CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

 

KOS

Kos

Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor társad beelégelhet, és több szabadságot követel magának. Viszont a Jupiter örömet hozhat mindkettőtök és a család számára, mert a heti horoszkóp nagy bevételt mutat, gyarapodhat a családi kassza! Hívd Jázmint  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), tudd meg a részleteket!

 

BIKA

Bika

A monotonitás most nem a te világod, pedig máskor rengeteg türelmed van az aprólékos munkához is. Nyugtalan lehetsz, a figyelmedet sem tudod hosszabb ideig fenntartani. Most szerelmi életed kerül előtérbe, s ha éppen új kapcsolatot keresnél, most nagyon könnyen leszel szerelmes. Ráadásul a lehető legjobb partnert választhatod ki, aki testileg és lelkileg is boldoggá tesz! Viszont a pénzhoroszkóp már nem ennyire derűs, érdemes megtudnod még a héten, akadályozza-e valami az anyagi gyarapodásod, mert sokkal könnyebb jegyednek tisztítást végezni. Hívd érte Matt Médiumot   a 0690985921-es számon (485 Ft/p)!

 

IKREK

Ikrek

Jó érzés számodra, hogy megbíznak benned az emberek, ám megpróbálhatnak most céljaiknak megfelelően befolyásolni. Ezt ne hagyd! Különösen jó időszak ez az anyagi gyarapodásodra a heti horoszkóp szerint, számodra is van egy különleges ajánlatunk. Műsorvezetőnk nyertes listát készít, és hozzá a legerősebb lottó mágiát végzi el. Neked csak fel kell iratkoznod Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), még van hely! Magánéletedben jól jöhet néhány olyan este, amelyet pároddal töltesz. Gondoskodj a finom vacsoráról, és egy üveg italt is megengedhettek magatoknak.

 

RÁK

Rák

Ne menj bele azokba a szerepekbe, amelyeket kívülről akarnak rád kényszeríteni! Légy önmagad végre, és ne úgy viselkedj vagy járj el, ahogy mások elvárják tőled. Fejlődésedhez most egyenes az út, legyen szó akár a kitűzött céljaidról, akár az anyagiakról. Az égi hatások minden pozitív hatást megadnak most neked arra, hogy elérhesd, amit szeretnél. Hívd Szegedi Pannit a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a siker és a pénz mantráját, amit szombaton kell alkalmaznod! Fontos lesz most a párkapcsolatod. Érdemes időt szentelned a romantikának, egymásra hangolódásnak.

OROSZLÁN

Oroszlán

Céltudatos leszel, pontosan tudod, hogy a terveidet miként valósíthatnád meg. Ez a legjobb, hiszen igazi sikereket az ember csak idő és kitartás árán érhet el. Neked most van arra lehetőséged, hogy felgyorsítsd magad körül az eseményeket karrierben és pénzben egyaránt. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj sikermágiát ráhatásként egy profitól! Magánéletedben érdemes megbeszélned társaddal a közös terveiteket. Jó lenne, ha szórakozásra is nyílna alkalmatok. Nagyon rátok férne már egy laza este, a barátokkal.

 

SZŰZ

Szűz

Rengeteg idődet felemésztheti a fölösleges munka, ezért csak a fontosakra koncentrálj. Nagyon elfoglalt lehetsz, a munkádat nehezen egyezteted össze a családi életeddel. Arra, hogy pároddal törődj, valószínűleg már sem energiád, sem pedig időd nem marad. Azért ezen a héten is lesz pozitívum, mert egyszerre hatnak rád a heti horoszkóp szerint szerencse- és bőségenergiák. Ha te is csatlakozol a műsorvezető mágiájához a nagy pénzért, még a héten váratlan szerencse érhet! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), iratkozz fel!

 

MÉRLEG

Mérleg

Zárkózottabb vagy a megszokottnál, és ez szokatlanul hat munkahelyeden. Fogadd el, hogy most lassúbb vagy. A magánéletedben nem nagyon hajlasz arra, hogy mély beszélgetéseket folytass, meglehet, hogy ez a hét nem lesz vitától mentes. Sokat foglalkoztatnak terveid is, melyek lehet, már nem is új keletűek. A heti horoszkópodban a holdállás ingatlannal kapcsolatos dolgoknak kedvez, és minden olyan célod megvalósulásának, ami pénzbe kerül, de eddig nem volt rá kereted. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a holdmágiát, ami jegyednek most többmilliós összeget is bevonzhat!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Jó hangulatban leszel, még az új feladatokat is szívesen fogadod. Mivel érdeklődő vagy, az új tapasztalatokat nagy sikerrel sajátítod el. Az idő előrehaladtával egyre rugalmasabb, optimistább és kreatívabb leszel. Ez nem közvetlenül a pénzügyek területén nyilvánul meg, de kihat oda is. Ha jól jönne most mégis nagyobb összeg, jelentősebb gyarapodás, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), titkos mágiája megadja neked is az esélyt! Szerelemben önfeláldozó leszel, akár saját magadat is háttérbe szoríthatod, csak azért, hogy kedvesedet boldognak lásd. Olyan kompromisszumokat azért ne hozz, amelyek a terhedre vannak!

 

NYILAS

Nyilas

Foglalkoztat anyagi helyzeted, könnyen adódhatnak jó ötleteid a pénzforrások tekintetében. Lehet, hogy plusz feladatokat vállalsz a munkahelyeden, amelyek több pénzzel járnak együtt. A héten még azt is kijátszhatod, hogy ne kerüljön több erőfeszítésedbe a több pénz megragadása. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj mágiát a sok pénzért! A szerelmi horoszkóp szerint nyugalomra vágysz, otthonod jelentheti a kikapcsolódást és a pihenést. Mivel nagyobb az alvásigényed a megszokottnál, érdemes lehet korábban lefeküdnöd.

BAK

Bak

Érdeklődővé válhatsz, rugalmasabb leszel, mint máskor. Itt az ideje, hogy megbeszéld a vitás pontokat munkatársaiddal, így sokkal hatékonyabban tudsz csapatban dolgozni. Közben lesznek hamarosan nehéz időszakok anyagiakban a heti horoszkóp szerint, amire fel is készülhetsz, de akár ki is kerülheted. Hívd Matt Médiumot a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj tarot jóslást a pénzügyekre! Magánéletedben a nyitottság új korszakot jelenthet számodra. Talán új barátok jelennek meg az életedben, de ha éppen egyedül vagy, akkor egy új szerelem lehetőségét is megkaphatod.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A világos beszéd fontos lehet most a munkahelyeden. Ha sikerül megtalálnod a hangot a főnököddel, akkor új feltételeket alakíthatsz ki, amelyek előnyösek lehetnek számodra. Óriási változást ígér a Jupiter is a pénzhoroszkóp szerint, ami örökséget vagy nagyobb, sikeres befektetést szimbolizál, de jelenthet főnyereményt is! Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a lottó mágiát! A magánéletedben játékossá válhatsz, aminek a gyermekeid örülnek leginkább, ha vannak. Párod is úgy érezheti, hogy vidámságot lopsz a napjaiba.

 

HALAK

Halak

Közlékenyebb hangulatban vagy a heti horoszkóp szerint, mint máskor, ez rokonszenvessé tehet mindenki számára. Ez megadja neked a lehetőséget, hogy új baráti szálak is kialakuljanak. Itt az alkalom arra is, hogy felvállald a saját véleményedet, akár a feletteseid előtt, minden igyekezetedre kedvező lesz a fogadtatás. Egy lendületesebb és sikeresebb időszak indul el életedben, most a hirtelen nagyobb vagyon sem kerülhet ki! Hívd Zeuszt a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd a megerősítő mágiát! A magánéletedben meghittségre vágysz, együtt töltött estékre. Meg is kapod, te is viszonozd a figyelmességet.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494