CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

 

KOS

Kos

Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok legjobb szakértője! Nem csak szerelemből áll a világod, a munka világában is helyt kell állnod. Nagyon érik egy nagy változás, amely egy új munkalehetőséghez köthető. Jó lenne, ha még ezen a héten döntenél, mert egy jó lehetőség ritkán tér vissza!

 

BIKA

Bika

Időd sokszor teljesen fölösleges dolgokra megy el, amelyekkel nem tudod elérni a várt fejlődést. Lassan azért rájössz arra, hogy nagyobb távlatokban is tudnod kell gondolkodni. Most is lenne lehetőséged, hiszen ilyen jó csillaghatások csak egy évtizedben egyszer érnek egy jegyet. Beszélned kellene asztrológusunkkal, Gabival a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)! Kérj egy elemzést, amely végre utat mutat neked a bőség felé! A szerelmi életedben is nagyon erős energiák uralkodnak. Át kell gondolnod azt, hogy vajon egyet akarsz-e partnereddel, vagy éppen mindketten más irányba szeretnétek haladni?

 

IKREK

Ikrek

Nem mindig hasznos a nosztalgia, mert képes elvonni figyelmed a fontos dolgokról. Vedd észre a legkisebb dolgokat is, az apróságok most sorsfordító erővel bírnak életedben! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy jóslást, tudd meg, hol van most életed sorsfordító pontja! A szerelmi horoszkóp viszont szembe megy a heti horoszkóppal, mert ott bizony merned kell a nagy dolgokba belevágni. Nem kell visszariadnod a távlati tervektől és itt a nosztalgia megerősíthet abban, hogy jó úton vagy a boldogság felé.

 

RÁK

Rák

Nincs most türelmed az emberekhez, pedig csillagjegyed egyik legnagyobb erénye a türelem. Nem is baj, ha egy kicsit rendet teszel magad körül, hiszen sokan csak az energiáid szívták el. Lehet, hogy meg kell majd válnod egy pár ismerőstől, viszont anyagiakban végre esélyed lesz gyarapodásra. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos pénzvarázslatot, amely már ezen a héten hihetetlen meglepetést hozhat! Szerelmi életedben nagyon sok az aggasztó jel, de ha harmonikus a kapcsolatod, nem csak egy kedvezőtlen csillagállást fog kibírni, hanem akár egy vihart is.

Aurethiel elérhetősége

OROSZLÁN

Oroszlán

Csak keveset tudsz foglalkozni munkahelyeden mások bajával, inkább a saját megoldandó feladataidra kell koncentrálni. A taktika sikerre vezet, sokkal hatékonyabb leszel munkában, ami most anyagiakban is fejlődést jelenthet. Ezen a héten valahogy mindig képes leszel jókor, jó helyen lenni. Talán ennyi is elég lehet egy telitalálatos lottószelvényhez. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a lottómágiát, mert ezen a héten egy oroszlán nyerheti azt meg! A szerelmi életed sok civakodással járhat ezen a héten, próbáld majd megőrizni a nyugalmad!

 

SZŰZ

Szűz

Szerelmi életedben nagyon sok eseményre számíthatsz a hét folyamán. Párod gyakran nyaggathat, amit jobb, ha türelmesen állsz. Nehéz lesz megteremteni a munka, a párkapcsolat és család között az egyensúlyt. Szeretnél túlszárnyalni önmagadon, hogy terveid megvalósítsd az ősszel. Talán még beleférhet egy utazás is, amelyet családod nagyon szeretne. Nem kell sokat tenni érte, hiszen mindig van lehetőség arra, hogy a sorsod becsapd egy kicsit. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj bőségvonzást, ami segít abban, hogy minden célod elérd!

 

MÉRLEG

Mérleg

Szeretsz mosolyogni, pedig nem mindig van rá okod. Úgy gondolod, hogy egy mosollyal is sok mindent el lehet érni. Terveid neked is vannak, de lehetőségeid már annál kevesebb. A heti horoszkóp szerint ez a hét különösen jó, ha a Mérlegek jelentős változásra várnak karrierben vagy pénzben, hiszen egy apró változás ezen a héten, hatalmas fordulatot hozhat az egész életedbe! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), elmondja, mit kell meglépned ennek érdekében! A hét folyamán családi életedben nagyobb lehet az igény a jelenlétedre. Figyelj majd oda, hogy azért mindennek megvan a határa!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Munkahelyeden nagyon komoly titkolózás folyhat, ami miatt folyton rossz előérzeted lehet. Anyagi helyzeted sem úgy alakul, ahogy annak alakulni kellene. Komoly erők vannak most rád hatással, ami nagyon sok kárt tud okozni, ha van valamilyen negatív energia rajtad! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, mert a vizsgálat és az oldás segíthet abban, hogy pozitív irányba változzon a jövőd! Ezen a héten több új embert ismerhetsz meg, de vigyázz, mert ha rontás van rajtad, még olyan embert is bevonzhatsz, aki megkeserítheti az életed!

eltávozott lélek

NYILAS

Nyilas

Unod a monoton feladatokat, szeretnél végre színeket is az életedbe. Nagyon szükséges lenne lépned valamit, és a heti horoszkópban is úgy tűnik, közeleg a sorsodban egy hatalmas változás. A Nyilas jegyben született emberek életében, még ebben a hónapban fordulni fog minden. Kérdés az, hogy merre is? Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kiszámolja aszcendensed, így felkészít arra, ami jön, és segít abban, hogy komoly összegekre tehess szert! Szerelmi horoszkópod szerint könnyen éledhet fel kapcsolatodban a féltékenység. Tegyél meg mindent, hogy a kényes és kellemetlen helyzeteket el tudd kerülni!

 

BAK

Bak

A munka kezd a fejedre nőni, szerelmi életedben sem akar igazán működni a szerencse. Sajnos most is rá kell ébredned, hogy bizonyos kérdésekben jobb lett volna előre gondolkodni. A héten anyagi helyzetedben is lehetnek zavarok. Szinte biztos, hogy a most elkezdődő események hosszabb időszakra is hatással lesznek sorsodra. Valamilyen kiutat kell találnod, hogy biztosabbak legyenek az anyagiak. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi neked a már sokszorosan bizonyított sorsfordítást!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Munkában túlságosan is el leszel havazva, ezért nem lesz igazán lehetőséged arra, hogy szusszanj egyet. Anyagiakban mindez akár még jól is elsülhet, bár nagyon ritkán van az, hogy munkával eleget tudj keresni. A bőségenergiák viszont most veled vannak! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj angyali pénzvonzó kódot, amely ezen a héten az egész anyagi jövődet fel tudja lendíteni! A szerelmi horoszkóp azoknak érdekes, akik nem élnek még kapcsolatban, mert ezen a héten könnyen ismerheted meg életed párját!

 

HALAK

Halak

Jobban kell hinned abban, hogy céljaidat megvalósíthatod. Hited lesz most a sikered kulcsa. Sok kérdésed van a jövővel kapcsolatban, de ezekkel most talán nem kellene foglalkozni. Próbálj a jelenre koncentrálni, mert hatalmas szerencse érhet, ha tudod, mikor! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hallgasd meg a titkos jóslatát, mert sorsfordító időszakod közeleg! A szerelmi horoszkóp kellemes hetet jelez. Töltsetek együtt minél több időt, mert ritkán van lehetőség ilyen harmóniára, mint ezen a héten.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, vagy anyagiakban észlelsz elakadást, ne ülj tétlenül! Egy közös elemzéssel felfedjük problémáid forrását, és megoldjuk azokat! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 386