CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

 

KOS

Kos

Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert ez a személy már nagyon jól tudja, hogyan blokkolhat le téged szinte az összes életterületen! Párodra szerencsére számíthatsz, bármi is történjen, melletted fog állni. Ne felejtsd el éreztetni vele, hogy neked is ugyanolyan fontos, mint te neki!

 

BIKA

Bika

Most bármi felé is húz a szíved, hallgass rá. Olyan hatások fognak érni, amelyek próbálnak utat mutatni neked a karmád teljesítése felé. Azzal, amivel jelenleg foglalkozol, viszonylag elégedett vagy, mert állandó jövedelmet biztosít neked, de mégis van egy feladatod, ami miatt leszülettél a Földre, és ha ezt nem teljesíted, következő életedben szenvedhetsz majd. Ha tanácstalan vagy, és fogalmad sincs, mivel teremthetsz magadnak egy könnyebb életet most és a következőkben, hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), mert pillanatok alatt rálát a te valódi karmikus feladatodra!

 

IKREK

Ikrek

Szinte mindent sikerre vihetsz, amit elképzelsz. Ha olyan munkahelyed van, ahol az ötleteid sokat számítanak, most olyan alkothatsz, ami ámulatba ejthet mindenkit. Ha vágysz arra, hogy rendeződjön az anyagi helyzeted is, akkor most itt a lehetőség, most nem kell sokat tenned ahhoz, hogy öledbe hulljon a pénz! Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki átléptet a pénzkapun, ami folyamatos anyagi bevételeket biztosíthat neked! Egészség horoszkópod szerint az lesz fontos, hogy eleget tudj pihenni, mert az a szervezet, mely nem tud rendesen feltöltődni, kevésbé ellenálló a vírusokkal és fertőzésekkel szemben

 

RÁK

Rák

Ez egy olyan hét számodra, amikor érdemes teljes mértékben átgondolnod az évedet, mert eljött az ideje annak, hogy a rossz dolgokat végleg lezárd, ami pedig pluszt hozott, azokat erősítsd, újítsd meg és építsd. Találd meg a miértjét annak is, hogy bizonyos időszakokban miért volt több pénzed, és meglátod, rájössz majd anyagi helyzeted javításnak a kulcsára. Ha nem, hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), milliós pénzmágiát kapsz tőle! Heti szerelmi horoszkópod akkor emelném ki, ha egyedülálló vagy, mert van már a közeledben valaki, aki többet érez, mint amit mutat. Vajon felismered a jeleit?

OROSZLÁN

Oroszlán

Jó hírek érkezhetnek hozzád a hét folyamán, alapjában véve egy nyugodt, kellemes hétre számíthatsz. Ha egy ideje vágysz már a szakmai elismerésre, a héten büszke lehetsz magadra, mert más is az lesz. Olyan lehetőségek tárulhatnak eléd, amiket megragadva egyre közelebb kerülhetsz egy élhetőbb élethez. Nagyon figyelj, nyerőszámokat álmodhatsz meg a hét közepe felé, ezért érdemes lejegyezni álmaidat, ha emlékszel rájuk! Ha nem, az se baj, hívd  Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki pontosan tudja, hogy jegyed most mely számokkal nyerhet sokat! Figyelj arra, hogy párodat ne hanyagold el, gyakran érezheti, hogy inkább a munka és a barátok az első számodra.

 

SZŰZ

Szűz

Különleges lesz a heted, még akkor is, ha ezt nem is reméled most. Valahogy furcsán jobban fognak menni a dolgaid, mintha valamilyen láthatatlan erő irányítaná a mindennapjaidat. Könnyen lehetnek furcsa álmaid is, olyanok, amelyek nyomot hagyhatnak benned egy időre, még ha nem is emlékszel rájuk tisztán. Az égi gondviselést most maximálisan tapasztalhatod, minden bizonnyal őrangyalod is ott lesz melletted és igyekszik irányt mutatni. Hívd Sárát  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), aki segít értelmezni az égi jeleket, amelyek most sikert és pénzt hozhatnak neked, sőt akár szerelmet is, ha arra vágysz!

 

MÉRLEG

Mérleg

Heti horoszkópod alapján több akadály is nehezíti az előrehaladásodat, de több mint valószínű, hogy így történt ez az elmúlt időszakban is. Inkább a szokásostól eltérő módon láss neki a feladataidnak, és más nézőpontból szemlélj mindent. Ha sikerül kicsit túllátnod a hétköznapok sűrűjén, talán ráeszmélsz arra is, hogy nem biztos, hogy te vagy a bűnös azért, hogy sokat dolgozol, kevés pénzért. Hívd Aurethielt  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj pénzátok vizsgálatot, mert ez lehet a kulcsa a gyarapodásodnak! Jó lenne, ha átértékelnéd a kapcsolataidat, mert nem biztos, hogy mindenki része kell, hogy legyen az életednek, aki most ott van.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Leginkább olyan dolgokban lehetsz most sikeres, amik függőben maradtak. Szerencsésen elintézhetsz bármit, és pontot tehetsz mindennek a végére, amit egy ideje halogatsz. Még anyagiakban sem lesz okod panaszra, sőt még egy tartozást is könnyen kaphatsz vissza, ha van ilyen. Ami az egészségedet illeti, nagyon résen kell lenned, mert könnyen tapasztalhatsz olyan jeleket, amiket eddig még nem. Ne vedd félvállról, mert ezek komoly figyelmeztetések lehetnek! Hívd Juliannát  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj egy egészség elemzést! Szerelmi életedben könnyen okozhat kisebb vitát egy harmadik fél beleszólása a ti dolgaitokba.

NYILAS

Nyilas

Nem leszel megelégedve a teljesítményeddel a héten, szinte semmilyen szempontból. Kedvetlenül állsz neki mindennek, még annak is, amit egyébként lelkesíteni szokott. Tenni szeretnél saját sikereid érdekben, de úgy érzed, túl sokszor ütközöl falakba. Heti horoszkópod egyértelműen rávilágít arra, hogy saját blokkjaid akadályoznak abban, hogy elérd, amit szeretnél. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a blokkok oldását, aminek hatására már a héten érezheted a pozitív változásokat! A héten jóval többet kell majd tűrnöd társadtól, mint egyébként. Ha nem tudod magad visszafogni, összetűzésekre mindenképp számíthatsz.

 

BAK

Bak

Ez a hét arra alkalmas a heti horoszkóp szerint, hogy hátat fordíts mindannak, ami nem kedvez neked és nem motivál. Ha úgy érzed, állást kell váltanod, tedd meg a szükséges lépéseket, persze ha van más kilátásban. Külföldön való szerencsét próbálásban is támogatnak a bolygók, valamint abban, hogy békésen elválj azoktól az emberektől, akik visszahúznak téged és hátráltatnak. Túl sok negatív erő zúdult a nyakadba az elmúlt időszakban, amiktől, ha megszabadulsz, új korszak kezdődhet számodra. Hívd Andynát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj rontás- vagy átoklevételt, hogy új lapokkal kezdhess, akár itt, akár máshol! Akármit is hallasz szerelmeddel kapcsolatban a héten, ne hidd el!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Ez a hét kellemes hatásokkal lesz tele, de ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Tenned kell a jobbért, a változásért. Az égi hatások arra fognak ösztönözni, hogy kapcsolatokat építs, új embereket ismerhess meg, akik tudnak adni neked valamit, ami számodra később nagyon hasznos lehet. Jó hatás nem csak itt ér, hanem szerencsében is, elszalaszthatatlan lehetőséged lesz! Hívd Jázmint a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a ráhatást a csillagok támogatására, hogy egy nagy nyereményről ezen a héten végre már ne maradj le! Kapcsolatod szempontjából az lesz fontos, hogy több teret adj a párodnak, mert úgy érezheti, megfojtod.

 

HALAK

Halak

Néha úgy érezheted a hét folyamán, hogy kilátástalan a helyzeted, és kimerült vagy, de megeshet az is, hogy összerúgod a port másokkal. Anyagiakkal sincs minden rendben, talán sosem volt. Ám ez a hét változást hozhat neked, méghozzá nem is kicsit, ha biztos vagy abban, hogy nem hoztál karmikus terheket magaddal előző életeidből. Ha az elakadások bizonyos életterületeken szinte mindig fennálltak, akkor viszont okkal gyanakodhatsz. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj karma oldást, ami most hatalmas pozitív fordulatot hozhat neked, leginkább anyagiakban! Ha szingli vagy, a héten egy ismerősöd által lehet, hogy belebotlasz abba a személybe, akivel komoly kapcsolatod lehet majd.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530