Hogyan ne hízzak? – bolygók segítségével

fogyás a bolygók segítségével 3

Az asztrológia az élet minden területén segítséget nyújthat, hiszen a bolygók hajlamosítanak minket mindig valamire. Tetted már fel Te is magadnak a kérdést: Hogyan fogyjak le? Gondolj csak bele, hogy, ha fogyni szeretnél, de a csillagok fentről arra hajlamosítanak, hogy hízzál, akkor bárhogy is küzdesz, legfeljebb szinten tudod magad tartani. Viszont ha meglovagolod az egészséget javító energiákat, az asztrológia segítheti a fogyás nagyobb mértékét is. Most nézzük meg, hogy mikor és hogyan segítenek a bolygók a diétában.

 

Először is a legfontosabb pont a Hold. Fogyó Holdnál lehet a legeredményesebb fogyást elérni, míg telő Holdnál arra kell vigyázni, hogy vissza ne szedd, amit eddig elértél. Ha csak az a célod, hogyan ne hízzál, akkor a telő Hold idején kell önmérsékletet gyakorolnod.

Aztán itt van ugye a Nap. A Nap nem telik és nem fogy, mégis hat a diéta minden fázisára. Az asztrológia szerint tavasztól őszig a Nap segít abban, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Míg ősztől tavaszig inkább a tartalékolásra készteti szervezetedet.

diéta, fogyás, horoszkóp, jós, asztrológia

A Merkúr elsősorban szellemi erőforrásainkra hat, de természetesen nem lehet külön nézni a testet a szellemtől. A Merkúr úgy segíthet abban, hogy ne hízz, ha van olyan személy vagy társaság körülötted, akik szintén hasonló cipőben járnak. Használd hát ki a Merkúr segítségét a hízás elleni harcban és keress olyan sorstársakat, akikkel tudsz beszélgetni a dolgaidról.

 

agnes_tv2

A Vénusz abban segít, hogy kicsit hiúk legyünk, és odafigyeljünk magunkra. Úgy tudod a legjobban kihasználni a bolygó hatását, ha otthonodba tükröt teszel, és minden nap reggel és este megnézed magad. Dicsérd meg tükörképed, ami szép rajt, és mindig döntsd el, mi lesz a következő célod vele. A gyémántot is aprajával csiszolják olyan gyönyörűre, amilyennek szeretjük!

A Mars a szenvedély bolygója. A hízás elleni küzdelemben a sporton keresztül segíthet. Az asztrológiában a szerelemhez és a háborúhoz kötődik, de a mindennapok során kitartást meríthetsz belőle, főleg ha saját személyes horoszkópodban kiemelt. Hogy ezt honnan tudhatod meg, ha nem a Kos jegyében születtél? Nagyon egyszerűen, mert vonalunkon számos kiváló asztrológus elkészítheti saját horoszkópodat!

 

Jázmin, látnok, angyalkommunikáció, jóslás, jósnő, Jázmin 552 kód

A Jupiter huncut bolygó. A fogyás során nem kifejezetten a barátunk, pedig szerencsét gyakran tud eredményezni. A terjeszkedéssel áll kapcsolatban, ami anyagilag jó, de egészségben éppen a hízásra hajlamosít. Ha célod mégis az, hogy lefogyj, akkor először is meg kell tanulnod azt, mi használ és mi árt neked. A Jupiter a bölcsességhez is tartozik, tehát segít abban, hogy megfelelően alakítsd ki az étrended, és figyeld a bevitt tápanyagot. Segítségével mindig képben lehetsz arról, hogy aktuális fogyasztásoddal éppen midnek teszel jót. Egyedül az önmérsékletben nem a partnered…

A Szaturnuszt sokan nem szeretik az asztrológia berkein belül, mert egy nehéz égitest, ami a korlátokkal kapcsolatos. Lehetnek ezek genetikai korlátok is, viszont a mágia már felülemelkedik az egyszerű asztrológián, és tudja azt, hogy nincsenek megtörhetetlen genetikai blokkok. A bolygó állását úgy tudod kihasználni a fogyáshoz, hogy megadod egészségednek a kellő vitaminokat. Azok, akik eleget nyújtanak, mozognak és sok gyümölcsöt fogyasztanak, a Szaturnusz sem tud korlátokat szabni!

diéta, horoszkóp, fogyás, asztrológia

A legszeszélyesebb, és egyben igen hatásos partner a fogyás eléréséhez, az Uránusz. Ez a bolygó képes arra, hogy hatalmas súlyt segítsen leadni, de bizonyos esetekben felszedni is. Meg kell tudni, hol tartózkodik horoszkópjában az Uránusz, mert egyeseket például arra hajlamosíthat, hogy áttérjenek a vegetáriánus étkezésre, ezzel kerülve el a hízást. Elvégre ki látott már kövér vegetáriánust? Mindennek oka lehet azonban lelki is, hiszen az Uránusz nem szívleli a szenvedést, ezért  könnyen tehet állatvédővé is.

 

Szandra jósnő, Szandra 387 kód, Szandra astro24h,

A Plútó a legtávolabbi és egyben legkevésbé ismert bolygó, melynek hatása úgy segíthet a diétában, ha felteszed magadnak a kérdést: Miért is akarsz fogyni? A Plútó a tudatalatti gátakkal áll kapcsolatban, és ezért is fontos ahhoz, hogy lefogyj. Sokak önbecsülés zavaruk miatt szeretnék beindítani a fogyást, de mindaddig képtelenek rá, míg elegendő magabiztosságot nem nyernek valamiből. Ha látványos változást szeretnél elérni magadon, előbb konzultálj asztrológusoddal, hogy feltárd az okokat. Csak így indulhatsz el az úton, ami nem csupán külcsínedet, de egészségedet is szolgálja majd!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907