Hogyan jósolj magadnak – 2 egyszerű módszer

kártyából jóslás

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy alakul tovább az életed, nem kell feltétlenül szakemberhez fordulnod. Próbáld ki az alábbi, otthon is elvégezhető, ingyen jóslás módszereit!

Nincs szükséged kristálygömbös cigány asszonyra, ha meg akarod tudni, mi vár rád a jövőben – eláruljuk, milyen egyszerűbb, ingyen jóslások, megoldások állnak a rendelkezésedre!

Számmisztika:

Kérd a számok segítségét az ingyen jósláshoz. A számmisztika mágikus világa nem csak rólad árul el sokat, de azt is megtudhatod, mi vár rád a jövőben. Születési dátumodból egyszerűen kiszámíthatod alapszámodat, ami megmutatja, hogyan viszonyulsz az élet dolgaihoz. A páros számok nőies energiákat hordoznak, a páratlan számok pedig férfias tulajdonsággal látnak el, továbbá olyan rejtett álmaidról is beszélnek, melyek tudat alatt irányítják az életed alakulását, akár a szerelemben, akár az anyagi helyzetedben.

IDE kattintva pedig megtudod az egyes számok jelentését!

ingyen jóslás

Jóslás dobókockával:

Számos európai országban ma is jellegzetes ingyen jóslási forma, mivel alkalmazása nem túl bonyolult. Nincs másra szükséged, mint két darab dobókockára és egy pohárra. Fontos tudni, hogy egy kérdésre, egy héten belül, csak egyszer szabad dobni.

1 pont – Egyértelmű igent jelent, és a dolgok pozitívra fordulását jelöli. A szerelemben boldogságot jelent.

2 pont – Egyértelmű nemet jelent, és a hivatalos ügyekben is bonyodalom, nehézség várható. Szerelemben bánat, boldogtalanság.

A legfontosabb információk rólad is !!! ITT olvashatod!

3 pont – Mindenre van lehetőség, ne add fel! Lassan, de biztosan sikerül elérni a kitűzött célt. Szerelemben átmeneti nehézségek, de harmónia a jövőben.

4 pont – Beteljesült elképzeléseket mutat, de nem teljes elégedettséget az elért dolgokban. Útközben ráeszmélsz, hogy lett volna másik, jobban járható út is.

5 pont – Ne tétovázz, most kell cselekedned! Vigyázz arra, hogy a terveidbe csak a legmegbízhatóbb embereket avasd be. Számolj az irigy emberek rosszindulatú megjegyzéseivel is.

6 pont –  Kockáztass, mert a szerencse a Te oldaladon áll! Párkapcsolatban boldogság, pénzügyekben fellendülés várható.

ITT pedig megtudod, hogy születésed napja mi fontosat tár még fel!
ingyen jóslás

7 pont –  Jelenlegi állapotod nem túl fényes, de a végére minden jóra fordul. Égi segítő támogat az utadban.

8 pont – Folyamatos sorsfordulatok várhatóak. A közeljövőben a rossz dolgok nem fognak elkerülni, de nem kell sokat várnod az újabb pozitív fordulatra sem.

9 pont – Ne kockáztass, ne siesd el a döntést, mert nem fogsz jól járni. Sajnos a párkapcsolatban nézeteltérések, féltékenység, sőt akár szakítás is elképzelhető.

10 pont – Nem éred el céljaidat, mert a háttérben sajnos ellened dolgoznak. A szerelemben csak a szívedre hallgass, mert megpróbálnak befolyásolni olyan emberek, akik nem őszinték hozzád.

11 pont –  A döntések meghozatalában ne mástól várd a segítséget, mert Te látod át a legjobban a saját helyzetedet. Tanácsot kérhetsz, de a döntést neked kell meghoznod.

12 pont –  Csak a fontos dolgokra összpontosíts a közeljövőben. A szerelemben és az anyagiakban is a szerencse áll melléd. Figyelj az apró jelekre, mert különleges lehetőségeket sodor eléd az élet.

Szeretnéd tudni, hogy ténylegesen mit hoz neked a jövő? Nem vagy teljesen biztos abban, hogy a fenti ingyen jóslási technikák teljesen a biztos választ adják? Akkor Ágnes vagy Viola jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és már sok ember életét változtatták meg a tanácsaikkal és a tudásukkal!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét