CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

 

KOS

Kos

A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza a karrierbeli sikertelenségeidet. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj egy átokvizsgálatot és levételt, mert ez lehet a kulcsa az előrelépéseidnek! A szenvedélyesség szerelmi téren is megmutatkozhat, aminek párod igazán fog örülni. Ha pedig nem élsz kapcsolatban, könnyen csábíthatsz el valakit.

 

BIKA

Bika

A heti horoszkópod azt mutatja, a hét legnagyobb feladata számodra, hogy felismerd, mi az, amitől elégedetlen vagy. Ha képes leszel ezeket a dolgokat meglátni, változtatni tudsz az életminőségeden. Karrieredben is új megvilágításba kerülhet néhány dolog, tisztázódhat az, ami eddig zavarosnak látszott. Egészségeddel lehet, hogy nincs minden rendben, a heti horoszkóp szerint ismeretlen eredetű fájdalmat is tapasztalhatsz. Ha ez valóban így lesz, hívd Gábrielt  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), rögtön megnézi, mi okozhatja! Nehézségek szerelmi életedben is látszanak, egy bolygó együttállás mutatja, hogy kommunikációbeli nehézségeitek lehetnek pároddal.

 

IKREK

Ikrek

Az elmúlt heteid nem alakultak valami fényesen, de az idők szele ezt most elfújja. Eljött az a hét számodra, amikor csak úgy úszkálhatsz a lehetőségekben. Lesz, amelyik anyagi erősödést hozhat, és olyan is, ami a karriered lendítheti fel. Csak az a probléma, hogy egy olyan lehetőséget is felkínálhatnak neked, melyet, ha elfogadsz, rosszul járhatsz! Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki segít abban, hogy a lehető legjobban dönts, de még egy igen erős sikermágiát is elvégezhet neked! A hét folyamán megismerhetsz valakit, akibe nagyon hamar beleszerethetsz, de vigyázz, ő nagy eséllyel nem fogja ezt viszonozni!

 

RÁK

Rák

Elkezdesz a saját sikereiden munkálkodni, hiszen sok idő után most érett meg benned az a tudat, hogy leginkább csak magadra számíthatsz. Az eddigieknél sokkalta magabiztosabbnak kell lenned, hogy eredmény is legyen. Ha kritikát kapsz, ne sértődj meg! Most csak elszántság kell, és elérheted, amit szeretnél, de előtte bizonyosodj meg arról, hogy mások negatív energiái nem hátráltatnak-e céljaid elérésében! Hívd Zeuszt  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj negatív energia vizsgálatot!  Párod támogatni fogja az elképzeléseidet, szerencsés vagy, hogy olyan ember oldalán élsz, aki bízik benned és támogat.

OROSZLÁN

Oroszlán

Egyre inkább érzed magadon, hogy sokkal magabiztosabb és motiváltabb vagy, mint egykori éned. Időnként sokat változunk, és ha szerencsénk van, előnyünkre. Most ez a céltudatosság munkában nagyon jól fog neked jönni. Ne nézz másokra munkahelyeden, csak menj előre, hamarosan meg lehet az eredménye! Pénzhoroszkópod alapján nem állsz éppen stabil lábakon, de erre megoldás lehet a legerősebb, többmilliós pénzkód, amit Xalentől máris kérhetsz a 0690985921-es számon (485 Ft/p)! Szerelemben eljött a te időd, mert megtalálhatod azt a társat, aki mellett még egy unalmas hétköznap is egy igazi kaland lehet!

 

SZŰZ

Szűz

Valahogy minden dolgod jól fog menni, te magad is meglepődsz. Váratlan, apró örömök érhetnek, amik feldobják a mindennapjaidat. Munkádra sem lesz panasz, sőt sokkal többet felmutathatsz, mint eddig. Elért sikereid mögött most a szerencse is megbújik. Ne tiltakozz ellene, inkább használd ki, hogy Fortuna a következő időszakban a kegyeibe fogad. Most a megfelelő számokkal még a főnyeremény is tiéd lehet! Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), és kérd el a számaidat mindenképp! Közted és párod között nagy lesz a megértés és az összhang, rosszabb napjaidon se vitatkozz vele, akkor valóban harmonikus hétre számíthatsz.

 

MÉRLEG

Mérleg

A téged érő külső hatásokra türelmetlenül, idegesen reagálhatsz. Jó eséllyel most meg fogsz feledkezni valamilyen fontos dologról, és a későbbiekben ennek nagyon megihatod a levét. Próbálj önuralmat gyakorolni és számba venni mindazt, ami most elsőbbséget élvez. A szerencse horoszkóp a Mérleg jegynél is kiemelkedő. Most, ha tudod a szerencseszámaidat, szinte biztos lehetsz egy nagy nyereményben! Hívd Váradi Évát  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki számaid mellé kiszámítja szerencsekódodat is! Szerelmi horoszkópod azt mutatja, úgy fogod érezni, mintha párod szándékosan keresné a rossz tulajdonságaidat, és szándékosan idegesítene.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Munkahelyeden olyan pletykák kaphatnak szárnyra, melyeken teljesen ledöbbenhetsz. Nem csak egy hozzád közel álló személyt fog ez érinteni, talán még a magánéletedet is. Most nem kell visszafognod magad, eljött az ideje annak, hogy kiállj az igazadért! Ugyanerre lesz szükséged akkor is, ha anyagi helyzeteden szeretnél javítani, mert hihetetlen mennyiségű bőségenergia lesz jegyed körül a hét közepén, amit nem szabad kihasználatlanul hagynod! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy végezze el azt a bőségvonzást, mely most csak jegyednél hatásos!

NYILAS

Nyilas

Munkával kapcsolatban akadhatnak problémák, késés, elmaradás, esetleg félreértések. Eleinte egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt szeretnéd, de emiatt ne ess pánikba! Szerelmi horoszkópod is problémákat mutat, olyanokat, amik régebb óta húzódnak, megoldásuk viszont még sokáig marad függőben. Hívd Zeuszt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki kártyájával megnézi, hogy a megoldások keresésébe érdemes-e energiát fektetni, vagy jobb új utakra lépni, mert vár rád valahol a nagy szerelem! Pénzügyekkel kapcsolatban pozitív híreket kaphatsz, még az is lehet, lehetőséged adódik túlórát, plusz munkát vállalni, ami növelni fogja a bevételeidet.

 

BAK

Bak

Összességében egy jó hétre számíthatsz, nincs okod a szomorkodásra. Ne zárkózz el az új dolgoktól, mert ha megragadsz egy új lehetőséget a hét folyamán, anyagi helyzeted javulásnak indulhat, korábban, mint gondolnád! Kérdés, hogy észreveszed-e a kínálkozó alkalmat? Hívd Váradi Évát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a szerencsevonzó kódodat! Miért ne mennél inkább akar biztosra? Könnyen ismerkedhetsz a héten, egy életre szóló barátságra vagy szerelemre tehetsz szert. Egy másik személlyel viszont vigyáznod kell, könnyen hozhat kellemetlen helyzetbe valaki előtt!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Kifejezetten izgalmas lesz ez a hét számodra, munkával és eredményekkel teli napok következnek. Szakmai téren sikerélményekre számíthatsz, anyagi gyarapodás is jöhet. Számos lehetőség érkezik hozzád, csak ki kell választanod azt, ami neked tetszik. Most nagyon fontos biztosra menned, és megtisztulni minden blokktól vagy negatív energiától, ha azok vannak rajtad. Hívd Matt Médiumot a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást! Ha van párkapcsolatod, most valószínű, hogy hosszútávra szóló döntéseket kell hoznod, és komolyabb elköteleződésre számíthatsz.

 

HALAK

Halak

A heti horoszkóp szerint elhagyhat igyekezeted, szem elől tévesztheted a célodat. Bizonytalan leszel, nem hiába, hiszen néha már ötleted sincs, hogyan oldhatnád meg a pénzügyi nehézségeidet. Számos lehetőséget elszalasztottál már, melyeknek megragadása akár a gazdagságot is elhozhatta volna számodra. Ezt a hetet már nem hagyhatod figyelmen kívül, újabb esélyt kapsz a nagy szerencsére! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), mielőbb el kell, hogy mondja neked a részleteket! Párkapcsolatodban arra lesz szükség, hogy rendszerezzétek fontos és kevésbé fontos dolgokat. Helyezzétek előtérbe mindazt, ami mindkettőtök számára fontos.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494