CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

 

KOS

Kos

Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok legjobb szakértője! Nem csak szerelemből áll a világod, a munka világában is helyt kell állnod. Nagyon érik egy nagy változás, amely egy új munkalehetőséghez köthető. Jó lenne, ha még ezen a héten döntenél, mert egy jó lehetőség ritkán tér vissza!

 

BIKA

Bika

Időd sokszor teljesen fölösleges dolgokra megy el, amelyekkel nem tudod elérni a várt fejlődést. Lassan azért rájössz arra, hogy nagyobb távlatokban is tudnod kell gondolkodni. Most is lenne lehetőséged, hiszen ilyen jó csillaghatások csak egy évtizedben egyszer érnek egy jegyet. Beszélned kellene asztrológusunkkal, Juliannával  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc)! Kérj egy elemzést, amely végre utat mutat neked a bőség felé! A szerelmi életedben is nagyon erős energiák uralkodnak. Át kell gondolnod azt, hogy vajon egyet akarsz-e partnereddel, vagy éppen mindketten más irányba szeretnétek haladni?

 

IKREK

Ikrek

Nem mindig hasznos a nosztalgia, mert képes elvonni figyelmed a fontos dolgokról. Vedd észre a legkisebb dolgokat is, az apróságok most sorsfordító erővel bírnak életedben! Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj egy jóslást, tudd meg, hol van most életed sorsfordító pontja! A szerelmi horoszkóp viszont szembe megy a heti horoszkóppal, mert ott bizony merned kell a nagy dolgokba belevágni. Nem kell visszariadnod a távlati tervektől és itt a nosztalgia megerősíthet abban, hogy jó úton vagy a boldogság felé.

 

RÁK

Rák

Nincs most türelmed az emberekhez, pedig csillagjegyed egyik legnagyobb erénye a türelem. Nem is baj, ha egy kicsit rendet teszel magad körül, hiszen sokan csak az energiáid szívták el. Lehet, hogy meg kell majd válnod egy pár ismerőstől, viszont anyagiakban végre esélyed lesz gyarapodásra. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos pénzvarázslatot, amely már ezen a héten hihetetlen meglepetést hozhat! Szerelmi életedben nagyon sok az aggasztó jel, de ha harmonikus a kapcsolatod, nem csak egy kedvezőtlen csillagállást fog kibírni, hanem akár egy vihart is.

OROSZLÁN

Oroszlán

Csak keveset tudsz foglalkozni munkahelyeden mások bajával, inkább a saját megoldandó feladataidra kell koncentrálni. A taktika sikerre vezet, sokkal hatékonyabb leszel munkában, ami most anyagiakban is fejlődést jelenthet. Ezen a héten valahogy mindig képes leszel jókor, jó helyen lenni. Talán ennyi is elég lehet egy telitalálatos lottószelvényhez. Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérd a lottómágiát, mert ezen a héten egy oroszlán nyerheti azt meg! A szerelmi életed sok civakodással járhat ezen a héten, próbáld majd megőrizni a nyugalmad!

 

SZŰZ

Szűz

Szerelmi életedben nagyon sok eseményre számíthatsz a hét folyamán. Párod gyakran nyaggathat, amit jobb, ha türelmesen állsz. Nehéz lesz megteremteni a munka, a párkapcsolat és család között az egyensúlyt. Szeretnél túlszárnyalni önmagadon, hogy terveid megvalósítsd az ősszel. Talán még beleférhet egy utazás is, amelyet családod nagyon szeretne. Nem kell sokat tenni érte, hiszen mindig van lehetőség arra, hogy a sorsod becsapd egy kicsit. Hívd Imolát  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj bőségvonzást, ami segít abban, hogy minden célod elérd!

 

MÉRLEG

Mérleg

Szeretsz mosolyogni, pedig nem mindig van rá okod. Úgy gondolod, hogy egy mosollyal is sok mindent el lehet érni. Terveid neked is vannak, de lehetőségeid már annál kevesebb. A heti horoszkóp szerint ez a hét különösen jó, ha a Mérlegek jelentős változásra várnak karrierben vagy pénzben, hiszen egy apró változás ezen a héten, hatalmas fordulatot hozhat az egész életedbe! Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), elmondja, mit kell meglépned ennek érdekében! A hét folyamán családi életedben nagyobb lehet az igény a jelenlétedre. Figyelj majd oda, hogy azért mindennek megvan a határa!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Munkahelyeden nagyon komoly titkolózás folyhat, ami miatt folyton rossz előérzeted lehet. Anyagi helyzeted sem úgy alakul, ahogy annak alakulni kellene. Komoly erők vannak most rád hatással, ami nagyon sok kárt tud okozni, ha van valamilyen negatív energia rajtad! Hívd Jázmint  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot, mert a vizsgálat és az oldás segíthet abban, hogy pozitív irányba változzon a jövőd! Ezen a héten több új embert ismerhetsz meg, de vigyázz, mert ha rontás van rajtad, még olyan embert is bevonzhatsz, aki megkeserítheti az életed!

NYILAS

Nyilas

Unod a monoton feladatokat, szeretnél végre színeket is az életedbe. Nagyon szükséges lenne lépned valamit, és a heti horoszkópban is úgy tűnik, közeleg a sorsodban egy hatalmas változás. A Nyilas jegyben született emberek életében, még ebben a hónapban fordulni fog minden. Kérdés az, hogy merre is? Hívd Aurethielt  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), aki kiszámolja aszcendensed, így felkészít arra, ami jön, és segít abban, hogy komoly összegekre tehess szert! Szerelmi horoszkópod szerint könnyen éledhet fel kapcsolatodban a féltékenység. Tegyél meg mindent, hogy a kényes és kellemetlen helyzeteket el tudd kerülni!

 

BAK

Bak

A munka kezd a fejedre nőni, szerelmi életedben sem akar igazán működni a szerencse. Sajnos most is rá kell ébredned, hogy bizonyos kérdésekben jobb lett volna előre gondolkodni. A héten anyagi helyzetedben is lehetnek zavarok. Szinte biztos, hogy a most elkezdődő események hosszabb időszakra is hatással lesznek sorsodra. Valamilyen kiutat kell találnod, hogy biztosabbak legyenek az anyagiak. Hívd Sárát  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi neked a már sokszorosan bizonyított sorsfordítást!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Munkában túlságosan is el leszel havazva, ezért nem lesz igazán lehetőséged arra, hogy szusszanj egyet. Anyagiakban mindez akár még jól is elsülhet, bár nagyon ritkán van az, hogy munkával eleget tudj keresni. A bőségenergiák viszont most veled vannak! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), kérj angyali pénzvonzó kódot, amely ezen a héten az egész anyagi jövődet fel tudja lendíteni! A szerelmi horoszkóp azoknak érdekes, akik nem élnek még kapcsolatban, mert ezen a héten könnyen ismerheted meg életed párját!

 

HALAK

Halak

Jobban kell hinned abban, hogy céljaidat megvalósíthatod. Hited lesz most a sikered kulcsa. Sok kérdésed van a jövővel kapcsolatban, de ezekkel most talán nem kellene foglalkozni. Próbálj a jelenre koncentrálni, mert hatalmas szerencse érhet, ha tudod, mikor! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), hallgasd meg a titkos jóslatát, mert sorsfordító időszakod közeleg! A szerelmi horoszkóp kellemes hetet jelez. Töltsetek együtt minél több időt, mert ritkán van lehetőség ilyen harmóniára, mint ezen a héten.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530