz. Ha úgy érzed, szerelmi életed szürke és eseménytelen, most jó eséllyel vihetsz színt a kapcsolatodba, el fogod érni a kívánt eredményeket.

Ha szeretnél teljes egyensúlyt teremti az életedben, akkor ne habozz! Bátran fordulj hozzám, és speciális módszereimmel segítelek utadon! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 717

Halak

19.02 - 20.03

Szerencsés vagy, mert van olyan ember az életedben, akiben megbízhatsz, és aki megfelelően komolyan is vesz téged. Most szükséged lehet a támogatására, tanácsára, és jó, ha meg is fogadod, mert csak a javadat akarja. Nyitottnak és rugalmasnak kell lenned, mert ezek szükségesek most a sikerek eléréséhez munkában vagy pénz szempontjából. Most egyedül csak egy gyors blokkoldásra van szükséged ahhoz, hogy rendeződhessen az életed, ebből a szempontból is. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd blokkjaid oldását a tízmilliószoros napig, hogy végre elérhesd a kívánt pozitív fordulatokat! Elegendő pihenésre lesz szükséged végig, mert ennek hiányában úrrá lehet rajtad a stressz.

Hívj bátran, hogy megoldjam a kilátástalannak tűnő helyzeted! Várlak szeretettel a 132-es kódon, még időben vagy!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 132