Hogyan hódítsd meg az OROSZLÁN pasit!

Hogyan hódítsd meg az OROSZLÁN pasit!

Biztosan hallottad a régi mondást, miszerint minden férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet a legrövidebb út. Az összes férfi biztosan nem így működik, de az Oroszlán pasik többségét az ujjaid köré csavarhatod egy finom vacsorával vagy ebéddel.

Ha még nem vagytok túl az első randin, akkor ne hívd meg vacsorára, mert az Oroszlán vadász típus, neki fontos, hogy ő vadásszon le Téged, de ezt a vadászatot Neked kell irányítanod.

Hogyan keltsd fel az Oroszlán férfi érdeklődését?

Tudd meg, hogy mi a hobbija és a munkája, olvass utána mindkét területet érintő témaköröknek, majd fogalmazz meg néhány kifejtős kérdést. Ezzel közelítsd meg őt. Szeret mesélni, főleg arról, ami érdekli, és amiben úgy érzi, jó. Neked nincs más dolgod, mint tátott szájjal hallgatnod, és néha elismerően megjegyezned, hogy mennyire okos és teljesen lenyűgöz a mondanivalója.

Engedd hogy “megbabonázzon” a mondandójával, és már tervezheted az első randitokat.

Milyen legyen az első randi?

Légy visszafogott, de nőies. Az Oroszlán nem kedveli a feltűnő sminket és a nagyon dekoltált ruhát. Számára a nő zsákmány, és szeret vele dicsekedni, ékszerként tekint rá, de fontos, hogy ez az ékszer egy igazi gyémánt legyen, és ne egy vásári bizsu. Tehát légy elegáns, a szó klasszikus értelmében, és fele annyira kihívó, mintha egy Skorpió pasival mennél randizni.

Ha étterembe mentek, ne egyél sokat, de ne rendelj kerti salátát sem. Falra mászik attól, ha valaki fogyókúrázik vagy túl egészségesen étkezik és titkon attól fél, hogy majd neki is ezt adsz, ha meghívod vacsorára.

Akkor igyál alkoholt, ha ő is, és azt idd, amit ő. Mondd, hogy rábízod a választást, mert Te nem értesz a borokhoz. Majd hallgasd meg őt, mert sokat tud erről is mesélni.

Az Oroszlán pasi és a szex

Ha már túl vagytok az első randin, akkor a második könnyen lehet, hogy az ágyban végződik. Szabadkozhatsz egy kicsit, de nem kell túljátszanod. Éreztesd vele, hogy ő a tapasztalt és ő irányít. Neki ez fontos az élet minden területén, természetesen az ágyban is.

Legyenek gyertyák és romantikus zene, de az illatanyagokat mellőzd, kivéve, ha pontosan tudod, milyen illatot szeret, ugyanis az Oroszlán rettentő igényes és egy rossz, számára kellemetlen illat elveheti a kedvét a szextől.

Ha hosszútávon akarod őt, akkor légy „tapasztalatlan” és félénk, kicsit prűd, mint egy első bálozó. Ha ő lehet az, aki mindent megmutat Neked, akkor máris van belépőd a következő futamra.

Az Oroszlán és a kapcsolatok

Alapvetően nem retteg az elkötelezettségtől, de azért ne mesélj neki a családalapítási vágyadról, és azt se mondd, hány gyereket szeretnél. Várd meg, amíg ő hozza szóba ezt a témát és legyetek már túl az első fél éven, amikor erről szó esik.

Az Oroszlán szeret és akar birtokolni. Kis mértékben szabályozható a birtoklási vágya, de nem tűri, ha Te is hasonlóan birtokolni szeretnéd őt. Nem szereti a féltékenykedést és azt sem, ha megmondják, mikor és mit csináljon. Ne faggasd arról, hogy mikor, kivel és hol járt, mert magától is elmondja majd. Ha nem kérded, érzi a bizalmat. Ha nem faggatod, megnyílik, ha elengeded, mindig visszajön hozzád.

Az Oroszlánnal olyan a kapcsolat, mint egy tánc, amelyben nincsenek előre megszabott lépések. Amilyen a zene, olyan a tánc is. Gondoskodj róla, hogy a „háttérzene” mindig jó és kellemes legyen, így az együttlét is mindig harmonikus lesz.

3 tuti tipp az Oroszlán pasihoz

1. Ne zárd be, ne korlátozd, mert nem a ketrecbe zárt oroszlánt szeretnéd meghódítani.

2. Ő a király, de a koronát Te tedd a fejére.

3. Légy a partnere az élet minden területén, mert bár ő király, partnert keres, királynét, és nem alattvalót.

Ha személyre szabott tanácsot szeretnél, illetve kíváncsi vagy, mennyire illetek össze az Oroszlán férfival, kérd ki asztrológusaink tanácsát és véleményét. A szerelem eddig elkerült, és sosem a megfelelő partner mellett kötöttél ki? Végezz egy mágiát a megfelelő pasi bevonzásáért ide kattintva! Lehet, hogy álmaidban már megjelent az ideális férfi? Derítsd ki ITT! Szakembereink segítenek értelmezni álmaidat és abban is, hogyan csavard az ujjaid köré azt a férfit, akit nagyon szeretsz!

Még nem találtad meg az igaz szerelmet? Vagy olyan párkapcsolatban élsz, amely úgy érzed, nem vezet sehová? Akkor kérj tanácsot Xalentől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) és tudd meg tőle, hogyan vonzhatod be a szerelmet az életedbe!

Külföldről is tárcsázhatsz, hívd Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számot, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számot, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számot!

 facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét