Hogyan ne hízzak? – bolygók segítségével

fogyás a bolygók segítségével 3

Az asztrológia az élet minden területén segítséget nyújthat, hiszen a bolygók hajlamosítanak minket mindig valamire. Tetted már fel Te is magadnak a kérdést: Hogyan fogyjak le? Gondolj csak bele, hogy, ha fogyni szeretnél, de a csillagok fentről arra hajlamosítanak, hogy hízzál, akkor bárhogy is küzdesz, legfeljebb szinten tudod magad tartani. Viszont ha meglovagolod az egészséget javító energiákat, az asztrológia segítheti a fogyás nagyobb mértékét is. Most nézzük meg, hogy mikor és hogyan segítenek a bolygók a diétában.

 

Először is a legfontosabb pont a Hold. Fogyó Holdnál lehet a legeredményesebb fogyást elérni, míg telő Holdnál arra kell vigyázni, hogy vissza ne szedd, amit eddig elértél. Ha csak az a célod, hogyan ne hízzál, akkor a telő Hold idején kell önmérsékletet gyakorolnod.

Aztán itt van ugye a Nap. A Nap nem telik és nem fogy, mégis hat a diéta minden fázisára. Az asztrológia szerint tavasztól őszig a Nap segít abban, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Míg ősztől tavaszig inkább a tartalékolásra készteti szervezetedet.

diéta, fogyás, horoszkóp, jós, asztrológia

A Merkúr elsősorban szellemi erőforrásainkra hat, de természetesen nem lehet külön nézni a testet a szellemtől. A Merkúr úgy segíthet abban, hogy ne hízz, ha van olyan személy vagy társaság körülötted, akik szintén hasonló cipőben járnak. Használd hát ki a Merkúr segítségét a hízás elleni harcban és keress olyan sorstársakat, akikkel tudsz beszélgetni a dolgaidról.

 

agnes_tv2

A Vénusz abban segít, hogy kicsit hiúk legyünk, és odafigyeljünk magunkra. Úgy tudod a legjobban kihasználni a bolygó hatását, ha otthonodba tükröt teszel, és minden nap reggel és este megnézed magad. Dicsérd meg tükörképed, ami szép rajt, és mindig döntsd el, mi lesz a következő célod vele. A gyémántot is aprajával csiszolják olyan gyönyörűre, amilyennek szeretjük!

A Mars a szenvedély bolygója. A hízás elleni küzdelemben a sporton keresztül segíthet. Az asztrológiában a szerelemhez és a háborúhoz kötődik, de a mindennapok során kitartást meríthetsz belőle, főleg ha saját személyes horoszkópodban kiemelt. Hogy ezt honnan tudhatod meg, ha nem a Kos jegyében születtél? Nagyon egyszerűen, mert vonalunkon számos kiváló asztrológus elkészítheti saját horoszkópodat!

 

Jázmin, látnok, angyalkommunikáció, jóslás, jósnő, Jázmin 552 kód

A Jupiter huncut bolygó. A fogyás során nem kifejezetten a barátunk, pedig szerencsét gyakran tud eredményezni. A terjeszkedéssel áll kapcsolatban, ami anyagilag jó, de egészségben éppen a hízásra hajlamosít. Ha célod mégis az, hogy lefogyj, akkor először is meg kell tanulnod azt, mi használ és mi árt neked. A Jupiter a bölcsességhez is tartozik, tehát segít abban, hogy megfelelően alakítsd ki az étrended, és figyeld a bevitt tápanyagot. Segítségével mindig képben lehetsz arról, hogy aktuális fogyasztásoddal éppen midnek teszel jót. Egyedül az önmérsékletben nem a partnered…

A Szaturnuszt sokan nem szeretik az asztrológia berkein belül, mert egy nehéz égitest, ami a korlátokkal kapcsolatos. Lehetnek ezek genetikai korlátok is, viszont a mágia már felülemelkedik az egyszerű asztrológián, és tudja azt, hogy nincsenek megtörhetetlen genetikai blokkok. A bolygó állását úgy tudod kihasználni a fogyáshoz, hogy megadod egészségednek a kellő vitaminokat. Azok, akik eleget nyújtanak, mozognak és sok gyümölcsöt fogyasztanak, a Szaturnusz sem tud korlátokat szabni!

diéta, horoszkóp, fogyás, asztrológia

A legszeszélyesebb, és egyben igen hatásos partner a fogyás eléréséhez, az Uránusz. Ez a bolygó képes arra, hogy hatalmas súlyt segítsen leadni, de bizonyos esetekben felszedni is. Meg kell tudni, hol tartózkodik horoszkópjában az Uránusz, mert egyeseket például arra hajlamosíthat, hogy áttérjenek a vegetáriánus étkezésre, ezzel kerülve el a hízást. Elvégre ki látott már kövér vegetáriánust? Mindennek oka lehet azonban lelki is, hiszen az Uránusz nem szívleli a szenvedést, ezért  könnyen tehet állatvédővé is.

 

Szandra jósnő, Szandra 387 kód, Szandra astro24h,

A Plútó a legtávolabbi és egyben legkevésbé ismert bolygó, melynek hatása úgy segíthet a diétában, ha felteszed magadnak a kérdést: Miért is akarsz fogyni? A Plútó a tudatalatti gátakkal áll kapcsolatban, és ezért is fontos ahhoz, hogy lefogyj. Sokak önbecsülés zavaruk miatt szeretnék beindítani a fogyást, de mindaddig képtelenek rá, míg elegendő magabiztosságot nem nyernek valamiből. Ha látványos változást szeretnél elérni magadon, előbb konzultálj asztrológusoddal, hogy feltárd az okokat. Csak így indulhatsz el az úton, ami nem csupán külcsínedet, de egészségedet is szolgálja majd!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391