Hogyan ne hízzak? – bolygók segítségével

fogyás a bolygók segítségével 3

Az asztrológia az élet minden területén segítséget nyújthat, hiszen a bolygók hajlamosítanak minket mindig valamire. Tetted már fel Te is magadnak a kérdést: Hogyan fogyjak le? Gondolj csak bele, hogy, ha fogyni szeretnél, de a csillagok fentről arra hajlamosítanak, hogy hízzál, akkor bárhogy is küzdesz, legfeljebb szinten tudod magad tartani. Viszont ha meglovagolod az egészséget javító energiákat, az asztrológia segítheti a fogyás nagyobb mértékét is. Most nézzük meg, hogy mikor és hogyan segítenek a bolygók a diétában.

 

Először is a legfontosabb pont a Hold. Fogyó Holdnál lehet a legeredményesebb fogyást elérni, míg telő Holdnál arra kell vigyázni, hogy vissza ne szedd, amit eddig elértél. Ha csak az a célod, hogyan ne hízzál, akkor a telő Hold idején kell önmérsékletet gyakorolnod.

Aztán itt van ugye a Nap. A Nap nem telik és nem fogy, mégis hat a diéta minden fázisára. Az asztrológia szerint tavasztól őszig a Nap segít abban, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Míg ősztől tavaszig inkább a tartalékolásra készteti szervezetedet.

diéta, fogyás, horoszkóp, jós, asztrológia

A Merkúr elsősorban szellemi erőforrásainkra hat, de természetesen nem lehet külön nézni a testet a szellemtől. A Merkúr úgy segíthet abban, hogy ne hízz, ha van olyan személy vagy társaság körülötted, akik szintén hasonló cipőben járnak. Használd hát ki a Merkúr segítségét a hízás elleni harcban és keress olyan sorstársakat, akikkel tudsz beszélgetni a dolgaidról.

 

agnes_tv2

A Vénusz abban segít, hogy kicsit hiúk legyünk, és odafigyeljünk magunkra. Úgy tudod a legjobban kihasználni a bolygó hatását, ha otthonodba tükröt teszel, és minden nap reggel és este megnézed magad. Dicsérd meg tükörképed, ami szép rajt, és mindig döntsd el, mi lesz a következő célod vele. A gyémántot is aprajával csiszolják olyan gyönyörűre, amilyennek szeretjük!

A Mars a szenvedély bolygója. A hízás elleni küzdelemben a sporton keresztül segíthet. Az asztrológiában a szerelemhez és a háborúhoz kötődik, de a mindennapok során kitartást meríthetsz belőle, főleg ha saját személyes horoszkópodban kiemelt. Hogy ezt honnan tudhatod meg, ha nem a Kos jegyében születtél? Nagyon egyszerűen, mert vonalunkon számos kiváló asztrológus elkészítheti saját horoszkópodat!

 

Jázmin, látnok, angyalkommunikáció, jóslás, jósnő, Jázmin 552 kód

A Jupiter huncut bolygó. A fogyás során nem kifejezetten a barátunk, pedig szerencsét gyakran tud eredményezni. A terjeszkedéssel áll kapcsolatban, ami anyagilag jó, de egészségben éppen a hízásra hajlamosít. Ha célod mégis az, hogy lefogyj, akkor először is meg kell tanulnod azt, mi használ és mi árt neked. A Jupiter a bölcsességhez is tartozik, tehát segít abban, hogy megfelelően alakítsd ki az étrended, és figyeld a bevitt tápanyagot. Segítségével mindig képben lehetsz arról, hogy aktuális fogyasztásoddal éppen midnek teszel jót. Egyedül az önmérsékletben nem a partnered…

A Szaturnuszt sokan nem szeretik az asztrológia berkein belül, mert egy nehéz égitest, ami a korlátokkal kapcsolatos. Lehetnek ezek genetikai korlátok is, viszont a mágia már felülemelkedik az egyszerű asztrológián, és tudja azt, hogy nincsenek megtörhetetlen genetikai blokkok. A bolygó állását úgy tudod kihasználni a fogyáshoz, hogy megadod egészségednek a kellő vitaminokat. Azok, akik eleget nyújtanak, mozognak és sok gyümölcsöt fogyasztanak, a Szaturnusz sem tud korlátokat szabni!

diéta, horoszkóp, fogyás, asztrológia

A legszeszélyesebb, és egyben igen hatásos partner a fogyás eléréséhez, az Uránusz. Ez a bolygó képes arra, hogy hatalmas súlyt segítsen leadni, de bizonyos esetekben felszedni is. Meg kell tudni, hol tartózkodik horoszkópjában az Uránusz, mert egyeseket például arra hajlamosíthat, hogy áttérjenek a vegetáriánus étkezésre, ezzel kerülve el a hízást. Elvégre ki látott már kövér vegetáriánust? Mindennek oka lehet azonban lelki is, hiszen az Uránusz nem szívleli a szenvedést, ezért  könnyen tehet állatvédővé is.

 

Szandra jósnő, Szandra 387 kód, Szandra astro24h,

A Plútó a legtávolabbi és egyben legkevésbé ismert bolygó, melynek hatása úgy segíthet a diétában, ha felteszed magadnak a kérdést: Miért is akarsz fogyni? A Plútó a tudatalatti gátakkal áll kapcsolatban, és ezért is fontos ahhoz, hogy lefogyj. Sokak önbecsülés zavaruk miatt szeretnék beindítani a fogyást, de mindaddig képtelenek rá, míg elegendő magabiztosságot nem nyernek valamiből. Ha látványos változást szeretnél elérni magadon, előbb konzultálj asztrológusoddal, hogy feltárd az okokat. Csak így indulhatsz el az úton, ami nem csupán külcsínedet, de egészségedet is szolgálja majd!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406