Hogyan ne hízzak? – bolygók segítségével

fogyás a bolygók segítségével 3

Az asztrológia az élet minden területén segítséget nyújthat, hiszen a bolygók hajlamosítanak minket mindig valamire. Tetted már fel Te is magadnak a kérdést: Hogyan fogyjak le? Gondolj csak bele, hogy, ha fogyni szeretnél, de a csillagok fentről arra hajlamosítanak, hogy hízzál, akkor bárhogy is küzdesz, legfeljebb szinten tudod magad tartani. Viszont ha meglovagolod az egészséget javító energiákat, az asztrológia segítheti a fogyás nagyobb mértékét is. Most nézzük meg, hogy mikor és hogyan segítenek a bolygók a diétában.

Először is a legfontosabb pont a Hold. Fogyó Holdnál lehet a legeredményesebb fogyást elérni, míg telő Holdnál arra kell vigyázni, hogy vissza ne szedd, amit eddig elértél. Ha csak az a célod, hogyan ne hízzál, akkor a telő Hold idején kell önmérsékletet gyakorolnod.

Aztán itt van ugye a Nap. A Nap nem telik és nem fogy, mégis hat a diéta minden fázisára. Az asztrológia szerint tavasztól őszig a Nap segít abban, hogy megszabadulj a plusz kilóktól. Míg ősztől tavaszig inkább a tartalékolásra készteti szervezetedet.

diéta, fogyás, horoszkóp, jós, asztrológia

A Merkúr elsősorban szellemi erőforrásainkra hat, de természetesen nem lehet külön nézni a testet a szellemtől. A Merkúr úgy segíthet abban, hogy ne hízz, ha van olyan személy vagy társaság körülötted, akik szintén hasonló cipőben járnak. Használd hát ki a Merkúr segítségét a hízás elleni harcban és keress olyan sorstársakat, akikkel tudsz beszélgetni a dolgaidról.

Zayra jós, kártyajóslás, kártya, tarot

A Vénusz abban segít, hogy kicsit hiúk legyünk, és odafigyeljünk magunkra. Úgy tudod a legjobban kihasználni a bolygó hatását, ha otthonodba tükröt teszel, és minden nap reggel és este megnézed magad. Dicsérd meg tükörképed, ami szép rajt, és mindig döntsd el, mi lesz a következő célod vele. A gyémántot is aprajával csiszolják olyan gyönyörűre, amilyennek szeretjük!

A Mars a szenvedély bolygója. A hízás elleni küzdelemben a sporton keresztül segíthet. Az asztrológiában a szerelemhez és a háborúhoz kötődik, de a mindennapok során kitartást meríthetsz belőle, főleg ha saját személyes horoszkópodban kiemelt. Hogy ezt honnan tudhatod meg, ha nem a Kos jegyében születtél? Nagyon egyszerűen, mert vonalunkon számos kiváló asztrológus elkészítheti saját horoszkópodat!

Jázmin, látnok, angyalkommunikáció, jóslás, jósnő, Jázmin 552 kód

A Jupiter huncut bolygó. A fogyás során nem kifejezetten a barátunk, pedig szerencsét gyakran tud eredményezni. A terjeszkedéssel áll kapcsolatban, ami anyagilag jó, de egészségben éppen a hízásra hajlamosít. Ha célod mégis az, hogy lefogyj, akkor először is meg kell tanulnod azt, mi használ és mi árt neked. A Jupiter a bölcsességhez is tartozik, tehát segít abban, hogy megfelelően alakítsd ki az étrended, és figyeld a bevitt tápanyagot. Segítségével mindig képben lehetsz arról, hogy aktuális fogyasztásoddal éppen midnek teszel jót. Egyedül az önmérsékletben nem a partnered…

A Szaturnuszt sokan nem szeretik az asztrológia berkein belül, mert egy nehéz égitest, ami a korlátokkal kapcsolatos. Lehetnek ezek genetikai korlátok is, viszont a mágia már felülemelkedik az egyszerű asztrológián, és tudja azt, hogy nincsenek megtörhetetlen genetikai blokkok. A bolygó állását úgy tudod kihasználni a fogyáshoz, hogy megadod egészségednek a kellő vitaminokat. Azok, akik eleget nyújtanak, mozognak és sok gyümölcsöt fogyasztanak, a Szaturnusz sem tud korlátokat szabni!

diéta, horoszkóp, fogyás, asztrológia

A legszeszélyesebb, és egyben igen hatásos partner a fogyás eléréséhez, az Uránusz. Ez a bolygó képes arra, hogy hatalmas súlyt segítsen leadni, de bizonyos esetekben felszedni is. Meg kell tudni, hol tartózkodik horoszkópjában az Uránusz, mert egyeseket például arra hajlamosíthat, hogy áttérjenek a vegetáriánus étkezésre, ezzel kerülve el a hízást. Elvégre ki látott már kövér vegetáriánust? Mindennek oka lehet azonban lelki is, hiszen az Uránusz nem szívleli a szenvedést, ezért  könnyen tehet állatvédővé is.

Szandra jósnő, Szandra 387 kód, Szandra astro24h,

A Plútó a legtávolabbi és egyben legkevésbé ismert bolygó, melynek hatása úgy segíthet a diétában, ha felteszed magadnak a kérdést: Miért is akarsz fogyni? A Plútó a tudatalatti gátakkal áll kapcsolatban, és ezért is fontos ahhoz, hogy lefogyj. Sokak önbecsülés zavaruk miatt szeretnék beindítani a fogyást, de mindaddig képtelenek rá, míg elegendő magabiztosságot nem nyernek valamiből. Ha látványos változást szeretnél elérni magadon, előbb konzultálj asztrológusoddal, hogy feltárd az okokat. Csak így indulhatsz el az úton, ami nem csupán külcsínedet, de egészségedet is szolgálja majd!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét