CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

 

KOS

Kos

Hangulatod ingadozik. Míg egyesekkel kesztyűs kézzel bánsz, másokat elküldhetsz melegebb tájakra. Újdonságokra és izgalmakra vágysz, miközben lógatod a lábad, de nem teszel semmit. El kell döntened, most akkor megéled-e az álmaidat? Hívd Matt Médiumot a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj jóslást, hogy tudd, van-e esélyed jelentős változásokra, akár pénzügyekben, akár karrierben! A héten párodnak többször is szüksége lesz rád, fontos, hogy ne hagyd őt egyedül, mikor igényli a társaságod.

 

BIKA

Bika

Sok teher nehezedik rád, de találékonyságod és humorod enyhíti az előtted álló napokat. Ha teheted, ezekben a napokban ne vállalj plusz munkát, mert testednek szüksége lesz a pihenésre. Szerelmi horoszkópodban azonban megdöbbentő dolgok látszanak. Hívd  Szegedi Pannit a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a személyre szabott szerelmi horoszkópod, mert várhat hatalmas öröm, de nagy probléma is! Sok változó energia uralkodik ezen a héten, amelyek jó alapot adnak az anyagi gyarapodásnak. Szerencse útján több pénzhez juthatsz.

 

IKREK

Ikrek

Ez a hét izgalmakat tartogat, főleg akkor, ha szingli vagy. A munka és szerelem vonal egybefonódik, tehát jó eséllyel eshetsz hamarosan szerelembe egy olyan személlyel, akit karriered által ismersz. A szerencse pénzben is veled van, csak fel kell figyelned a jelekre. Hívd  Xalent  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), ő tudja, hogyan juthatsz még a héten nagyobb összeghez! Lepd meg magad egy kis egészséges életmóddal! Fontos lesz most a mozgás, mindenképpen érdemes sportolnod, hiszen fizikális oldalad kerül majd előtérbe.

 

RÁK

Rák

Túl gyorsnak érzed a körülötted zajló eseményeket. Az idő természetesen éppen úgy halad, ahogy eddig, csak egyre fokozódik benned az igény, hogy magadba nézz. Ebben külön segítenek a most uralkodó spirituális energiák, melyek segítenek szerelemben, és a gyarapodásban is. Néhány nap és fenekestül felfordulhat életed, hatalmas öröm látszik a heti horoszkópodban. Életed legnagyobb nyereményét is elérheted, nagyon sok pénz érkezése mutatkozik. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérdezd meg, melyik napon kell játszanod!

OROSZLÁN

Oroszlán

Túlságosan feszült vagy ahhoz, hogy megfelelő hatékonysággal dolgozd végig a hetet. Pedig a szerencse most a te oldaladon fog állni, aminek áldásos hatása már rád is fér. Munkahelyeden ez egy kis előrelépést hozhat, de igazán komoly eredményt anyagi területen érhetsz el. Most minden adott, hogy rövid időn belül sok pénzhez juss! Szerelmi horoszkópodban sok furcsa jel van. Mindenképpen olyan dolgok, melyekről tudomást kell szerezned, hiszen így sok problémának veheted elejét. Hívd  Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, fontos titokra is fény derülhet!

 

SZŰZ

Szűz

Nagyon sok energiát kaphatsz ezen a héten a csillagoktól. Képes leszel ezekkel az energiákkal megvalósítani a céljaid, hacsak ezek nem pénzzel kapcsolatosak. Pénzhoroszkópod szerint elakadás látszik, tehát a gyarapodás nem jöhet, míg ki nem deríted, mitől kell szabadulnod. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), nézesd meg vele, mi akadályozza a pénz áramlását az életedbe! Szerelmi horoszkópod pedig nagyon jó jeleket mutat. Ha értek sérelmek az elmúlt időszakban, most sokkal könnyebben léphetsz túl rajtuk és harmonizálhatod párkapcsolatodat.

 

MÉRLEG

Mérleg

Sok kedved nem lesz a feladatokhoz, mégis el kell majd végezned őket. Kezded úgy érezni, hogy többre vagy hivatott az életben, mint amit a jelen nyújt. Ez a te heted! Most nyílik új korszak számodra. Most csillagjegyed kiválasztott a bőségre! Hívd Zeuszt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a személyes horoszkópod, hogy tudd, miként változtathat meg a sorsod! Kapkodnod semmiképpen sem érdemes most, mert könnyen érhet kisebb baleset. Az ízületi sérülések veszélye is magasabb, mint máskor.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Valamiért hiányzik belőled a magabiztosság. Ennek hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Most, ha nincs rosszakaród, nincsenek rajtad negatív erők, a hét energiái jelentős sikereket hozhatnak neked. Legyen bármi célod, kisebb vagy nagyobb, megvalósulni látszik a csillagokból. Hívd  Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást! A Skorpió, aki nincs kapcsolatban most, vagy életre szóló szerelmet találhat, vagy éppen nagyot csalódhat.

NYILAS

Nyilas

A sorsod változik, és ezen sokat fogsz gondolkodni a hét folyamán. Szeretnél jobban fejlődni, elérni azokat a dolgokat, melyeket már rég megálmodtál magadnak. Sok égi jel van, melyek változásról árulkodnak pénzügyekben is, méghozzá nagy pozitív fordulatról. Horoszkópod alapján nem sok ilyen jött még életedbe, vagy egyáltalán nem is. Most ne maradj le róla! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, hogyan lehet tiéd a milliós összeg! Ideje társaddal megbeszélned mindent, ami érintheti jövőtöket. Mondd el világosan elvárásaidat, derítsd ki, egy irányba szeretnétek-e menni.

 

BAK

Bak

Sokszor érzed magad csalódottnak, viszont okod nem igazán van rá. Az a baj, hogy túl sokat vársz magadtól és sokat vállalsz magadra, amivel viszont mások járnak jól. Próbáld meg a héten inkább az élet naposabb oldalát látni. A Hold állása a céljaid megvalósítását támogatja, ezért a héten érdemes konkrétan megfogalmaznod, hogy milyen új dologra is vágysz. Hívd Bettinát  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), bevonzó mágiája képes az álmodat sokkal közelebb hozni, mint hinnéd! Több időt kell szentelned arra, hogy energiát nyerj az alvásból, illetve egy kis szórakozás sem árthat.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Túl sokat vállalsz munkában. Könnyen merülhetsz ki, de a családodnak is szüksége van a törődésedre. Tudod, hogy jelentős változtatásra lesz szükséged, hogy elégedett légy életeddel. Valamit változtatni kell, hogy sokkal boldogabb lehess. Hívd Gábrielt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kártyájából utat mutat neked is, hogyan érheted el a kívánt sikereket! A szerelmi horoszkóp kényes helyzeteket mutat. Ha egyedül élsz, találkozhatsz valakivel, akinek közeledését elfogadod, de elriaszthat az, hogy már az első találkozás alkalmával bele vágna a dolgok közepébe.

 

HALAK

Halak

Gyakran nyomaszt, hogy miért dolgozol ennyit, ha a fizetésedből alig bírsz kijönni. Úgy gondolod, ideje végre valamit tenni, mert te minőségesen dolgozol, és alig kapsz érte valamit. Csak a bátrakhoz jön el a szerencse! Ez a hét a lehetősek hete számodra, most tényleg nem szabad a tétlennek maradnod. Hívd Váradi Évát  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj kártyajóslást a lehetőségeidről, mert a csillagok nagy pénzt mutatnak! Könnyen találkozhatsz a héten régen látott ismerősökkel, lehet, hogy még egy régi szerelem is felbukkan, ami kicsit felkavar.

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494