Hogyan készíts magadnak szerencsehozó amulettet 2017-re?

amulet

Az amulett eredetileg egy varázserővel bíró tárgy, amely megvédi viselőjét valamilyen bajtól.

Neve arab eredetű: hamalet, azaz függő, csüngő.

Már az ókorban, az arabok előtt is viseltek ilyen varázserejűnek tartott tárgyakat, ismerünk olyan régészeti leletet, melyet akár egy sumér, egyiptomi, görög, római, héber vagy káldeus harcos, kereskedő, esetleg pap viselt. Merthogy legtöbbször azok a személyek használták, akik tevékenységüknél, foglalkozásuknál fogva gyakran kerültek fizikai vagy mágikus veszélyhelyzetbe, s ettől az amulettől remélték, hogy megóvja őket akár a fizikai ellenségtől, akár egy rontástól, vagy ártó szellemtől.

Menjen biztosra és írja fel magának EZT a számsort, mellyel vonzza a szerencséjét!

Fehér fény, Fehér fény 303 kód, Fehér fény astro24h, jóslás,

Ahogy az arab nevéből is kikövetkeztethető, legtöbbször a nyakban viselték. De léteztek gyűrűk, vagy karperecen, övön függő tárgyak, sőt esetenként lábon is hordták őket.

A legfontosabb azonban az volt, hogy tulajdonosának MINDIG az aurájában kellett viselnie, s más nem érhetett hozzá, nem „törhette meg” a varázserejét.

Merthogy ezzel a „varázserővel” először fel kellett ruházni a tárgyat.

Ez a tárgy lehetett egy kő, egy kristály, egy csont- vagy fémdarab. Az egyiptomiaknál legtöbbször a skarabeusz bogarat, illetve annak a kőből kifaragott mását hordták. De az amulettnek szánt tárgy származhatott akár egy legyőzött ellenségtől is. S ez a legyőzött ellenfél lehetett akár egy harcos, vagy akár egy pórul járt ellenérdekű kereskedő is.

A számunkra az egyik legismertebb, az Egri csillagokban említett tárgy, amikor is a janicsár harcos, Jumurdzsák egy „drágaköves gyűrűt” viselt a nyakában amulettként.

Jumurdzsák esetére emlékezhetünk: azért harcol, tesz meg mindent, hogy visszaszerezze az amulettjét, mert, hiszen  „Mióta nincs velem, szerencsétlen vagyok mindenben.”

Miért lehetett így?

Mert az amulett csak annál képes kifejteni hatását, aki tökéletesen hiszi is azt, hogy működik!

A mégbiztosabb eredményért szerezzen be egyet EZEK a szerencséz hozó a tárgyak közül!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás

De annál KIFEJTI!
S a középkorban egy harcos tökéletesen TUDTA, hogy MŰKÖDIK A MÁGIA, teljes meggyőződéssel bízott a spiritualitásban, s éppen ezért a mágia erejében. S tudta, egy valódi amulett felruházva minden „varázserő”-vel, MINDENBEN segíti a tulajdonosát, viselőjét.

Mert minden esetben a papokra, sámánokra, a „tudó emberek”-re várt a feladat, hogy a tárgyat beavassák, s ezáltal AMULETT-té válhasson.

Ez a beavatási szertartás ruházta fel a tárgyat azzal az erővel, amit azután a viselője hite erősített és tartott meg. Nem csak bajtól kellett védelmeznie, hanem esetenként jó szerencsét is kellett hoznia a viselőjére. S ha a tulajdonosa feltétel nélkül elfogadta a varázserejét, be is következett, amit várt. Az amulett védelmet és szerencsét biztosított számára.

Tehát nem elég egy amulettet beavatni, a viselőjének sem elég bízni abban, hogy az amulett talán majd megsegíti, hanem mindvégig TUDNIA KELL, hogy egy jól elvégzett MÁGIA minden szükséges erővel felruházza a beavatott tárgyat, s az ELŐREVISZI a viselőjének az életét.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Ha hiszünk magunkban, mi magunk is elvégezhetjük ezt a mágiát.

Mi kell hozzá?

Először is:

– Célszerű az amulett készítéséhez olyan tárgyat használni, amelyiknek az energiái pozitív töltésűek, s előzetesen is jó eséllyel bízhatunk abban, hogy segít elérni a célunkat. A kiválasztásban azokat részesítsük előnyben, amelyek a vágyott célunk elérésében előre visznek.

Ilyen például egy szerencsepatkó:

szerencsepatkó, astro24h, szerencse, bőség, gazdagság

Egy négylevelű lóhere, egy kismalac:

kismalac, jóslás, négylevelű lóhere, telefonos jóslás

vagy akár egy kéményseprő figura is.

Védelemre akár az egyiptomi Ankh-kereszt:

ankh, ankh kereszt, szerencse, védelem, astro24h,

 vagy a muzulmán védőtalizmán, az „Allah szeme”-függő:

allah szeme, védőtalizmán, astro24h

is megfelel, de tökéletesen megteszi a kereszténység valódi szimbóluma, az egyenlő szárú kereszt is.

egyenlőszárú kereszt, szimbólum, kereszt, védelem, talizmán

Miért előnyösek ezek? Mert – az emberiség előző generációinak több évezredes hiedelmei alapján is! – ezek a tárgyak eredendően pozitív energiákat vonzanak be.

DE:

Ép ésszel SOSE HASZNÁLJUNK olyan érmeket, tárgyakat, aminek a PONTOS TARTALMÁRÓL NEM VAGYUNK MEGGYŐZŐDVE!

Az interneten például többféle „Salamon pecsétje” érmet kínálnak, egészen eltérő rajzolatokkal, szimbólumokkal, vagy kapható „kínai szerencsehozó érme”, „koreai csodatalizmán” is. Amíg nem tudjuk, hogy melyik szimbólum PONTOSAN milyen erőket idéz meg, messzire kerüljük az ilyen tartalmú függőket, hiszen hiába a pozitív erőkkel történő beavatás, ha a tárgyon lévő szimbólumok a negatív energiákat vonzzák be!!!

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Másodszor:

– Egy „jól elvégzett mágiához” felkészültség, s a végzőjének a TUDATOSSÁG-a szükséges.

A felkészültség jelen esetben a mágia során használni kívánt erők uralását jelenti.

Ha egy mágikus szertartást az előírások szerint végzünk, s ott NEM IDÉZÜNK MEG sötét erőket, akkor a mágia sikeréhez elég az azt végző személy tudatossága.!Ez pedig abban kell, hogy megnyilvánuljon, hogy a rituálé során VÉGIG a kívánt EREDMÉNYRE kell koncentrálni.!

Ha úgy gondolja, Ön képes erre, akkor itt a lehetőség, hogy az alábbi szertartást elvégezve elkészítse magának azt az amulettet, amit viselve szerencsésen élheti meg a 2017-es esztendőt, s elérheti azokat a sikereket, eredményeket, örömöket, amit szeretne.

Szerencsehozó amulett készítése:

– Válassza ki azt a tárgyat, ami megfelelőnek tart ahhoz, hogy vele a kívánt célt (a bevonzani szánt szerencsét) elérje.

–  Újholdkor, teljes sötétség idején készítsen hét arany (esetleg fehér) gyertyából kört a leendő amulettje köré!

– A bal keze felől indulva, fölfelé, sorban minden egyes gyertyánál külön-külön mondja el azokat a mondatokat, melyeket személyre szabva kap meg szakembereinktől!

Nagyon fontos: Eközben végig lássa magát, amint derűsen, mosolyogva élvezi az életét, a sok különböző, szerencsés fordulat eredményét!

– Egyenként gyújtsa meg mind a hét gyertyát.

– Ha leégtek, azután mindenkinek más-s dolgot tennie a gyertyacsonkokkal, egyénenként változó. Hiszen, az amuletteje teljesen személyre szabott kell, hogy legyen, csak Önnek kell, hogy szerencsét hozzon! Hívja bizalommal jósainkat a beavatás befejezéséért!

Az amulettjét SENKINEK nem adhatja oda! Sőt lehetőség szerint ne is mutogassa más személynek! Ha valaki mégis megérinti, az amulett elveszíti a mágikus erejét! A közhiedelemmel ellentétben hideg, folyó vízben lemosása nem old meg semmit! Ilyenkor ÚJAT KELL KÉSZÍTENIE – ami jelentheti ugyanannak a tárgynak az újbóli beavatását is!

NE AGGÓDJON, HOGY SIKERÜLT-E!

Teljes hittel, bizalommal használja az amulettjét!

Lehetőleg MINDIG – de a kritikusnak ígérkező helyzetekben FELTÉTLENÜL – TARTSA AZ AURÁJÁBAN!

Ne feledje, a szerencse csak akkor segít, ha a szerencsés fordulat összhangban van a saját (spirituális fejlődését szolgáló) céljaival, feladataival. S nem okozhatja más emberek jogos érdekeinek sérelmét. (Ez nem azt jelenti, hogy nem húzhatják ki a szerencseszámait, amíg más emberek is jogosan szeretnék ugyanezt, de igenis jelent olyat, hogy senki nem gázolhat át másokon a saját céljai eléréséért. Aki mégis ezt tenné, viselnie kell a karmikus következményeit.)

Ezért ne essen kétségbe, ha úgy érzi, az adott helyzetben nem Önnek kedvezett a szerencse!

De ha ennek ellenére is úgy érzi, hogy mégiscsak az amulettjével van a baj, s nem sikerült a szertartás, forduljon bátran Tündér Lilihez vagy Xalenhez a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki percek alatt beavatják az Ön személyes szerencsét hozó amulettjét, de egy igen hatásos szerencse mágiát is elvégezhetnek a biztos siker érdekében!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét