CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

 

KOS

Kos

A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza a karrierbeli sikertelenségeidet. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy átokvizsgálatot és levételt, mert ez lehet a kulcsa az előrelépéseidnek! A szenvedélyesség szerelmi téren is megmutatkozhat, aminek párod igazán fog örülni. Ha pedig nem élsz kapcsolatban, könnyen csábíthatsz el valakit.

 

BIKA

Bika

A heti horoszkópod azt mutatja, a hét legnagyobb feladata számodra, hogy felismerd, mi az, amitől elégedetlen vagy. Ha képes leszel ezeket a dolgokat meglátni, változtatni tudsz az életminőségeden. Karrieredben is új megvilágításba kerülhet néhány dolog, tisztázódhat az, ami eddig zavarosnak látszott. Egészségeddel lehet, hogy nincs minden rendben, a heti horoszkóp szerint ismeretlen eredetű fájdalmat is tapasztalhatsz. Ha ez valóban így lesz, hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), rögtön megnézi, mi okozhatja! Nehézségek szerelmi életedben is látszanak, egy bolygó együttállás mutatja, hogy kommunikációbeli nehézségeitek lehetnek pároddal.

 

IKREK

Ikrek

Az elmúlt heteid nem alakultak valami fényesen, de az idők szele ezt most elfújja. Eljött az a hét számodra, amikor csak úgy úszkálhatsz a lehetőségekben. Lesz, amelyik anyagi erősödést hozhat, és olyan is, ami a karriered lendítheti fel. Csak az a probléma, hogy egy olyan lehetőséget is felkínálhatnak neked, melyet, ha elfogadsz, rosszul járhatsz! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít abban, hogy a lehető legjobban dönts, de még egy igen erős sikermágiát is elvégezhet neked! A hét folyamán megismerhetsz valakit, akibe nagyon hamar beleszerethetsz, de vigyázz, ő nagy eséllyel nem fogja ezt viszonozni!

 

RÁK

Rák

Elkezdesz a saját sikereiden munkálkodni, hiszen sok idő után most érett meg benned az a tudat, hogy leginkább csak magadra számíthatsz. Az eddigieknél sokkalta magabiztosabbnak kell lenned, hogy eredmény is legyen. Ha kritikát kapsz, ne sértődj meg! Most csak elszántság kell, és elérheted, amit szeretnél, de előtte bizonyosodj meg arról, hogy mások negatív energiái nem hátráltatnak-e céljaid elérésében! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív energia vizsgálatot!  Párod támogatni fogja az elképzeléseidet, szerencsés vagy, hogy olyan ember oldalán élsz, aki bízik benned és támogat.

OROSZLÁN

Oroszlán

Egyre inkább érzed magadon, hogy sokkal magabiztosabb és motiváltabb vagy, mint egykori éned. Időnként sokat változunk, és ha szerencsénk van, előnyünkre. Most ez a céltudatosság munkában nagyon jól fog neked jönni. Ne nézz másokra munkahelyeden, csak menj előre, hamarosan meg lehet az eredménye! Pénzhoroszkópod alapján nem állsz éppen stabil lábakon, de erre megoldás lehet a legerősebb, többmilliós pénzkód, amit Ágnestől máris kérhetsz a 0690633931-es számon (485 Ft/p)! Szerelemben eljött a te időd, mert megtalálhatod azt a társat, aki mellett még egy unalmas hétköznap is egy igazi kaland lehet!

 

SZŰZ

Szűz

Valahogy minden dolgod jól fog menni, te magad is meglepődsz. Váratlan, apró örömök érhetnek, amik feldobják a mindennapjaidat. Munkádra sem lesz panasz, sőt sokkal többet felmutathatsz, mint eddig. Elért sikereid mögött most a szerencse is megbújik. Ne tiltakozz ellene, inkább használd ki, hogy Fortuna a következő időszakban a kegyeibe fogad. Most a megfelelő számokkal még a főnyeremény is tiéd lehet! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd el a számaidat mindenképp! Közted és párod között nagy lesz a megértés és az összhang, rosszabb napjaidon se vitatkozz vele, akkor valóban harmonikus hétre számíthatsz.

 

MÉRLEG

Mérleg

A téged érő külső hatásokra türelmetlenül, idegesen reagálhatsz. Jó eséllyel most meg fogsz feledkezni valamilyen fontos dologról, és a későbbiekben ennek nagyon megihatod a levét. Próbálj önuralmat gyakorolni és számba venni mindazt, ami most elsőbbséget élvez. A szerencse horoszkóp a Mérleg jegynél is kiemelkedő. Most, ha tudod a szerencseszámaidat, szinte biztos lehetsz egy nagy nyereményben! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki számaid mellé kiszámítja szerencsekódodat is! Szerelmi horoszkópod azt mutatja, úgy fogod érezni, mintha párod szándékosan keresné a rossz tulajdonságaidat, és szándékosan idegesítene.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Munkahelyeden olyan pletykák kaphatnak szárnyra, melyeken teljesen ledöbbenhetsz. Nem csak egy hozzád közel álló személyt fog ez érinteni, talán még a magánéletedet is. Most nem kell visszafognod magad, eljött az ideje annak, hogy kiállj az igazadért! Ugyanerre lesz szükséged akkor is, ha anyagi helyzeteden szeretnél javítani, mert hihetetlen mennyiségű bőségenergia lesz jegyed körül a hét közepén, amit nem szabad kihasználatlanul hagynod! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy végezze el azt a bőségvonzást, mely most csak jegyednél hatásos!

Aurethiel elérhetősége

NYILAS

Nyilas

Munkával kapcsolatban akadhatnak problémák, késés, elmaradás, esetleg félreértések. Eleinte egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt szeretnéd, de emiatt ne ess pánikba! Szerelmi horoszkópod is problémákat mutat, olyanokat, amik régebb óta húzódnak, megoldásuk viszont még sokáig marad függőben. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki kártyájával megnézi, hogy a megoldások keresésébe érdemes-e energiát fektetni, vagy jobb új utakra lépni, mert vár rád valahol a nagy szerelem! Pénzügyekkel kapcsolatban pozitív híreket kaphatsz, még az is lehet, lehetőséged adódik túlórát, plusz munkát vállalni, ami növelni fogja a bevételeidet.

 

BAK

Bak

Összességében egy jó hétre számíthatsz, nincs okod a szomorkodásra. Ne zárkózz el az új dolgoktól, mert ha megragadsz egy új lehetőséget a hét folyamán, anyagi helyzeted javulásnak indulhat, korábban, mint gondolnád! Kérdés, hogy észreveszed-e a kínálkozó alkalmat? Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a szerencsevonzó kódodat! Miért ne mennél inkább akar biztosra? Könnyen ismerkedhetsz a héten, egy életre szóló barátságra vagy szerelemre tehetsz szert. Egy másik személlyel viszont vigyáznod kell, könnyen hozhat kellemetlen helyzetbe valaki előtt!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Kifejezetten izgalmas lesz ez a hét számodra, munkával és eredményekkel teli napok következnek. Szakmai téren sikerélményekre számíthatsz, anyagi gyarapodás is jöhet. Számos lehetőség érkezik hozzád, csak ki kell választanod azt, ami neked tetszik. Most nagyon fontos biztosra menned, és megtisztulni minden blokktól vagy negatív energiától, ha azok vannak rajtad. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást! Ha van párkapcsolatod, most valószínű, hogy hosszútávra szóló döntéseket kell hoznod, és komolyabb elköteleződésre számíthatsz.

 

HALAK

Halak

A heti horoszkóp szerint elhagyhat igyekezeted, szem elől tévesztheted a célodat. Bizonytalan leszel, nem hiába, hiszen néha már ötleted sincs, hogyan oldhatnád meg a pénzügyi nehézségeidet. Számos lehetőséget elszalasztottál már, melyeknek megragadása akár a gazdagságot is elhozhatta volna számodra. Ezt a hetet már nem hagyhatod figyelmen kívül, újabb esélyt kapsz a nagy szerencsére! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mielőbb el kell, hogy mondja neked a részleteket! Párkapcsolatodban arra lesz szükség, hogy rendszerezzétek fontos és kevésbé fontos dolgokat. Helyezzétek előtérbe mindazt, ami mindkettőtök számára fontos.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391