CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

 

KOS

Kos

Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet vagy a pénzáramlást! Hívd Jázmint a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj negatív energia vizsgálatot! Párodhoz, ha megértéssel fordulsz, jobb időszak kezdődhet, mint ebben az évben bármikor.

 

BIKA

Bika

Most sokkal könnyebben megbirkózol az unalmas feladatokkal is, semmi nem tudja letörni a jókedvedet. Magánéletedben a kedvességed lesz a jó kapcsolat titka. Most olyan családi kapcsolatokat is rendezhetsz, melyek már régen elmérgesedtek, és eddig nem sikerült megegyezésre jutni. A Merkúr nagyon jó hatással lesz egészségedre. Most sokkal könnyebben deríthető fel az is, hogy lappang-e valami a felszín alatt. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj jóslást az egészségedre! Ha birtokában vagy a megfelelő szerencseszámoknak, nagyobb pénz is ütheti a markod!

 

IKREK

Ikrek

A munkahelyeden számíthatsz nyugtalanító eseményekre, melyek feszültséggel töltenek el. Előfordulhat, hogy lesz néhány vitád a munkatársaiddal is. Ettől a hangulatod negatívabbá válhat, nagyobb igényed támadhat rá, hogy legalább a szabadidődben nyugalmad legyen. Ez a hét nem szerencsét, inkább sikereket hozhat neked. Bebiztosíthatod magad munka által nagyobb jövedelemre, csak iratkozz fel a sikermágiánkra, hívd Zeuszt a 0690985921-es számon (485 Ft/p)! Egészségednek jót tenne a mozgás, amit az előtted álló hetek megfelelően biztosítanak is.

 

RÁK

Rák

Energikus leszel a héten, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal vagy családoddal szervezz programokat. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz a munkahelyeden, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd még arra, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert a heti horoszkóp szerint szerencséd lehet, de most nem számokkal. Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj sorsjegy mágiát ráerősítésként!

OROSZLÁN

Oroszlán

Előfordulhat, hogy nem tudsz lazítani, állandóan a teendőidre gondolsz. Jobb lehet a közérzeted, ha magaddal is foglalkozol. Az alvásigényed is nagyobb lesz. Ha valóban odafigyelsz erre, akkor harmonikusabb lesz a lelkiállapotod, és a kapcsolataid is jobban működnek, erre szerelmi életedben kifejezetten szükség is lehet! Anyagiakban nem látszik változás a heti horoszkópban, viszont alkalmad van ezen fordítani. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérj sorsfordítást anyagi helyzetedre, csillagjegyednél ez most kifejezetten működőképes!

 

SZŰZ

Szűz

Munkádban jó vagy, mégis vannak napok, amikor úgy érzed, balul sül el minden. Talán nem látod meg azokat a jeleket, amik mások számára egyből nyilvánvalóak. Egyértelmű jelek jönnek a csillagokból, miszerint több gátló tényezőnek lehetsz kitéve a mindennapokban, amik teljes anyagi elakadást okoznak. Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérsz tisztítást és védelmet, ami segíteni fog a bőség elérésében! A szerelmi horoszkópod szerint ezen a héten könnyen ismerkedhetsz. A csillagok megnyitják előtted az utat a boldogság felé, csak rá kell lépned!

 

MÉRLEG

Mérleg

A heti horoszkóp alapján bármit megoldhatsz, amit akarsz, de mindig csak egy lépést akarj előrehaladni! A felmerülő akadályokat is könnyen gyűrheted le. Mindezek ellenére gyengébbnek és fáradtabbnak érezheted magad. Különleges égi hatások érnek, amikor rejtett jelek, akár álmok formájában figyelmeztetéseket, üzeneteket kaphatsz a jövőddel kapcsolatban. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485 Ft/p), kérd el égi üzenetedet, mert az egészség horoszkóp is intő jelet hordoz! Ha tilosban jársz és harmadik fél is van kapcsolatodban, most még óvatosabbnak kell lenned!

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre feszültebbnek és idegesebbnek érzed magad a heti horoszkóp szerint. Sorra érnek a stressz hatások. Egészség horoszkópod is megterhelésre hívja fel a figyelmet. Figyelj a balesetveszélyre, főleg az elektromos dolgokkal kapcsolatban! Ha kíváncsi vagy, miért érnek negatívumok mostanában, hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), megnézi neked! Anyagi helyzeted sem a legmegnyugtatóbb, bár, ha alaposan átgondolod a helyzeted, rádöbbensz, nincs is olyan nagy baj. Szerelmi horoszkópod szerint azonban rád köszönt a boldogság. Párod segítségével minden nehézséget megoldhatsz.

NYILAS

Nyilas

Hol türelmetlenül sürgeted az időt, hol pedig megállítanád. Az egészséged is ugyanilyen változékony lesz. Főleg a felső légutak és a torok környéke okozhat problémát. A betegségek elsősorban lelki okokra vezethetőek vissza, és a változásra hívják fel a figyelmet. Ha kíváncsi vagy, miben kellene változtatnod, hívd Aurethielt  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), komolyabb betegségek megelőzésében is segíthet! Ha van családod, most gyermekeid kerülnek a hétköznapok középpontjába, egyedülállóként pedig egy lehetséges új szerelem kötheti le a gondolataid.

 

BAK

Bak

Sokat dolgozol, még sem tudsz azon a színvonalon élni, amelyen szeretnél. A számlád minden hónap végére lenullázod, és nem tudod, hogyan lehetne ezen változtatni. Ha segítség kell, csak hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), és kérd a lottó mágiánkat! Beszédes és jó humorú ember vagy, de mostanában mondandód a bajaidra korlátozódik. Fejezd be a panaszáradatot, mert ezzel csak környezeted idegeit emészted fel, nem mellesleg további rossz dolgokat vonzol be az életedbe! Ezzel sokat javíthatsz pároddal való viszonyodon is.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Nem szereted az új dolgokat, de most mégis valami újba kezdenél. Ne álmodozz tovább, vágj a dolgok közepébe! A negatív élmények blokkolhatják kezdeményezésed. Ha te is így érzed, hívd Matt Médiumot  a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), és kérd a blokkok feloldását, akkor elképesztően sikeres és szerencsés lehet neked az év hátralévő része! Érzelmi életed erősen hullámzó, az érzések veszik át a hatalmat döntéseid felett. Az ész és a szív harca azonban erőteljes fejfájást okozhat. Bár úgy érzed, mindent egyedül kell megoldanod, családodra és párodra mindenben számíthatsz.

 

HALAK

Halak

Valami már régóta nyomaszt, és most kimondod. Ezt jól is teszed, hiszen egészség horoszkópod szerint a felgyűlt feszültség magas vérnyomáshoz és egyéb problémákhoz vezethet. Ha meg akarsz szabadulni ettől a méregtől és a mindennapi gondoktól, hívd Zeuszt   a 0690985921-es számon (485 Ft/perc), és kérd a negatív energiák oldását, ami pénzügyekbe is változást hozhat! Szerelmi horoszkópod alapján egy fontos és kényes téma merülhet fel párod és közted. Nem szabad kikerülni a válaszokat és nem szabad titkolózni!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494