Hogyan kérdezd az ingát, hogy igazat mondjon?

Szeretnéd, hogy az inga a legponotsabb választ adja a kérdéseidre? Akkor hívd a 06 90 633 931-es számot (485 ft/p), ahol az ország legjobb szakemberei várnak!

Az inga az egyik legrégebbi jóseszköz, amelyet napjainkban is előszeretettel használnak. Használata igen egyszerű, kilengései, nagyon egyértelműen adják át az információt az eszköz használójának. Természetesen, ha megfogjuk az ingát, az mindig fog jelezni valamit, hiszen  annyira érzékeny, hogy felveszi a saját ritmusunkat, amely egyezik az univerzum ritmusával, tehát igazolja azt, hogy a világon minden létező össze van kapcsolódva. Én ezt nevezem az inga alapmozgásának, ami nem rossz dolog, hiszen máris kapunk egy alapot, ami mindig állandó lesz. Ezek után következik önmagunk bemérése, mert az inga és annak válaszai, személyeként eltérőek lehetnek. Minden ember más és más, különböző energia eseményeket idéznek elő bennünk a pozitív és a negatív események váltakozásai. Elsősorban azt kell megtanulnunk, hogy a belőlünk kicsapódó energiákat miként jelzi az inga. Ennek legfőbb oka az, hogy az inga valójában a saját rezgéseinket adja vissza. Nem az inga, hanem mi érzékelünk, az inga pusztán jelzőeszköze annak, amit lényünk egésze érez, ha egy-egy kérdésre választ várunk.

A bemérés nagyon egyszerű, bár sokszor kell azt elvégezni, ha pontos képet akarunk. Érdemes minden eredményt jegyzetelni, hogy azokat összegezve tudjunk helyes következtetéseket levonni, az inga viselkedéséről.

Pénzügyi kérdései lennének? Akkor kattintson IDE a 2016-os pénzhoroszkópjáért!

Az inga bemérése:

Fogjuk meg az ingát majd mélyeket lélegezve, kerüljünk nyugalmi állapotba. Amint ez megvan, idézzünk fel magunkban egy olyan pozitív eseményt, emléket, ami miatt, kellemes jó érzések születnek bennünk. Nagyon fontos, hogy erős emlék legyen, ami valóban erős érzéseket indít el.  Figyeljük meg ez alatt, hogy milyen irányba kezd el kilengeni az inga. Ha balra, akkor az pozitív irány, ha jobbra, akkor az lesz a pozitív irány, azaz, sokszor az „Igen” válasz.

Még keresi a boldogságot? IDE kattintva megtudhatja a boldogság titkát 25 pontban!

A következő lépés, hogy ismét nyugalmi állapotba kerülünk és egy negatív eseményt idézünk fel.  Szintén meg kell figyelni, merre vagy hogyan leng ki az inga, mert van, hogy egy irányba, csak mégis másképpen. Akinek egy irányba leng ki, annak mindig nehéz dolga lesz az ingával, ennek ellenére,  a kilengés minősége nagyon is eltér.

Kis gyakorlással, tapasztalással, így is be lehet mérni az ingát, hogy merre van a pozitív és negatív irány. Minél többször gyakoroljuk ezt, annál magabiztosabbak leszünk az ingával, ami valóban elkezdi közvetíteni testünk és lelkünk összes rezdülését.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Kérdezés az ingától:

Kérdezni az ingától ezek után már egyszerűnek tűnik, bár nem teljesen az. Nagyon meg kell fontolni, hogy mit kérdezünk az ingától. Elsősorban igen, vagy nem kérdéseket teszünk fel, bár egy idő után, ahogy tapasztalatunk növekszik, komplikáltabb válaszokat is kaphatunk az eszköztől. Ehhez mindenképpen gyakorlat szükséges.

A kérdés ha meg van, kimondhatjuk hangosan is, de elsősorban az a legfontosabb, hogy magunkban tegyük fel azt, a saját nyugalmi állapotunkban. Nagyon fontos, hogy a kérdés érzéseket is hordozzon magában, azaz minden kérdésnek legyen tétje, ami elindít bennünk valamit. Ezt is meglehet tanulni, hiszen ha más kérdez minket, akkor az empátia, együttérzés bőven elég ahhoz, hogy az ingát megfelelő válaszra tudjuk ösztökélni.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

A kérdés ha fel van téve, még egy ideig koncentrálnunk kell a kérdésre, ez pár másodpercet jelent, majd figyelhetjük az ingánk viselkedését. Ahogy azt bemértük, a válasz igen, nem, vagy semleges lehet, tehát nem képes választ adni az inga, egyelőre. Azt meg kell jegyeznem, hogy nagyon ritka, ha az inga nem válaszol, leginkább az történik, hogy mi nem értjük annak válaszát, mert kilengése lehelet finom, amit szabad szemmel észleni nem lehet. Ilyenkor gyakran beválik az, ha kérdésünket újra feltesszük, lényegesen erősebb koncentrációval, ami már minden bizonnyal célra fog vezetni minket.

Ha mégsem működik az inga, akkor el lehet azon gondolkozni, hogy nincs-e jelen valamilyen idegen szellemi erő, amely blokkolja a válasz adást, valamilyen ok miatt. Kattintson IDE és győződjön meg arról, hogy a szellemek igenis léteznek. Egy ultrahang felvétel erre a bizonyíték!

inga, jóslás, jóslás ingával, astro24h inga, ezo, ezotéria

Tehát az inga, ősisége és kivitele miatt, egy rendkívül egyszerű jó eszköz, amellyel leginkább igen vagy nem kérdésekre kaphatunk választ. Van rá más mód, hogy komplikáltabb kérdésekre is választ adjon, például valakinek az érzéseit meghatározhatjuk vele. Ehhez szükség van az egyetemes kereszt ismeretére, amely mind a négy pólust, elemet szimbolizálja és segítségükkel, megtudhatjuk azt, mi zajlik egy másik emberben. Az egyetemes kereszt használatáról majd egy másik cikkben írok,  hiszen az már az inga használatának egy magasabb fokozata lesz.

Szeretne helyesen kérdezni az ingától és helyes választ kapni, csak eddig nem sikerült? Válasszon az éjjel nappal elérhető tanácsadóink közül a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Keresse Megmondót vagy Metatront és az inga biztos választ fog adni Önnek!

Külföldről is tárcsázhat, hívja jósainkat Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (4)

Mária on október 2, 2014 Válasz

Joestét én probáltam választ kapni tobszor ingátol,kaptam is ,csak nem úgy tortént ahogy a inga válaszolt,Altalába a enlenkezoje torténik,mit csinálok roszul?Hozzászólás

    Astro24h on október 6, 2014 Válasz

    Kedves Mária! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Megmondó jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 391. Tapasztalt szakértő. Hívja most! 06 90 603 411 (381Ft/perc).

Erzsébet on október 3, 2014 Válasz

Hozzászólás Kedves XALEN ! Bocsánat, hogy lement a pénz a telefonról. Így nem tudtam megköszöni, tanácsát.

    Astro24h on október 6, 2014 Válasz

    Kedves Erzsébet! Megmondó Önnek is segít! Hívja bizalommal a 06 90 603 411-es számon (381 Ft/ perc) és üsse be a 453-at!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét