CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

 

KOS

Kos

Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert ez a személy már nagyon jól tudja, hogyan blokkolhat le téged szinte az összes életterületen! Párodra szerencsére számíthatsz, bármi is történjen, melletted fog állni. Ne felejtsd el éreztetni vele, hogy neked is ugyanolyan fontos, mint te neki!

 

BIKA

Bika

Most bármi felé is húz a szíved, hallgass rá. Olyan hatások fognak érni, amelyek próbálnak utat mutatni neked a karmád teljesítése felé. Azzal, amivel jelenleg foglalkozol, viszonylag elégedett vagy, mert állandó jövedelmet biztosít neked, de mégis van egy feladatod, ami miatt leszülettél a Földre, és ha ezt nem teljesíted, következő életedben szenvedhetsz majd. Ha tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mivel teremthetsz magadnak egy könnyebb életet most és a következőkben, hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert pillanatok alatt rálát a te valódi karmikus feladatodra!

 

IKREK

Ikrek

Szinte mindent sikerre vihetsz, amit elképzelsz. Ha olyan munkahelyed van, ahol az ötleteid sokat számítanak, most olyan alkothatsz, ami ámulatba ejthet mindenkit. Ha vágysz arra, hogy rendeződjön az anyagi helyzeted is, akkor most itt a lehetőség, most nem kell sokat tenned ahhoz, hogy öledbe hulljon a pénz! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki átléptet a pénzkapun, ami folyamatos anyagi bevételeket biztosíthat neked! Egészség horoszkópod szerint az lesz fontos, hogy eleget tudj pihenni, mert az a szervezet, mely nem tud rendesen feltöltődni, kevésbé ellenálló a vírusokkal és fertőzésekkel szemben

 

RÁK

Rák

Ez egy olyan hét számodra, amikor érdemes teljes mértékben átgondolnod az évedet, mert eljött az ideje annak, hogy a rossz dolgokat végleg lezárd, ami pedig pluszt hozott, azokat erősítsd, újítsd meg és építsd. Találd meg a miértjét annak is, hogy bizonyos időszakokban miért volt több pénzed, és meglátod, rájössz majd anyagi helyzeted javításnak a kulcsára. Ha nem, hívd Andynát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), milliós pénzmágiát kapsz tőle! Heti szerelmi horoszkópod akkor emelném ki, ha egyedülálló vagy, mert van már a közeledben valaki, aki többet érez, mint amit mutat. Vajon felismered a jeleit?

OROSZLÁN

Oroszlán

Jó hírek érkezhetnek hozzád a hét folyamán, alapjában véve egy nyugodt, kellemes hétre számíthatsz. Ha egy ideje vágysz már a szakmai elismerésre, a héten büszke lehetsz magadra, mert más is az lesz. Olyan lehetőségek tárulhatnak eléd, amiket megragadva egyre közelebb kerülhetsz egy élhetőbb élethez. Nagyon figyelj, nyerőszámokat álmodhatsz meg a hét közepe felé, ezért érdemes lejegyezni álmaidat, ha emlékszel rájuk! Ha nem, az se baj, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki pontosan tudja, hogy jegyed most mely számokkal nyerhet sokat! Figyelj arra, hogy párodat ne hanyagold el, gyakran érezheti, hogy inkább a munka és a barátok az első számodra.

 

SZŰZ

Szűz

Különleges lesz a heted, még akkor is, ha ezt nem is reméled most. Valahogy furcsán jobban fognak menni a dolgaid, mintha valamilyen láthatatlan erő irányítaná a mindennapjaidat. Könnyen lehetnek furcsa álmaid is, olyanok, amelyek nyomot hagyhatnak benned egy időre, még ha nem is emlékszel rájuk tisztán. Az égi gondviselést most maximálisan tapasztalhatod, minden bizonnyal őrangyalod is ott lesz melletted és igyekszik irányt mutatni. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki segít értelmezni az égi jeleket, amelyek most sikert és pénzt hozhatnak neked, sőt akár szerelmet is, ha arra vágysz!

 

MÉRLEG

Mérleg

Heti horoszkópod alapján több akadály is nehezíti az előrehaladásodat, de több mint valószínű, hogy így történt ez az elmúlt időszakban is. Inkább a szokásostól eltérő módon láss neki a feladataidnak, és más nézőpontból szemlélj mindent. Ha sikerül kicsit túllátnod a hétköznapok sűrűjén, talán ráeszmélsz arra is, hogy nem biztos, hogy te vagy a bűnös azért, hogy sokat dolgozol, kevés pénzért. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj pénzátok vizsgálatot, mert ez lehet a kulcsa a gyarapodásodnak! Jó lenne, ha átértékelnéd a kapcsolataidat, mert nem biztos, hogy mindenki része kell, hogy legyen az életednek, aki most ott van.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Leginkább olyan dolgokban lehetsz most sikeres, amik függőben maradtak. Szerencsésen elintézhetsz bármit, és pontot tehetsz mindennek a végére, amit egy ideje halogatsz. Még anyagiakban sem lesz okod panaszra, sőt még egy tartozást is könnyen kaphatsz vissza, ha van ilyen. Ami az egészségedet illeti, nagyon résen kell lenned, mert könnyen tapasztalhatsz olyan jeleket, amiket eddig még nem. Ne vedd félvállról, mert ezek komoly figyelmeztetések lehetnek! Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy egészség elemzést! Szerelmi életedben könnyen okozhat kisebb vitát egy harmadik fél beleszólása a ti dolgaitokba.

NYILAS

Nyilas

Nem leszel megelégedve a teljesítményeddel a héten, szinte semmilyen szempontból. Kedvetlenül állsz neki mindennek, még annak is, amit egyébként lelkesíteni szokott. Tenni szeretnél saját sikereid érdekben, de úgy érzed, túl sokszor ütközöl falakba. Heti horoszkópod egyértelműen rávilágít arra, hogy saját blokkjaid akadályoznak abban, hogy elérd, amit szeretnél. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a blokkok oldását, aminek hatására már a héten érezheted a pozitív változásokat! A héten jóval többet kell majd tűrnöd társadtól, mint egyébként. Ha nem tudod magad visszafogni, összetűzésekre mindenképp számíthatsz.

 

BAK

Bak

Ez a hét arra alkalmas a heti horoszkóp szerint, hogy hátat fordíts mindannak, ami nem kedvez neked és nem motivál. Ha úgy érzed, állást kell váltanod, tedd meg a szükséges lépéseket, persze ha van más kilátásban. Külföldön való szerencsét próbálásban is támogatnak a bolygók, valamint abban, hogy békésen elválj azoktól az emberektől, akik visszahúznak téged és hátráltatnak. Túl sok negatív erő zúdult a nyakadba az elmúlt időszakban, amiktől, ha megszabadulsz, új korszak kezdődhet számodra. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj rontás- vagy átoklevételt, hogy új lapokkal kezdhess, akár itt, akár máshol! Akármit is hallasz szerelmeddel kapcsolatban a héten, ne hidd el!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ez a hét kellemes hatásokkal lesz tele, de ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Tenned kell a jobbért, a változásért. Az égi hatások arra fognak ösztönözni, hogy kapcsolatokat építs, új embereket ismerhess meg, akik tudnak adni neked valamit, ami számodra később nagyon hasznos lehet. Jó hatás nem csak itt ér, hanem szerencsében is, elszalaszthatatlan lehetőséged lesz! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a ráhatást a csillagok támogatására, hogy egy nagy nyereményről ezen a héten végre már ne maradj le! Kapcsolatod szempontjából az lesz fontos, hogy több teret adj a párodnak, mert úgy érezheti, megfojtod.

 

HALAK

Halak

Néha úgy érezheted a hét folyamán, hogy kilátástalan a helyzeted, és kimerült vagy, de megeshet az is, hogy összerúgod a port másokkal. Anyagiakkal sincs minden rendben, talán sosem volt. Ám ez a hét változást hozhat neked, méghozzá nem is kicsit, ha biztos vagy abban, hogy nem hoztál karmikus terheket magaddal előző életeidből. Ha az elakadások bizonyos életterületeken szinte mindig fennálltak, akkor viszont okkal gyanakodhatsz. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, ami most hatalmas pozitív fordulatot hozhat neked, leginkább anyagiakban! Ha szingli vagy, a héten egy ismerősöd által lehet, hogy belebotlasz abba a személybe, akivel komoly kapcsolatod lehet majd.

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, vagy anyagiakban észlelsz elakadást, ne ülj tétlenül! Egy közös elemzéssel felfedjük problémáid forrását, és megoldjuk azokat! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 386