CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Hogyan hódítsd meg a SKORPIÓ pasit?

Hogyan hódítsd meg a SKORPIÓ pasit!

Legelőször is fontosnak tartom elmondani, hogy egy nagyon nehéz feladat előtt állsz, ha Skorpió pasira vetetted ki a hálódat. Ne gondold azt, hogy azért, mert nem egyszerű meghódítani, hanem a feladat izzasztó része ott kezdődik, amikor meg is akarod tartani. Az izzadást veheted szó szerint is az esetében, hiszen a Skorpió férfi szexuális étvágyáról híres, egy igazi hódító…

Ha egy olyan olvasó vagy, aki ezzel nagyon is tisztában van, olyannyira, hogy félelmeid vannak vele kapcsolatban, fordulj bátran Xalen és Eugénia jósnőikhöz, kérd segítségüket abban, hogy te legyél az egyetlen nő a Skorpió pasi életében!

De térjünk is vissza a „tárgyhoz”, milyen a Skorpió férfi? Mit kell tudni a Skorpió pasiról?

A Skorpió férfi jellemzői

Nem éppen az a viccelődős típus, mindent komolyan vesz. Van, amikor túlzásokba is esik és apróságokon lovagol, hergeli saját magát teljesen jelentéktelen dolgok miatt. Néha úgy tűnik, tényleg csak fekete-fehérben képes a világot látni.

Tudásvágya határtalan, mindenről szeret tudni, minden témában otthon akarja érezni magát, hiszen akkor a macsó férfi szerepet is könnyen magára öltheti. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki. Egyszerűen nem kedveli azt, ha valaki valami újat mond neki, saját maga szeret a dolgot után járni, és felkészülni.

Nagyon fontos számára, hogy ő szereti uralni a helyzeteket, és mint egy Skorpió, mindig úgy készül, úgy alakítja a helyzeteket, hogy ő tartsa kézben a dolgokat.

Ha még nem találtad meg az igaz szerelmet, fontos figyelj álmaidra! ITT megtudhatod, mely álomképek jelzik azt, hogy közeleg a nagy Ő megismerésének az időpontja!

 

Mit gondol magáról a Skorpió férfi?

Hogy ő független, bátor és ambiciózus. Ez a három tulajdonság az, amit szem előtt tart és törekszik is erre. A szerelmes Skorpió férfi esetében is vigyáznunk kell arra, hogy a párkapcsolatban legalább a két utóbbi elképzelése megmaradjon önmagáról.

 

Randi, találka Skorpió férfival

Legyél szexi, stílusos, ne legyen rajtad túl sok ékszer. Az illatra is nagyon figyelj oda, ne legyen túl erős, de maximálisan nőies. Előny még a magas sarkú.

Párkapcsolat Skorpió férfival

Soha ne fuss utána, legyél kimért, érdeklődő, de ne tudasd vele, hogy már az övé vagy. Ne legyél hétköznapi, lepd meg, de ne vidd túlzásba, ha elhívod valahová, ne mondd meg a helyszínt, tedd kíváncsivá! Ha misztikus vagy és sikerül titokzatosnak maradnod, mindig valami újat adnod a Skorpió pasinak, akkor nyert ügyed van! Mindig legyél vele őszinte. A Skorpió pasinak nagyon erősek a megérzései, olyan, mint egy hazugság vizsgáló, és csak egy esélyed van nála. Soha ne vegye észre rajtad azt, hogy nyomozol utána, vagy figyeled, és soha ne tedd őt féltékennyé!

Ha igazán számít neked, akkor ne flörtölj másik pasival, mert nála az már megcsalásnak minősül.

Vigyázz a határok megsértésére, mert sosem felejt. Mindig támadásra kész, de nem láthatod rajta az előjeleket, csak azon kapod magad, hogy már le is győzött, ha túllépted a határait.

 

A Skorpió férfi viselkedését és a párkapcsolatot a Skorpiókkal nagyban befolyásolja az is, hogy mi az aszcendense. Ez alapján asztrológiai elemzést kérhetsz, egy nagyon pontos útmutatást a Skorpió férfiról. Keresd fel Lunczer Judit diplomás asztrológust a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít neked a kapcsolatotok elemzésében, a csillagok a házasság kötés időpontját is elárulhatják!

Ha úgy gondolod, hogy a cikk után mégsem a legjobb választás a Skorpió pasi, ajánlom figyelmedbe egy másik cikkünket, ITT! Ha pedig évek óta azt érzed, szerencsétlen vagy a kapcsolatok terén, akkor ezt kell elolvasnod ITT, legyen szó Skorpió férfiról, vagy más csillagjegyről.

 

A Skorpió meghódítása kapcsán azt is fontos megemlíteni, hogy erős szexuális étvágyáról ismert, ezért ritkán hűséges a párjához. Tudd meg, hogyan kell őt megszelídíteni és elérni azt, hogy Te legyél az egyetlen nő az életében! Kérd ehhez Eugénia és Xalen jősnőink segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és soha többet nem kell aggódnod, hogy merre jár a párod!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907