Hogyan hódítsd meg a SKORPIÓ pasit?

Hogyan hódítsd meg a SKORPIÓ pasit!

Legelőször is fontosnak tartom elmondani, hogy egy nagyon nehéz feladat előtt állsz, ha Skorpió pasira vetetted ki a hálódat. Ne gondold azt, hogy azért, mert nem egyszerű meghódítani, hanem a feladat izzasztó része ott kezdődik, amikor meg is akarod tartani. Az izzadást veheted szó szerint is az esetében, hiszen a Skorpió férfi szexuális étvágyáról híres, egy igazi hódító…

Ha egy olyan olvasó vagy, aki ezzel nagyon is tisztában van, olyannyira, hogy félelmeid vannak vele kapcsolatban, fordulj bátran Xalen és Eugénia jósnőikhöz, kérd segítségüket abban, hogy te legyél az egyetlen nő a Skorpió pasi életében!

De térjünk is vissza a „tárgyhoz”, milyen a Skorpió férfi? Mit kell tudni a Skorpió pasiról?

A Skorpió férfi jellemzői

Nem éppen az a viccelődős típus, mindent komolyan vesz. Van, amikor túlzásokba is esik és apróságokon lovagol, hergeli saját magát teljesen jelentéktelen dolgok miatt. Néha úgy tűnik, tényleg csak fekete-fehérben képes a világot látni.

Tudásvágya határtalan, mindenről szeret tudni, minden témában otthon akarja érezni magát, hiszen akkor a macsó férfi szerepet is könnyen magára öltheti. Viszont a Skorpió férfi hajlamos akkor is megharagudni, ha valamiben ki akarjuk oktatni, vagy valamit tanítani szeretnénk neki. Egyszerűen nem kedveli azt, ha valaki valami újat mond neki, saját maga szeret a dolgot után járni, és felkészülni.

Nagyon fontos számára, hogy ő szereti uralni a helyzeteket, és mint egy Skorpió, mindig úgy készül, úgy alakítja a helyzeteket, hogy ő tartsa kézben a dolgokat.

Ha még nem találtad meg az igaz szerelmet, fontos figyelj álmaidra! Kattints IDE és tudd meg, mely álomképek jelzik azt, hogy közeleg a nagy Ő megismerésének az időpontja!

Mit gondol magáról a Skorpió férfi?

Hogy ő független, bátor és ambiciózus. Ez a három tulajdonság az, amit szem előtt tart és törekszik is erre. A szerelmes Skorpió férfi esetében is vigyáznunk kell arra, hogy a párkapcsolatban legalább a két utóbbi elképzelése megmaradjon önmagáról.

Randi, találka Skorpió férfival

Legyél szexi, stílusos, ne legyen rajtad túl sok ékszer. Az illatra is nagyon figyelj oda, ne legyen túl erős, de maximálisan nőies. Előny még a magas sarkú.

Párkapcsolat Skorpió férfival

Soha ne fuss utána, legyél kimért, érdeklődő, de ne tudasd vele, hogy már az övé vagy. Ne legyél hétköznapi, lepd meg, de ne vidd túlzásba, ha elhívod valahová, ne mondd meg a helyszínt, tedd kíváncsivá! Ha misztikus vagy és sikerül titokzatosnak maradnod, mindig valami újat adnod a Skorpió pasinak, akkor nyert ügyed van! Mindig legyél vele őszinte. A Skorpió pasinak nagyon erősek a megérzései, olyan, mint egy hazugság vizsgáló, és csak egy esélyed van nála. Soha ne vegye észre rajtad azt, hogy nyomozol utána, vagy figyeled, és soha ne tedd őt féltékennyé!

Ha igazán számít neked, akkor ne flörtölj másik pasival, mert nála az már megcsalásnak minősül.

Vigyázz a határok megsértésére, mert sosem felejt. Mindig támadásra kész, de nem láthatod rajta az előjeleket, csak azon kapod magad, hogy már le is győzött, ha túllépted a határait.

A Skorpió férfi viselkedését és a párkapcsolatot a Skorpiókkal nagyban befolyásolja az is, hogy mi az aszcendense. Ez alapján asztrológiai elemzést kérhetsz, egy nagyon pontos útmutatást a Skorpió férfiról. Keresd fel Lunczer Judit diplomás asztrológust a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít neked a kapcsolatotok elemzésében, a csillagok a házasság kötés időpontját is elárulhatják!

Ha úgy gondolod, hogy a cikk után mégsem a legjobb választás a Skorpió pasi, ajánlom figyelmedbe egy másik cikkünket, KATTINTS IDE! Ha pedig évek óta azt érzed, szerencsétlen vagy a kapcsolatok terén, akkor ezt kell elolvasnod IDE KATTINTVA, legyen szó Skorpió férfiról, vagy más csillagjegyről.

A Skorpió meghódítása kapcsán azt is fontos megemlíteni, hogy erős szexuális étvágyáról ismert, ezért ritkán hűséges a párjához. Tudd meg, hogyan kell őt megszelídíteni és elérni azt, hogy Te legyél az egyetlen nő az életében! Kérd ehhez Eugénia és Xalen jősnőink segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és soha többet nem kell aggódnod, hogy merre jár a párod!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét