CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.08.08. – 2019.08.15.

Heti horoszkóp 2019.08.08. – 2019.08.15.

 

KOS

Kos

A héten nagyon fontos feladatod van! Az első terület, ahol rendbe kell tenned a dolgaidat, az az egészséged, ami már egy ideje valószínű, hogy nem olyan, mint kéne. A csillagok régi sérelmekből kialakuló problémákat mutatnak, amiket csak úgy tudsz legyőzni, ha szembenézel a múlttal! Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megszüntetheti betegséged lelki okát, elindíthat a gyógyulás útján! A jó egészség elengedhetetlen ahhoz, hogy kitartó légy és lendületes, mert ha ezek a megvannak, anyagiakban hamarosan váratlan öröm érhet!

 

BIKA

Bika

Most ne érezd magad rosszul, ha a házimunkával lemaradsz a karriered érdekében, mert busásan megjutalmazhat érte a sors! A Bika jegy karrier szempontjából most kiválasztott, és ha ezen a héten kérsz egy sikermágiát, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy a jövőben minden terved valóra válik! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert már vár, hogy elvégezhesse neked! Energiaszinted magasan az átlag felett lesz ezen a héten, még kapcsolatodra is jut annyi türelmed, hogy nyugodtan állj a felmerülő problémák elé és készséggel meg is oldd azokat.

 

IKREK

Ikrek

Bizonyítsd be mindenkinek, hogy erősebb vagy, mint gondolták volna! Sok jó energia van benned, csak azzal hibázol sokat, hogy nem hiszel önmagadban. Elsősorban magadat is meg kell győznöd arról, hogy képes vagy bármire, amit elhatározol. Nem véletlen, hogy most lesz igazán szükség a hitedre, hiszen ez a hét sok Ikreknek hozhat csodát, neked is! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mielőbb meg kell tudnod, miről van szó! Pénzhoroszkópod is mutat erősödést, de szerelemben is lehet szerencséd.

 

RÁK

Rák

A heti horoszkóp váratlan örömöt jelez előre számodra. Elképzelhető, hogy olyan dolog fog történni veled hirtelen, amire nem is számítasz. A csillagok alapján lehet ez egy fantasztikus munkaajánlat, ami jóval nagyobb fizetéssel járhat, vagy egy nagyobb összeg érkezése szerencse útján. Ha máskor nem is, most aztán tényleg érdemes megnézetned, nincs-e rajtad negatív erő! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást még a hétvége előtt! Heti szerelmi horoszkópod egy heves románcot jelez, de ébernek kell lenned, ha kapcsolatban élsz!

OROSZLÁN

Oroszlán

Minden ingatlannal kapcsolatos dolog sikerre van ítélve a következő napokban, a heti horoszkóp szerint. Éppen ezért, ha vásárolni vagy eladni szeretnél, ragadd meg a lehetőséget! De ugyanilyen szerencsével járhatsz akkor is, ha költözöl, akár belföldön, akár külföldre. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse mágiát, ha egyáltalán nem érzed magad sikeresnek és szerencsésnek! Párkapcsolatodban szinte mindenben egyetértetek, és még ha vitába is keverednétek, akkor is könnyedén megtaláljátok a közös nevezőt. Mindenben egymás segítségére lesztek.

 

SZŰZ

Szűz

A napokban lehetőséged adódhat arra, hogy pihenj, kikapcsolódj, vagy elutazz. Ne mondj nemet a meghívásokra, hanem ragadj meg belőlük minél többet! Ne keress kifogásokat. Jót tenne neked, ha több időt töltenél a szeretteiddel és barátaiddal, akik feltölthetnek. A hét közepe lehetőséget kínál neked egy nagyobb pénzösszegre. Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle, hogyan juthatsz hozzá! A párban élő Szüzek életében felcserélődhetnek a szerepek, ami nem feltétlenül rossz, inkább izgalmakat kínál most.

 

MÉRLEG

Mérleg

Ha valakivel vagy valamilyen dologgal kapcsolatban időre lenne szükséged, akkor inkább kérj, semmint rossz döntést hozz. Semmit se kapkodj el a napokban, hanem légy türelmes, áldozz elég időt mindenre! Kivételes ötletek is eszedbe juthatnak, amiket akár könnyedén meg is tudsz valósítani, ha hajlandó leszel lépéseket tenni az irányukba. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tőle akár már ma megtudhatod, hogyan lehetsz a legrövidebb úton sikeres és szerencsés! Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy rendbe tedd kapcsolatod. Merj beszélni problémáidról! Megéri megnyílnod, mert nyitott fülekre találhatsz.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre többet gondolsz arra, hogy ideje lenne új életet kezdeni. Magad mögött hagyni a múltat, megszabadulni a lelki terhektől. Talán már az is elég lehet, ha valakinek kiöntöd a szíved, de ha úgy érzed, ennél többre van szükséged, akkor vedd fontolóra, hogy most már tényleg változtatsz. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorselemzést, hogy kinyíljon a szemed bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és hogy elindulhass a bőség felé! A szerelmi horoszkóp szerint olyan pozitív változás várható, amely szorosabbra fűzheti a kapcsolatotokat.

NYILAS

Nyilas

Gyakran az az érzésed, mintha mások szándékosan akadályoztatnának az előrehaladásban. Ne hallgass a rosszmájú emberekre, zárd ki a negatív kritikákat! Csak annyit halj meg, amennyit igaznak érzel, de ettől még ne add fel a terveid. Horoszkópod alapján olyan időszakban vagy, amikor a merészebb álmaid is valóra válhatnak. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ő elárulja neked, hogyan! Valószínűleg nehezebb időszak előtt álltok a pároddal, de nincs miért aggódnod, mert ha elég erős a kapcsolatotok, akkor ki fogjátok bírni. Bízz benne!

 

BAK

Bak

Régóta húzódik egy bizonyos probléma és kezded elveszíteni a reményt, hogy megoldódik. Pedig még érdemes kitartanod, ne add fel a küzdelmet, mert hamarosan gyökeres változás jöhet! Addig sem ártana tudatosan tenned annak érdekében, hogy testi és lelki szinten egyaránt feltöltődj és megerősödj. Úgy néz ki, hogy szerelmi életedben egyre inkább azt kapod, amire vágysz, amiről talán mindig is álmodoztál. Sokáig jó hatást gyakorol most majd jegyedre a Vénusz, így ha inkább rosszat tapasztalsz magánéletedben mostanában, mint jót, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, mi okozza a bajokat!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A napokban nagy dologba készülsz vágni a fejszéd. Talán úgy döntöttél, megvalósítod egy régi álmod, vagy legalábbis terved. Azt jó, ha tudod, hogy nem lesz éppen egy sétagalopp. Lesznek nehezebb emelkedők is, de ha elég kitartó vagy és nem adod fel, akkor célt fogsz érni. Viszont nem ártana foglalkozni a jelenlegi problémákkal is, megoldást találni rájuk. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj gyorspénz mágiát, tedd próbára! Szinte mindenkinek bejön, akin nincs negatív energia! Több megértésre, támogatásra, szeretetre vágysz magánéletedben. Arra azért figyelj, hogy nem mindegy, milyen módon próbálsz hozzájutni!

 

HALAK

Halak

Azért nem haladsz mostanában előre, mert nem jó módszerekkel, gondolatmenettel próbálod elérni a céljaid. Amint erre rádöbbensz és változtatsz, jó esély nyílik arra, hogy áttörést érj el, akár anyagiakban is. A napokban egy apró nézeteltérésből óriási vita kerekedhet. Akár napokig tartó harag, háborús helyzet alakulhat ki szeretteiddel, ugyanis felszínre kerülnek a korábbi sérelmek. Érdemes lenne ezeket egyszer és mindenkorra megoldani ahelyett, hogy háborúznak vagy napokkal később úgy tesztek, mintha mi sem történt volna. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p) kérj megoldást a családi problémákra!

 

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522