Hogyan hódíts csillagjegyed szerint?

Hogyan hódíts csillagjegyed szerint

Örök kérdés, amely nem csak a fiatalokat foglalkoztatja, hogy hogyan hódítsuk meg a kiszemeltünket? Egyáltalán nem mindegy, mivel próbálkozol, hiszen van olyan, akit egy csokor virág vesz le a lábáról, más meg pontosan emiatt menekül el tőled. Ha te is szembesültél már ezzel a problémával, és nem tudod, hogyan add tudtára szerelmed annak, aki tetszik neked, akkor keresd meg a csillagjegyed és olvasd el, mit kell tenned, hogy téged válasszon! A többi már csak rajtad múlik.

KOS

Kos

Az, hogy hogyan hódítsuk meg a kiszemletet, a Kost számára egy nagyon nehéz feladat. Légy kitartó, természetes, és ha ír, azonnal válaszolj neki, véletlenül se tűnj el napokra! Szemed előtt lebegjen a régi mondás, hogy türelem rózsát terem és minden megoldódik.

Ha igaz szerelemre vágysz, kérd az angyalok segítségét IDE kattintva!

BIKA

Bika

Ha Bika vagy, akkor te nem szereted a sportokat, ezért ne kirándulást, hanem valamilyen romantikus programot szervezz a hétvégére! Romantikus séta egy tó partján, utána borozgatás egy hangulatos helyen. Ha így teszel, hamarabb közelebb férkőzöl hozzá, mint gondolnád és a sikered garantált.

IKREK

Ikrek

Nem tudod, hogyan hódítsd meg a nagy Őt? Ha a következő tanácsot megfogadod, sikerülni fog. Ha fiú vagy, akkor válassz ki egy olyan virágboltot, amely rendelkezik virágküldő szolgáltatással. Küldj neki egy nagy csokor vörös rózsát, és az estét már együtt töltitek! Ha lány vagy, akkor is küldj neki valamilyen apróságot, egy meglepetés ajándékot.

RÁK

Rák

Ne ronts ajtóstul a házba! Ne írogass neki folyamatosan és ne hívogasd megállás nélkül!
Naponta 2-3 darab üzenet bőven elég, hogy meghódítsd a szívét. Rákként biztosan késztetést érzel, hogy folyamatosan bombázd őt mindenféle szerelmes üzenettel. Ha jót akarsz, akkor ne tedd, várd meg, hogy válaszoljon.

Figyelj az álmaidra, melyek szerelem eljövetelét jelzik, és értelmezd őket helyesen IDE kattintva!

heti horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Szereted a feltűnést és ez a hódításoknál is jellemző Rád. Ha meg van a kiszemelt, mindent elkövetsz, hogy a Tiéd legyen. Ne vidd túlzásba az ajándékozást, ne vegyél drága extravagáns ajándékokat, inkább apró ajándékokkal leped meg, például írhatsz verseket is neki.

SZŰZ

Szűz

A legfontosabb, hogy a hódításnál mindig légy őszinte. Nem jutsz előbbre, ha megjátszod magad. Egy óvatlan pillanatban kiesel a szerepedből, és előbukkan az igazi éned. Mutasd meg, hogy milyen vagy valójában, mert mindenképpen az őszinteségeddel tudsz hódítani.

Tudod a kiszemelted csillagjegyét? Akkor nincs más dolgod, mint legjobb szakembereinknek a segítségét kérned, hogy csillagjegye alapján hogyan csavarhatod el a fejét, és tarthatod meg magadnak! Metatron vagy Marcus Mágus jósokat hívd fel a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg

Arra a kérdésre, hogy hogyan hódítsuk meg a kiszemeltet, a Mérlegek számára, könnyű: add önmagad! Találkozz sokszor a kiszemelteddel, mindig javasolj valami jó kis programot. Lehet ez akár egy romkocsma vagy egy nagy séta egy szép környéken. A rengeteg idő alatt, amit együtt töltötök, meghódítod és szinte észrevétlenül összejöhettek.

Így vonzd be a nagy Őt az életedbe! Kattints IDE !

SKORPIÓ

Skorpió

A Skorpió csillagjegy szülöttje nagyon szeret flörtölni. Ha elmész egy nyilvános helyre, ösztönösen flörtölsz a számodra szimpatikus emberrel. Arra figyelj, ha valakit megszeretnél hódítani, akkor másokkal ne flörtölj, mert így a terved gyorsan kútba eshet. Koncentrálj arra az egy személyre, akit meg szeretnél hódítani.

halhatatlan_szerelem

NYILAS

Nyilas

Nagy szükséged van a szabadságra és a nagy térre. Ebből adódóan olyan embereket vonzasz magadhoz, akiknek ugyanolyan nagy szabadságra van szüksége. A párodban lehetséges, hogy nem tolerálod a szabadságvágyat, mégis adnod kell neki teret és időt. Engedd, hogy ő alakítsa a találkozásaitok hosszúságát, és ne állíts fel szigorú szabályokat.

BAK

Bak

Szereted, ha a Te kezedben van az irányítás. Válogatós vagy és igényes, egy percre sem tud elcsábítani olyan, aki számodra nem szimpatikus. A kezdeményezést is mindig Te indítod, szereted, ha minden úgy alakul, ahogyan azt előre eltervezted. Ha meg szeretnéd hódítani a nagy Őt, akkor engedd ki a kezdeményezést a kezedből, engedd, hogy ő lépjen előbb.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Fontos számodra, hogy olyan partnert találj, akivel nagyon sokat tudsz beszélgetni és a gondolkodásmódja is egyedi.
Hogyan hódítsuk meg a kiszemeltet? Találkozz vele sokat, beszélgess vele különböző témákról, mert te ebben nagyon jó vagy. Vedd le a lábáról a tájékozottságoddal. Ha mindenről el tudsz vele beszélgetni, akkor biztos lehetsz benne, hogy Ő az igazi.

HALAK

Halak

Mindig viselkedj természetesen. Ne légy rideg, visszahúzódó. Ha nem is beszélsz folyamatosan a randin, beszéljenek helyetted a szemeid. Nem szívesen beszélsz az érzéseidről, ami nem baj, de a testbeszéd mindennél fontosabb. A testtartásod, a kézmozdulataid arról beszéljenek: Te kellesz nekem. És meglátod, hogy ha így teszel, Ő a tiéd is lesz.
Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét