Hogyan lehetsz biztos benne, hogy látomásod volt?

latomasoskep

Előre megérezted, hogy baj fog történni? Időnként fényeket látsz cikázni, amelyek gyorsan eltűnnek? Színes vagy fehér pontszerű jelenséget, foltokat, vagy esetleg angyalszerű lényt láttál, és a barátaid meg akarnak győzni róla, hogy csak álmodtad, vagy képzelődtél? Gyerekkorodban neked is volt a mások számára láthatatlan barátod?

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolsz, akkor Te érzékeny vagy a paranormális jelenségekre és volt már látomásod. Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy ilyeneket lásson és ha Te köztük vagy, akkor téged valamiért kiválasztottak. Nagyon kell vigyáznod, mert lehet, hogy csak üzenni szeretnének általad, de mivel érzékeny vagy, használhatnak másra is.

A túlvilági lények legegyszerűbben álmodban tudnak manipulálni. A leggyakoribb módja a démoni feladatok végrehajtásának az alvajárás. Ha alvajáró vagy, akkor olyan dolgokat tudnak véghez vitetni veled, amelyeket józanul, ébren nem tennél meg.

A legjobb példa erre a híres wisconsini testvérpár története. A kis Ashley Abbotnak gyakran voltak látomásai, de a szülei nem tulajdonítottak ennek jelentőséget, arra gondoltak, élénk a fantáziája és majd kinövi. Démoni erők folyamatosan próbáltak Ashley közelébe férkőzni, és egyik éjszaka sikerült teljesen az irányításuk alá vonni őt. Ekkor történt, hogy a kis Ashley fogta az alig 4 hónapos öccsét, kiemelte a kiságyból és kidobta a második emeleti családi házuk ablakán. Szerencsére Scotty túlélte  a zuhanást, egy pár karcolással megúszta a balesetet. A kislány fel sem ébredt, csak amikor a szülei felkapcsolták a villanyt a szobában. Semmire nem emlékezett a történtekből. Szakember derítette ki, hogy Ashley mennyire fogékony a paranormális erők érzékelésére és, hogy mindez megelőzhető lett volna, ha komolyan veszik a látomásait.

látomás, látomás astro24h, jóslás, meditáció

Ha látomásaid vannak, furcsa álmaid, esetleg alvajáró vagy, akkor mindenképpen beszélj egy démon vagy szellem-szakértővel, hogy megtudd, mit szeretnének tőled ezek a lények. Lehet, hogy csak egy üzenetet szerencsének átadni, de előfordulhat, hogy saját céljaikra akarnak téged felhasználni.

Kérj egy erős védelmi szertartást, hogy szellemlények és démonok ne tudjanak ártani neked, és tudd meg, hogy mi az oka a látomásaidnak. Mindenképpen vedd komolyan, még akkor is, ha sokan tanácsolják, hogy ne törődj ezekkel a látomásokkal! Az időben érkező szakszerű segítség tragédiákat előzhet meg!

A  0690633931-es (485Ft/perc) telefonszámon látomások értelmezésében, álomfejtésben, vagy akár túlvilági üzenetek átadásában is tudnak Neked segíteni!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét