CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Kos

21.03 - 20.04

Úgy érzed, túl sok teher van rajtad, de ezen nem is kell csodálkoznod, mert egy ideje túlvállalod magad. Az energiahiány jelei most különösen megmutatkoznak, nem fogod tudni magad utolérni munkában, teendőkben. Jó lenne, ha ki tudnál venni pár szabadnapot, most nagyon fontos lesz az, hogy kipihend magad. Egészségedet egyébként sem érik túl jó hatások, érdemes lenne kérned egy egészség-elemzést Amaritától a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki gyógyító energiában is részesíthet, ha már van valamilyen kialakult problémád! A hivatalos ügyek rendezésének rendkívül kedvező ez a hét, és a kölcsönadott pénzed is visszakaphatod, ha van ilyen.

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Bika

21.04 - 20.05

Kissé unalmasan indul a hét, és az érzelmeid is egy kicsit ingatagok lesznek. Nem érted a körülötted lévő embereket sem, mert túl sok olyan dolog foglalkoztatja őket, ami téged egyáltalán nem. Ne légy túl negatív azért, mert a gondolatok teremtő erejével olyat is bevonzhatsz, ami egyébként elkerülne téged. Előzd meg a gondokat! Hívd Zeuszt a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki ad egy védelmet a negatív energiák és gondolatok ellen, de még egy milliós értékű pénzmágiát is ad, mert most a szerencse horoszkópod nagyon jó! Az egészség horoszkóp alapján a női és férfi szervek lesznek érzékenyek, talán az orvost is ideje meglátogatni.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot

Ikrek

21.05 - 20.06

Meglehetősen kapkodósak lesznek a napjaid, az eddig elmaradt ügyeidet gyorsan el akarod végezni, és még egy új dolgokba is bele akarsz vágni. Felkeltetheti az érdeklődésedet valakinek az ajánlata, amin komolyan elgondolkodsz. Ha úgy érzed, bizonytalan vagy és félsz a változástól, hívd Imolát a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával megnézi, ez valóban egy sorsfordító hét-e a számodra! A terveid megvalósítását most a csillagok is támogatják, tehát ne ülj tétlenül, hanem tégy a sikereidért. Párkapcsolatod minőségén is van esélyed javítani, amennyiben nem annyira rossz a helyzet, hogy már csak egy cérnaszál tart a kapcsolatban.

Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, vagy anyagiakban észlelsz elakadást, ne ülj tétlenül! Egy közös elemzéssel felfedjük problémáid forrását, és megoldjuk azokat! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 386

Rák

21.06 - 22.07

Valahogy ennek a hétnek az elejére kiveszik belőled a lelkesedés, törekvés, és bizonytalanabb lehetsz a szokottnál, minden fajta dologgal kapcsolatban. A döntésképtelenség érzése uralkodik el rajtad, többször azt fogod érezni, hogy nem tudsz dönteni fontos kérdésekben. Pedig ez most éppen rosszkor jön, mert a sors a héten pont egy ilyen helyzet elé állíthat, ami a karriereddel lesz kapcsolatos. Hívd Jázmint a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi, munkahelyed nem forog-e kockán, vagy nincsenek-e veszélyben a pénzügyeid! Barátaid igényelni fogják a társaságodat a héten, ne mondj nemet nekik, mert neked is szükséged van arra, hogy olyan dolgokat beszélhess meg valakivel, amelyek nyomják a lelkedet.

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Oroszlán

23.07 - 22.08

A hét első felében kissé vesztesz a lendületedből, de jó lenne, ha találnál magadnak valamilyen örömforrást, ami segít feltöltődni energiával. Több időt tölts családod és barátaid társaságában, mert mostanában lehet, kicsit hiányolnak a sok a teendőd miatt. Egészségedre rossz hatások jöttek fel, egy bolygókereszt az okozója, amely új betegségek kialakulását idézheti elő. Hívd Xalent a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki egy különleges szertartásának köszönhetően segít megelőzni! Munkahelyeden most könnyen könyvelhetsz el sikereket, ha nem is előrelépésként, de dicséretben mindenképp részesülhetsz, mert jó munkaerő vagy.

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Szűz

23.08 - 22.09

Ezen a héten nem fecsérelheted el az energiádat felesleges dolgokra, mert sok feladatod lesz, és igen komoly odafigyelésre lesz szükséged ahhoz, hogy időben mindennek a végére érj. Az idődet és energiádat helyesen kell beosztanod. A szerelmi horoszkóp viszont váratlan fordulatra figyelmeztet, megjelenhet az életedben valaki, aki felboríthat mindent. Ha kapcsolatban élsz, mindenképpen fel kell készülnöd rá! Hívd Andynát a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), kérj egy szerelmi jóslást a közeljövőre, ami mindent fel fog tárni ezzel kapcsolatban! Pénzügyekben kisebb erősödésre lehet számítani, de a heti egészség horoszkópod már nem ennyire jó, mert ha van valamilyen kialakult betegséged, rosszabbodhat az állapotod.

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Mérleg

23.09 - 22.10

Lemondtál már arról, hogy jelentősebb fordulatok történhetnek veled, pedig ez nem lehetetlen. Megtörténhet, hogy pont ezen a héten fordul veled nagyot a világ, csak résen kell lenned! Most kell lépned, ha azt akarod, hogy pozitív dolgok történjenek veled ezentúl! Hívd Shantit a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), kérd, hogy végezze el számodra még a hét vége előtt a sorsfordítást! Könnyen meglehet, hogy van egy titkos hódolód, olyasvalaki, akiről nem is sejtenéd, hogy gyengédebb érzelmeket táplál irántad. Nagy az esélye, hogy ezen a héten fog színt vallani. Egészséged szempontjából koncentrálj a megfelelő mennyiségű vitaminfogyasztásra.

Shanti lélekmentor, krízistanácsadó és asztrológus vagyok A lélekmentor olyan segítő, aki a lelket edzi. Feltárja a fizikai betegségek lelki háttereit, útmutatást ad a lelki traumák feldolgozására, és folyamatosan karbantartja a lelket. (Megállapításaim nem minősülnek orvosi diagnózisnak, betegsége esetén mindenképpen orvosát keresse fel.) A módszer, amivel dolgozom, nem testi tüneteket gyógyít, hanem a tünet kiváltását okozó […]

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 891

Skorpió

23.10 - 21.11

Nem sok mindenhez lesz kedved a hét elején, kicsit is fel is halmozódtak körülötted a tennivalók. A hét közepére már lendületbe jössz, és minden feladatot időre elvégzel végül. A héten folyamatosan érkeznek hozzád különböző érdekes hírek, amelyek közül lesz egy, ami túlságosan is felkelti az érdeklődésedet. Ez karrierrel és munkával lesz kapcsolatos, viszont, ha döntést szeretnél hozni ez ügyben, az nem lesz egyszerű. Ha bizonytalan vagy, de sikerekre vágysz, hívd Bettinát a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), és kérd el tőle a legerősebb siker- és pénzmágiát! A heti szerelmi horoszkóp a szingli Skorpióknak kedvez, valaki randira hívhat, most ne mondj nemet semmiképp!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Nyilas

22.11 - 21.12

Eleinte abszolút nem úgy fognak alakulni a dolgaid, ahogy azt szeretnéd, de emiatt ne bánkódj, hanem inkább készíts friss tervet, hogy a hét közepétől új erővel haladj tovább. Akadhatnak kellemetlenségeid a munkahelyeden, de még családi körben is, amiatt, hogy nem figyelsz rájuk eléggé. Pénzügyekben viszont óriási előrelépés történhet, a legjobb, ha hívod Faragóné Incit a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki tudja, mi ez a dolog pontosan, és segít, hogy el ne menj mellette! Kiemelten fontos, hogy hagyj elég időt magadra és szeretteidre a teendőid mellett, mert ha eleget pihensz, és olyanokkal veszed magad körbe, akiket szeretsz, nagy segítséggel, és újult erővel vághatsz neki a teendőidnek.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot

Bak

22.12 - 19.01

Ezen a héten sok jó ötleted és új elképzelésed támadhat, és ezek az ötletek nem fognak elveszni, többnek a megvalósításába bele is kezdhetsz. Kreativitásod szárnyal, és elképzeléseidet most egyedi módon valósíthatod meg. Nem ártana azért megbizonyosodnod arról, hogy nincs-e rajtad negatív energia. Hívd Aurethielt a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), kérj vizsgálatot és levételt, mert hamarosan ennek köszönhetően szerencsés dolgok várhatnak rád! Ha van eladó ingatlanod, vagy valamit eladni készülsz, vevő könnyen jelentkezhet a héten. Az érte kapott pénzt ezen a héten semmiképp se költsd el, és gazdálkodj vele megfontoltan!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Vízöntő

20.01 - 18.02

A téged érő külső hatásokra hirtelen reagálhatsz, és nem éppen türelmesen. Hirtelen érkező hírekre is számíthatsz, amik az anyagiakkal is kapcsolatosak lehetnek. Ingerlékenységed hamar el fog múlni, és felbukkanhat egy munkaajánlat, ami kecsegtetőbb a jelenleginél, és főleg akkor jó, ha most munkád sincs. Igen, a Vízöntő jegy most könnyen találhatja meg álmai állását! Hívd Gábrielt a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), és kérdezd a lehetőségeidről, amiket segít megragadni, az anyagi gyarapodásod érdekében! Szerelmi életedre most a kiegyensúlyozottság lesz jellemző, és ha valamilyen probléma fel is merülne, higgadtan meg tudjátok majd oldani.

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival 19 éve foglalkozom. Az angyalok segítségével gyógyítok, anyagi és munkahelyi problémáira adok hasznos, őszinte tanácsot.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 323

Halak

19.02 - 20.03

Fárasztó hét elé nézel, de nem csak fizikailag lesz megterhelő ez a hét számodra, hanem nagy eséllyel idegileg is. Most sokan lehetnek a közeledben, akik lehúzzák az energiáidat, akik terhelő dolgaikkal megkeseríthetik a mindennapjaidat. A legjobb, ha kérsz egy védelmet a negatív energiák ellen, hogy a továbbiakban senki se akadályozzon, és a céljaidra tudj koncentrálni, hívd ezért Sárát a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc)! Munkatársaiddal kisebb összecsapásra számíthatsz, de uralkodj magadon, ez most nagyon fontos. Ugyanúgy a párkapcsolatodban is, mert vitából könnyen lehet nagy veszekedés! Anyagiakkal kapcsolatosan egy jó hír érkezhet, ami fel fogja dobni az egész heted.

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351