Hogyan használd ki a telihold idejét?

kékhold

Erre a napra erőteljes energiaáramlás a jellemző, így sokan érzékenyebben reagálnak a Teliholdra. Milyen tevékenységek ajánlottak, és hogyan tudod javadra fordítani ezt az időszakot? A telihold napja és az azt körbefogó néhány nap sokak számára nehéz és stresszes időszak, ugyanis felerősödnek a negatív hajlamaink, szembetűnőbben látjuk a problémáinkat, előtérbe kerülnek azok a gondok és életterületek, ahol megoldásra van szükség.

Tudj meg ITT több információt arról, hogyan használd fel a különleges energiákat bevonzásra, teliholdkor!

Éppen ebből az okból kifolyólag a Telihold ideje a legalkalmasabb arra, hogy akár szakember segítségét igénybe véve, de végére járjunk az évek óta húzódó nehézségeknek!

Mindenki tudja, hogy egy probléma csak úgy kezelhető , ha annak gyökerét megtaláljuk és azt orvosoljuk. Ilyenkor a jósok, látók hatékonyabban határolják be a probléma okát és hathatós Telihold-mágia vagy rituálé, esetenként egy egyszerű jóslás segítségével megoldják életünk bonyodalmait.

A Hold különböző folyamatokat támogat, amikor fogy, és más dolgokat, amikor dagad – ez természetesen hatást gyakorol a mindennapi életünkre is. A telihold ezen belül is egy különleges minőséget jelent, érdemes kihasználni az erejét a gyógyuláshoz, terveink megvalósításához, régóta halogatott ügyek befejezéséhez. A holdnaptár, amit az interneten is megtalálsz, segít abban, hogy pontosan tudd, mikor kell az imént felsorolt dolgokhoz segítséget kérned.

ITT megtudod, hogyan tégy szert gazdagságra még az idén!

Íme pár ötlet, amit még érdemes Telihold idejére időzíteni:

  • Iktass be napirendedbe olyan tevékenységeket is, amelyek boldogsággal töltenek el, foglalkozz a hobbiddal és a kedvteléseiddel.

  • Elsőbbséget élveznek a már majdnem kész feladatok, ahol már csak a végső simításokra van szükség – a telihold támogatja a befejezést.

  • A mai napon tartott meditáció a testi, lelki, szellemi szintekre egyformán különlegesen hat. Nyugalommal tölt el, lazít, elősegíti a gyógyulást és az energiaáramlás kiegyenlítődését.

  • Készíts egy aromaolajos fürdőt levendula, kamilla, citrom, narancs, citromfű, bergamott, rózsafa olajok használatával – ez is remekül segít az ellazulásban és az elengedésben egyaránt.

Szeretnéd megtudni, hogy mi vár Rád a közeljövőben, akár munka terén, akár anyagiakban, vagy az egészség terén? Akkor kérd Teó vagy Xalen segítségét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik megmondják a jövődet, vagy elvégeznek Neked egy mágiát, hogy jövőd biztosan sikeres legyen!

Eléred őket még Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét