CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

 

KOS

Kos

Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az említett területeken, akkor sürgősen hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert lehet, hogy szellemet kell, hogy eltávolítson rólad! Gyomorpanaszok jelentkezhetnek jegyednél a héten, vigyázz, mit eszel és mennyit!

 

BIKA

Bika

Legkevésbé a körülötted élő emberekkel tudsz most foglalkozni és az ő igényeikkel, most valahogy más hangulatban vagy, saját érzéseid, gondolataid foglalkoztatnak. Arra nagyon figyelj, hogy ne adj ki a kezedből sok pénzt. Most ne köss üzletet, ne vegyél fel hitelt, és ne is adj kölcsön! Nagyon sok negatív energia tapadhat meg rajtad, a heti horoszkóp szerint! Kérj védelmet Zeusztól a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megelőzhesd a felesleges problémákat! Sorsfordító dátumod következik hamarosan szerelemben, tudd meg kollégámtól mielőbb ezt is!

 

IKREK

Ikrek

Meg vannak már a fejedben a gondolatok, miszerint, ha ebben az évben nem is, de jövőre már valamit nagyon változtatni akarsz. Az a jó hír, hogy heti horoszkópod már mutat olyan változásokat, amik elindulhatnak karrierben vagy anyagiakban. Ráhatásként valami azonban fontos meglépned! Az arany mágia egy új mágia, az új korszak mágiája, ami a te életedbe is új korszakot hozhat! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el tőle, mert legutóbb pont egy Ikreknek segített rálépni a gazdagság útjára! Segíts párodnak a héten, ha valamiben tudsz, jól fog neki esni.

 

RÁK

Rák

Nagyszerű a heti horoszkóp, ha olyan a munkahelyed, ahol te vagy a főnök. Ha nyitott vagy új emberek felvételére, most egy valakivel nagyon jól járhatsz, olyasvalaki jöhet, aki még nagyon sokat hozhat a konyhára. Közeleg azonban egy sorsfordító dátumod is, ami nagy negatív történést hozhat! Előre fel kell készülnöd, akkor nem csak, hogy meglepetés nem érhet, de sikerrel kerülheted is ki. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondja, miről is van szó! Párkapcsolatodban nagy lehet az egyetértés, most valóban tapasztalhatod, hogy nagyon is jól választottál, szerencsés vagy, hogy a megfelelő ember van melletted.

OROSZLÁN

Oroszlán

A kedved jó lesz, nem is hiába. A bolygók nagyon jól hatnak az érzelmi oldaladra. Most sokkal szívesebben csinálsz bármit, még azt is, amihez eddig semmi kedved nem volt. Használd ki ezt az időszakot nyeremény bevonzásra is! A heti horoszkópod szerint te lehetsz a kiválasztott, aki hatalmas nyereménnyel kezdheti az októbert! Ehhez csak egy kódra van szükséged, hogy megerősítsd a csillaghatásokat, hogy a kis nyereményből nagy lehessen! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), a kódod nála van! Szerelmi téren ne ess a büszkeség csapdájába!

 

SZŰZ

Szűz

Különleges napok következnek, legkevésbé a munkára tudsz koncentrálni. Egyre többet gondolsz azokra, akik már nem lehetnek veled, és ez a hangulatodat nagyban meghatározza. Jobb is most egy kicsit a spiritualitás felé fordulnod, mert ez lesz, ami változtathat az életeden, csakis pozitív irányba. Meg kell hallgatnod segítőid, eltávozott szeretteid üzenetét, mert az most sorsfordulatot hozhat az életedbe! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kiváló médium, átadja neked akár még ma! Egészségedben mutatkoznak intő jelek, igyekezz minél jobban felerősíteni az immunrendszered!

 

MÉRLEG

Mérleg

Jobban kéne gyakorolnod a pozitív gondolkodást, mert borús gondolataid még sok gondot hozhatnak a fejedre. Ha nem jönnek a remélt változások munkában, sem anyagiakban, akkor nem biztos, hogy sorsodban így van megírva, az is lehet, hogy te vagy saját magad legnagyobb ellensége. Fontos egy alapos önértékelést tartanod, és végre elhinni azt, hogy el tudod érni mindazt, amit szeretnél. Először is hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a szegénység tudat törlését, blokkjaid oldását, mert ez első és biztos lépés a sikereid felé! Könnyen érhet kísértés a héten, ha kapcsolatban élsz. Minden lépést kétszer gondolj át, mielőtt cselekedsz!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A mögötted álló hetek kissé kifárasztottak. Dolgod lenne most is bőven, kitartásod azonban elhagyott. Sem fizikailag, sem szellemileg nem érzed magad annyira erősnek, mint az megszokott. Egészség horoszkópod alapján nagy szükséged van arra, hogy végre kipihenhesd magad, szükséged van a feltöltődésre, mert újult erővel nagy sikereket is elérhetsz! Ha sem egészségedben, sem anyagiakban, sem párkapcsolati téren nem tapasztalod a siker jeleit, akkor viszont komoly probléma lehet. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert az könnyen kerülhetett rád!

NYILAS

Nyilas

Hajlamos leszel szemben úszni az árral, valahogy tudat alatt mindig a nehezebben járható utat választod. Lényegesen könnyíthetsz a helyzeteden, ha egy kicsit többet gondolkodsz, mielőtt cselekszel. A heti horoszkóp alapján egy, a karrieredben megtett helyes lépés most sokat hozhat neked! Szerelmi horoszkópod már nem ennyire fényes, itt intő jel mutatkozik, nagy problémák lehetnek készülőben. Minden gond elkerülhető, ha felkészült vagy. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi cigánykártya jóslást, melynek segítségével megelőzhetsz egy szakítást vagy akár válást is!

 

BAK

Bak

Vigyázz, hogy kivel húzol ujjat, mert megütheted a bokád! A héten könnyen szerezhetsz haragost, valaki által pórul is járhatsz. Legjobban teszed, ha kerülöd a konfliktusoknak még a lehetőségét is, óvd meg magad a felesleges stressztől és bajtól! Fordítsd figyelmed inkább a szerencsédre, mert az ott van körülötted ezekben a napokban. A mágiautalvány nemrég milliós összeget hozott valakinek, ezért menj biztosra, és kérd te is Violától a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy töltse ki a tiédet! Feszült lehet a légkör párkapcsolatodban, több napon is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Az égi hatások felpörgetnek, energikusan veted bele magad a hétköznapokba. Másokat is ámulatba ejtesz a kitartásoddal. Most sok mindent elérhetsz, lerakhatod a jövőd alapjait, ha jó irányban keresgélsz. Meg van írva a csillagokban a jelentős anyagi gyarapodás a Vízöntőknek, és ennek első jeleit a héten tapasztalnod kéne. Ha mégsem így történne, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki ismeri az utat a gazdagságod felé! Egészség horoszkópod arra kér, ne vedd félvállról a problémákat, még ha azok kicsik is!

 

HALAK

Halak

Ez a hét most nem a pozitív változásoknak kedvez, inkább több problémás helyzettel is szemben találhatod magad, és nehéz döntésekkel is. Egyedül karriered szempontjából fontos azonnal reagálnod, ha megbíznak valamivel. Azt feltétlenül fogadd el! Ha változtatnál életeden mégis, akkor csak egy hívásra vagy tőle, mert Gabitól a 0690633931-es számon (485 Ft/p) a legerősebb sorsfordítást kaphatod meg! Nagyon jó esélyeid vannak megismerkedni valakivel a héten, aki ha nem is a nagy szerelem lesz, de egy baráttal mindenképp gazdagodhatsz.

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406