CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

 

KOS

Kos

Hangulatod ingadozik. Míg egyesekkel kesztyűs kézzel bánsz, másokat elküldhetsz melegebb tájakra. Újdonságokra és izgalmakra vágysz, miközben lógatod a lábad, de nem teszel semmit. El kell döntened, most akkor megéled-e az álmaidat? Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj jóslást, hogy tudd, van-e esélyed jelentős változásokra, akár pénzügyekben, akár karrierben! A héten párodnak többször is szüksége lesz rád, fontos, hogy ne hagyd őt egyedül, mikor igényli a társaságod.

 

BIKA

Bika

Sok teher nehezedik rád, de találékonyságod és humorod enyhíti az előtted álló napokat. Ha teheted, ezekben a napokban ne vállalj plusz munkát, mert testednek szüksége lesz a pihenésre. Szerelmi horoszkópodban azonban megdöbbentő dolgok látszanak. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a személyre szabott szerelmi horoszkópod, mert várhat hatalmas öröm, de nagy probléma is! Sok változó energia uralkodik ezen a héten, amelyek jó alapot adnak az anyagi gyarapodásnak. Szerencse útján több pénzhez juthatsz.

 

IKREK

Ikrek

Ez a hét izgalmakat tartogat, főleg akkor, ha szingli vagy. A munka és szerelem vonal egybefonódik, tehát jó eséllyel eshetsz hamarosan szerelembe egy olyan személlyel, akit karriered által ismersz. A szerencse pénzben is veled van, csak fel kell figyelned a jelekre. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ő tudja, hogyan juthatsz még a héten nagyobb összeghez! Lepd meg magad egy kis egészséges életmóddal! Fontos lesz most a mozgás, mindenképpen érdemes sportolnod, hiszen fizikális oldalad kerül majd előtérbe.

 

RÁK

Rák

Túl gyorsnak érzed a körülötted zajló eseményeket. Az idő természetesen éppen úgy halad, ahogy eddig, csak egyre fokozódik benned az igény, hogy magadba nézz. Ebben külön segítenek a most uralkodó spirituális energiák, melyek segítenek szerelemben, és a gyarapodásban is. Néhány nap és fenekestül felfordulhat életed, hatalmas öröm látszik a heti horoszkópodban. Életed legnagyobb nyereményét is elérheted, nagyon sok pénz érkezése mutatkozik. Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérdezd meg, melyik napon kell játszanod!

OROSZLÁN

Oroszlán

Túlságosan feszült vagy ahhoz, hogy megfelelő hatékonysággal dolgozd végig a hetet. Pedig a szerencse most a te oldaladon fog állni, aminek áldásos hatása már rád is fér. Munkahelyeden ez egy kis előrelépést hozhat, de igazán komoly eredményt anyagi területen érhetsz el. Most minden adott, hogy rövid időn belül sok pénzhez juss! Szerelmi horoszkópodban sok furcsa jel van. Mindenképpen olyan dolgok, melyekről tudomást kell szerezned, hiszen így sok problémának veheted elejét. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, fontos titokra is fény derülhet!

 

SZŰZ

Szűz

Nagyon sok energiát kaphatsz ezen a héten a csillagoktól. Képes leszel ezekkel az energiákkal megvalósítani a céljaid, hacsak ezek nem pénzzel kapcsolatosak. Pénzhoroszkópod szerint elakadás látszik, tehát a gyarapodás nem jöhet, míg ki nem deríted, mitől kell szabadulnod. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nézesd meg vele, mi akadályozza a pénz áramlását az életedbe! Szerelmi horoszkópod pedig nagyon jó jeleket mutat. Ha értek sérelmek az elmúlt időszakban, most sokkal könnyebben léphetsz túl rajtuk és harmonizálhatod párkapcsolatodat.

 

MÉRLEG

Mérleg

Sok kedved nem lesz a feladatokhoz, mégis el kell majd végezned őket. Kezded úgy érezni, hogy többre vagy hivatott az életben, mint amit a jelen nyújt. Ez a te heted! Most nyílik új korszak számodra. Most csillagjegyed kiválasztott a bőségre! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a személyes horoszkópod, hogy tudd, miként változtathat meg a sorsod! Kapkodnod semmiképpen sem érdemes most, mert könnyen érhet kisebb baleset. Az ízületi sérülések veszélye is magasabb, mint máskor.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Valamiért hiányzik belőled a magabiztosság. Ennek hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Most, ha nincs rosszakaród, nincsenek rajtad negatív erők, a hét energiái jelentős sikereket hozhatnak neked. Legyen bármi célod, kisebb vagy nagyobb, megvalósulni látszik a csillagokból. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást! A Skorpió, aki nincs kapcsolatban most, vagy életre szóló szerelmet találhat, vagy éppen nagyot csalódhat.

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

A sorsod változik, és ezen sokat fogsz gondolkodni a hét folyamán. Szeretnél jobban fejlődni, elérni azokat a dolgokat, melyeket már rég megálmodtál magadnak. Sok égi jel van, melyek változásról árulkodnak pénzügyekben is, méghozzá nagy pozitív fordulatról. Horoszkópod alapján nem sok ilyen jött még életedbe, vagy egyáltalán nem is. Most ne maradj le róla! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg tőle, hogyan lehet tiéd a milliós összeg! Ideje társaddal megbeszélned mindent, ami érintheti jövőtöket. Mondd el világosan elvárásaidat, derítsd ki, egy irányba szeretnétek-e menni.

 

BAK

Bak

Sokszor érzed magad csalódottnak, viszont okod nem igazán van rá. Az a baj, hogy túl sokat vársz magadtól és sokat vállalsz magadra, amivel viszont mások járnak jól. Próbáld meg a héten inkább az élet naposabb oldalát látni. A Hold állása a céljaid megvalósítását támogatja, ezért a héten érdemes konkrétan megfogalmaznod, hogy milyen új dologra is vágysz. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), bevonzó mágiája képes az álmodat sokkal közelebb hozni, mint hinnéd! Több időt kell szentelned arra, hogy energiát nyerj az alvásból, illetve egy kis szórakozás sem árthat.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Túl sokat vállalsz munkában. Könnyen merülhetsz ki, de a családodnak is szüksége van a törődésedre. Tudod, hogy jelentős változtatásra lesz szükséged, hogy elégedett légy életeddel. Valamit változtatni kell, hogy sokkal boldogabb lehess. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kártyájából utat mutat neked is, hogyan érheted el a kívánt sikereket! A szerelmi horoszkóp kényes helyzeteket mutat. Ha egyedül élsz, találkozhatsz valakivel, akinek közeledését elfogadod, de elriaszthat az, hogy már az első találkozás alkalmával bele vágna a dolgok közepébe.

 

HALAK

Halak

Gyakran nyomaszt, hogy miért dolgozol ennyit, ha a fizetésedből alig bírsz kijönni. Úgy gondolod, ideje végre valamit tenni, mert te minőségesen dolgozol, és alig kapsz érte valamit. Csak a bátrakhoz jön el a szerencse! Ez a hét a lehetősek hete számodra, most tényleg nem szabad a tétlennek maradnod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kártyajóslást a lehetőségeidről, mert a csillagok nagy pénzt mutatnak! Könnyen találkozhatsz a héten régen látott ismerősökkel, lehet, hogy még egy régi szerelem is felbukkan, ami kicsit felkavar.

 

Olvastad már?

Használd ezt a szerelmi mantrát téli időszakban

Használd ezt a szerelmi mantrát téli időszakban   Minden időszaknak megvan a maga mantrája. A legjobb szerelmi mantra megvan az idén télre is. Sőt, többféle mantra is létezik, amelyek segítségével képes lehetsz javítani magánéleteden.    A szerelmi mantra télre, azt szeretné elérni, hogy a Karácsony kezdetéig boldog lehess! Nem mindegy, hogy a leghidegebb hónapok hogyan […]

Heti horoszkóp 2019.12.05. – 2019.12.12.

Heti horoszkóp 2019.12.05. – 2019.12.12.   KOS Kosként egy kis megpróbáltatással indul a heted a munkában. Remekül helytállsz, büszkeséged pedig sok energiát, lendületet ad a hét további napjaira. Észre kell venned egy lehetőséget is, mely talán már ott van az orrod előtt, ami jelentős anyagi gyarapodást hozhat neked még a héten. Hívd Bettinát a 0690633931-es […]

December havi szerelmi horoszkóp!

December havi szerelmi horoszkóp!   KOS Ha párkapcsolatban élsz, a december nem kevés intimitást tartogat, és ez által a konfliktusok is csillapodni látszanak. Az egyetlen gond az lehet, ha engedsz időnként a türelmetlenségnek, vagy konokságnak, mert ezek megronthatják a felhőtlen percek örömeit. A szingli Kosoknak a december havi levertség nem sok jót ígér a szerelemben. […]

Angyali üzenet Decemberre

Angyali üzenet Decemberre    Figyeld az angyal szavát decemberben, mert az égiek útját mutatja Ő neked itt a Földön! Az ég nem hirdet gyűlöletet, angyal ember ellen nem fordul, helyette örök segítője lesz itt a Földön. A december olyan hónap, amikor nagyon közel kerülnek hozzánk az angyalok. A legsötétebb napokon van velünk leginkább az égi […]

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.

Heti horoszkóp 2019.11.28. – 2019.12.05.   KOS Hangulatod ingadozik. Míg egyesekkel kesztyűs kézzel bánsz, másokat elküldhetsz melegebb tájakra. Újdonságokra és izgalmakra vágysz, miközben lógatod a lábad, de nem teszel semmit. El kell döntened, most akkor megéled-e az álmaidat? Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj jóslást, hogy tudd, van-e esélyed jelentős változásokra, akár […]

Cigánykártya üzenete Decemberre

A cigánykártya üzenete decemberre    A cigánykártya jóslás egy rendkívül változatos hónapot jelez előre decemberre. Elég baljóslatú kártyák jöttek ki, ami miatt nem árt majd az óvatosság ebben a hónapban.  A legtöbb cigánykártya lap jelentése jó is és rossz is egyben. Van viszont néhány lap, amelyek nem tudnak jót jelenteni. December a béke hónapja kellene, […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek, Suzy vagyok! Ahogy inkább ismernek: Szerencsemondó Suzy. Mindenkinek van szerencséje. A legnagyobb kincs, ha nemcsak várjuk, hanem meg is éljük. Hidd el, hogy nem mehetsz el az ’igazi’ mellett, lemaradni sem lehet senkiről, semmiről! Engedd meg, hogy egy új fejezetet, esetleg egy új könyvet nyissunk az életedben, egy vidámabbat, elégedettebbet, szeretni valóbbat! A lelki […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 123

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406