CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

 

KOS

Kos

Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az említett területeken, akkor sürgősen hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert lehet, hogy szellemet kell, hogy eltávolítson rólad! Gyomorpanaszok jelentkezhetnek jegyednél a héten, vigyázz, mit eszel és mennyit!

 

BIKA

Bika

Legkevésbé a körülötted élő emberekkel tudsz most foglalkozni és az ő igényeikkel, most valahogy más hangulatban vagy, saját érzéseid, gondolataid foglalkoztatnak. Arra nagyon figyelj, hogy ne adj ki a kezedből sok pénzt. Most ne köss üzletet, ne vegyél fel hitelt, és ne is adj kölcsön! Nagyon sok negatív energia tapadhat meg rajtad, a heti horoszkóp szerint! Kérj védelmet Zeusztól a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megelőzhesd a felesleges problémákat! Sorsfordító dátumod következik hamarosan szerelemben, tudd meg kollégámtól mielőbb ezt is!

 

IKREK

Ikrek

Meg vannak már a fejedben a gondolatok, miszerint, ha ebben az évben nem is, de jövőre már valamit nagyon változtatni akarsz. Az a jó hír, hogy heti horoszkópod már mutat olyan változásokat, amik elindulhatnak karrierben vagy anyagiakban. Ráhatásként valami azonban fontos meglépned! Az arany mágia egy új mágia, az új korszak mágiája, ami a te életedbe is új korszakot hozhat! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el tőle, mert legutóbb pont egy Ikreknek segített rálépni a gazdagság útjára! Segíts párodnak a héten, ha valamiben tudsz, jól fog neki esni.

 

RÁK

Rák

Nagyszerű a heti horoszkóp, ha olyan a munkahelyed, ahol te vagy a főnök. Ha nyitott vagy új emberek felvételére, most egy valakivel nagyon jól járhatsz, olyasvalaki jöhet, aki még nagyon sokat hozhat a konyhára. Közeleg azonban egy sorsfordító dátumod is, ami nagy negatív történést hozhat! Előre fel kell készülnöd, akkor nem csak, hogy meglepetés nem érhet, de sikerrel kerülheted is ki. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), elmondja, miről is van szó! Párkapcsolatodban nagy lehet az egyetértés, most valóban tapasztalhatod, hogy nagyon is jól választottál, szerencsés vagy, hogy a megfelelő ember van melletted.

OROSZLÁN

Oroszlán

A kedved jó lesz, nem is hiába. A bolygók nagyon jól hatnak az érzelmi oldaladra. Most sokkal szívesebben csinálsz bármit, még azt is, amihez eddig semmi kedved nem volt. Használd ki ezt az időszakot nyeremény bevonzásra is! A heti horoszkópod szerint te lehetsz a kiválasztott, aki hatalmas nyereménnyel kezdheti az októbert! Ehhez csak egy kódra van szükséged, hogy megerősítsd a csillaghatásokat, hogy a kis nyereményből nagy lehessen! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), a kódod nála van! Szerelmi téren ne ess a büszkeség csapdájába!

 

SZŰZ

Szűz

Különleges napok következnek, legkevésbé a munkára tudsz koncentrálni. Egyre többet gondolsz azokra, akik már nem lehetnek veled, és ez a hangulatodat nagyban meghatározza. Jobb is most egy kicsit a spiritualitás felé fordulnod, mert ez lesz, ami változtathat az életeden, csakis pozitív irányba. Meg kell hallgatnod segítőid, eltávozott szeretteid üzenetét, mert az most sorsfordulatot hozhat az életedbe! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kiváló médium, átadja neked akár még ma! Egészségedben mutatkoznak intő jelek, igyekezz minél jobban felerősíteni az immunrendszered!

 

MÉRLEG

Mérleg

Jobban kéne gyakorolnod a pozitív gondolkodást, mert borús gondolataid még sok gondot hozhatnak a fejedre. Ha nem jönnek a remélt változások munkában, sem anyagiakban, akkor nem biztos, hogy sorsodban így van megírva, az is lehet, hogy te vagy saját magad legnagyobb ellensége. Fontos egy alapos önértékelést tartanod, és végre elhinni azt, hogy el tudod érni mindazt, amit szeretnél. Először is hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a szegénység tudat törlését, blokkjaid oldását, mert ez első és biztos lépés a sikereid felé! Könnyen érhet kísértés a héten, ha kapcsolatban élsz. Minden lépést kétszer gondolj át, mielőtt cselekedsz!

 

SKORPIÓ

Skorpió

A mögötted álló hetek kissé kifárasztottak. Dolgod lenne most is bőven, kitartásod azonban elhagyott. Sem fizikailag, sem szellemileg nem érzed magad annyira erősnek, mint az megszokott. Egészség horoszkópod alapján nagy szükséged van arra, hogy végre kipihenhesd magad, szükséged van a feltöltődésre, mert újult erővel nagy sikereket is elérhetsz! Ha sem egészségedben, sem anyagiakban, sem párkapcsolati téren nem tapasztalod a siker jeleit, akkor viszont komoly probléma lehet. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert az könnyen kerülhetett rád!

NYILAS

Nyilas

Hajlamos leszel szemben úszni az árral, valahogy tudat alatt mindig a nehezebben járható utat választod. Lényegesen könnyíthetsz a helyzeteden, ha egy kicsit többet gondolkodsz, mielőtt cselekszel. A heti horoszkóp alapján egy, a karrieredben megtett helyes lépés most sokat hozhat neked! Szerelmi horoszkópod már nem ennyire fényes, itt intő jel mutatkozik, nagy problémák lehetnek készülőben. Minden gond elkerülhető, ha felkészült vagy. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi cigánykártya jóslást, melynek segítségével megelőzhetsz egy szakítást vagy akár válást is!

 

BAK

Bak

Vigyázz, hogy kivel húzol ujjat, mert megütheted a bokád! A héten könnyen szerezhetsz haragost, valaki által pórul is járhatsz. Legjobban teszed, ha kerülöd a konfliktusoknak még a lehetőségét is, óvd meg magad a felesleges stressztől és bajtól! Fordítsd figyelmed inkább a szerencsédre, mert az ott van körülötted ezekben a napokban. A mágiautalvány nemrég milliós összeget hozott valakinek, ezért menj biztosra, és kérd te is Violától a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy töltse ki a tiédet! Feszült lehet a légkör párkapcsolatodban, több napon is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Az égi hatások felpörgetnek, energikusan veted bele magad a hétköznapokba. Másokat is ámulatba ejtesz a kitartásoddal. Most sok mindent elérhetsz, lerakhatod a jövőd alapjait, ha jó irányban keresgélsz. Meg van írva a csillagokban a jelentős anyagi gyarapodás a Vízöntőknek, és ennek első jeleit a héten tapasztalnod kéne. Ha mégsem így történne, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki ismeri az utat a gazdagságod felé! Egészség horoszkópod arra kér, ne vedd félvállról a problémákat, még ha azok kicsik is!

 

HALAK

Halak

Ez a hét most nem a pozitív változásoknak kedvez, inkább több problémás helyzettel is szemben találhatod magad, és nehéz döntésekkel is. Egyedül karriered szempontjából fontos azonnal reagálnod, ha megbíznak valamivel. Azt feltétlenül fogadd el! Ha változtatnál életeden mégis, akkor csak egy hívásra vagy tőle, mert Gabitól a 0690633931-es számon (485 Ft/p) a legerősebb sorsfordítást kaphatod meg! Nagyon jó esélyeid vannak megismerkedni valakivel a héten, aki ha nem is a nagy szerelem lesz, de egy baráttal mindenképp gazdagodhatsz.

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391