Hihetetlen! Hamied, a csodák angyala üzent!

Az égi csatornák egyre többször nyílnak meg, de sajnos csak baljóslatú információkat kapunk, amelyekről talán később szó lesz egy másik cikkben.

Most viszont egy fantasztikus dologról szeretnénk beszámolni, mégpedig arról, hogy Hamied angyal üzent. Aki nem tudná, Ő a legfényesebb angyal, fényességét talán szabad szemmel el sem lehet viselni.

Üzeneted van a szerencse megragadására is! Kattints IDE!

Az üzenetet nem közölhetjük le, hiszen ezzel Isteni titkokat sértenénk. Azt viszont, hogy mi is ennek a lényege és kiknek szól, azzal kapcsolatban mindenképpen kell nyilatkoznunk. Az angyal és annak üzenete nagyon fontos, nem beszélve a védőangyalról. Viszont a csodák angyalának üzenete, ha valaki érintett ebben, annak sorsában nagy változások következnek be! Sok ember érintett Hamied üzenetében, amit minden érintett megtudhat! Lehet, Te is köztük vagy! Hívd Hamied sorsfordító üzenetéért Tündér Lilit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

angyal

Ha azt szeretnéd, hogy angyali üzeneted a szerelem megtalálásban segítsen, akkor ez a cikk ITT neked való!

Hamied üzenete azoknak szól, akik becsületesen és tisztességesen élnek, akiket nem vet fel a gazdagság, de szívükben érzik, többre hivatottak jelenlegi sorsuknál. Tudják, hogy nem azt az életet, sorsot élik, amit kellene. Azoknak szól, akik sokszor harcoltak a sötét erőkkel, akik úgy érzik, őket letaszította mélyre valamilyen rossz erő, de mégis él még a jó a szívükben. Azoknak, akik jótékonykodni akarnak, akik egy jobb világban akarnak élni, de azt érzik, hogy valami nagyon rossz közeledik a világban, ahol az igaz embereknek helyt kell majd állniuk.

Angyali tanítás a BŐSÉG bevonzására, ITT!

angyal

A Kiválasztottak Listája birtokunkban van. Nyilvánosan nem beszélhetünk róla. De könnyen megtudhatod, rajta vagy-e! Telefonálni a legegyszerűbb, vagy figyelheted a műsorunkat, ahol rád utaló jelekkel üzenünk neked, hogy tárcsázz, mert kiválasztott vagy és nélkülözhetetlen a jövőnek.

Minden kiválasztott valamilyen életcsapdában vergődik, amit a sötét erők tettek rá, hogy ne élhessenek Hamied, a csodák angyalának áldásával. Éppen  ezért, ha úgy érzed, Te vagy az, tárcsázd a 06 90 633 931-es számot (485 Ft/p)! Figyeld a műsort és figyeld az SMS üzeneteket, mert lehet, Te fogsz kapni Hamied üzenetével kapcsolatban tőlünk egy megkeresést!  

Angyalod üzenetét, intelmét azoktól a tanácsadóktól tudod elkérni, akik kiváló angyalkommunikátorok, és a két sík között közvetíteni tudnak! Edit vagy Teó jósok a legmegfelelőbb személyek erre a feladatra! Hívd őket mielőbb a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét