CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Heti horoszkóp 2019.08.08. – 2019.08.15.

Heti horoszkóp 2019.08.08. – 2019.08.15.

 

KOS

Kos

A héten nagyon fontos feladatod van! Az első terület, ahol rendbe kell tenned a dolgaidat, az az egészséged, ami már egy ideje valószínű, hogy nem olyan, mint kéne. A csillagok régi sérelmekből kialakuló problémákat mutatnak, amiket csak úgy tudsz legyőzni, ha szembenézel a múlttal! Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megszüntetheti betegséged lelki okát, elindíthat a gyógyulás útján! A jó egészség elengedhetetlen ahhoz, hogy kitartó légy és lendületes, mert ha ezek a megvannak, anyagiakban hamarosan váratlan öröm érhet!

 

BIKA

Bika

Most ne érezd magad rosszul, ha a házimunkával lemaradsz a karriered érdekében, mert busásan megjutalmazhat érte a sors! A Bika jegy karrier szempontjából most kiválasztott, és ha ezen a héten kérsz egy sikermágiát, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy a jövőben minden terved valóra válik! Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert már vár, hogy elvégezhesse neked! Energiaszinted magasan az átlag felett lesz ezen a héten, még kapcsolatodra is jut annyi türelmed, hogy nyugodtan állj a felmerülő problémák elé és készséggel meg is oldd azokat.

 

IKREK

Ikrek

Bizonyítsd be mindenkinek, hogy erősebb vagy, mint gondolták volna! Sok jó energia van benned, csak azzal hibázol sokat, hogy nem hiszel önmagadban. Elsősorban magadat is meg kell győznöd arról, hogy képes vagy bármire, amit elhatározol. Nem véletlen, hogy most lesz igazán szükség a hitedre, hiszen ez a hét sok Ikreknek hozhat csodát, neked is! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mielőbb meg kell tudnod, miről van szó! Pénzhoroszkópod is mutat erősödést, de szerelemben is lehet szerencséd.

 

RÁK

Rák

A heti horoszkóp váratlan örömöt jelez előre számodra. Elképzelhető, hogy olyan dolog fog történni veled hirtelen, amire nem is számítasz. A csillagok alapján lehet ez egy fantasztikus munkaajánlat, ami jóval nagyobb fizetéssel járhat, vagy egy nagyobb összeg érkezése szerencse útján. Ha máskor nem is, most aztán tényleg érdemes megnézetned, nincs-e rajtad negatív erő! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj tisztítást még a hétvége előtt! Heti szerelmi horoszkópod egy heves románcot jelez, de ébernek kell lenned, ha kapcsolatban élsz!

OROSZLÁN

Oroszlán

Minden ingatlannal kapcsolatos dolog sikerre van ítélve a következő napokban, a heti horoszkóp szerint. Éppen ezért, ha vásárolni vagy eladni szeretnél, ragadd meg a lehetőséget! De ugyanilyen szerencsével járhatsz akkor is, ha költözöl, akár belföldön, akár külföldre. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse mágiát, ha egyáltalán nem érzed magad sikeresnek és szerencsésnek! Párkapcsolatodban szinte mindenben egyetértetek, és még ha vitába is keverednétek, akkor is könnyedén megtaláljátok a közös nevezőt. Mindenben egymás segítségére lesztek.

 

SZŰZ

Szűz

A napokban lehetőséged adódhat arra, hogy pihenj, kikapcsolódj, vagy elutazz. Ne mondj nemet a meghívásokra, hanem ragadj meg belőlük minél többet! Ne keress kifogásokat. Jót tenne neked, ha több időt töltenél a szeretteiddel és barátaiddal, akik feltölthetnek. A hét közepe lehetőséget kínál neked egy nagyobb pénzösszegre. Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és tudd meg tőle, hogyan juthatsz hozzá! A párban élő Szüzek életében felcserélődhetnek a szerepek, ami nem feltétlenül rossz, inkább izgalmakat kínál most.

 

MÉRLEG

Mérleg

Ha valakivel vagy valamilyen dologgal kapcsolatban időre lenne szükséged, akkor inkább kérj, semmint rossz döntést hozz. Semmit se kapkodj el a napokban, hanem légy türelmes, áldozz elég időt mindenre! Kivételes ötletek is eszedbe juthatnak, amiket akár könnyedén meg is tudsz valósítani, ha hajlandó leszel lépéseket tenni az irányukba. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tőle akár már ma megtudhatod, hogyan lehetsz a legrövidebb úton sikeres és szerencsés! Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy rendbe tedd kapcsolatod. Merj beszélni problémáidról! Megéri megnyílnod, mert nyitott fülekre találhatsz.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egyre többet gondolsz arra, hogy ideje lenne új életet kezdeni. Magad mögött hagyni a múltat, megszabadulni a lelki terhektől. Talán már az is elég lehet, ha valakinek kiöntöd a szíved, de ha úgy érzed, ennél többre van szükséged, akkor vedd fontolóra, hogy most már tényleg változtatsz. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy sorselemzést, hogy kinyíljon a szemed bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és hogy elindulhass a bőség felé! A szerelmi horoszkóp szerint olyan pozitív változás várható, amely szorosabbra fűzheti a kapcsolatotokat.

NYILAS

Nyilas

Gyakran az az érzésed, mintha mások szándékosan akadályoztatnának az előrehaladásban. Ne hallgass a rosszmájú emberekre, zárd ki a negatív kritikákat! Csak annyit halj meg, amennyit igaznak érzel, de ettől még ne add fel a terveid. Horoszkópod alapján olyan időszakban vagy, amikor a merészebb álmaid is valóra válhatnak. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), ő elárulja neked, hogyan! Valószínűleg nehezebb időszak előtt álltok a pároddal, de nincs miért aggódnod, mert ha elég erős a kapcsolatotok, akkor ki fogjátok bírni. Bízz benne!

 

BAK

Bak

Régóta húzódik egy bizonyos probléma és kezded elveszíteni a reményt, hogy megoldódik. Pedig még érdemes kitartanod, ne add fel a küzdelmet, mert hamarosan gyökeres változás jöhet! Addig sem ártana tudatosan tenned annak érdekében, hogy testi és lelki szinten egyaránt feltöltődj és megerősödj. Úgy néz ki, hogy szerelmi életedben egyre inkább azt kapod, amire vágysz, amiről talán mindig is álmodoztál. Sokáig jó hatást gyakorol most majd jegyedre a Vénusz, így ha inkább rosszat tapasztalsz magánéletedben mostanában, mint jót, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, mi okozza a bajokat!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A napokban nagy dologba készülsz vágni a fejszéd. Talán úgy döntöttél, megvalósítod egy régi álmod, vagy legalábbis terved. Azt jó, ha tudod, hogy nem lesz éppen egy sétagalopp. Lesznek nehezebb emelkedők is, de ha elég kitartó vagy és nem adod fel, akkor célt fogsz érni. Viszont nem ártana foglalkozni a jelenlegi problémákkal is, megoldást találni rájuk. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj gyorspénz mágiát, tedd próbára! Szinte mindenkinek bejön, akin nincs negatív energia! Több megértésre, támogatásra, szeretetre vágysz magánéletedben. Arra azért figyelj, hogy nem mindegy, milyen módon próbálsz hozzájutni!

 

HALAK

Halak

Azért nem haladsz mostanában előre, mert nem jó módszerekkel, gondolatmenettel próbálod elérni a céljaid. Amint erre rádöbbensz és változtatsz, jó esély nyílik arra, hogy áttörést érj el, akár anyagiakban is. A napokban egy apró nézeteltérésből óriási vita kerekedhet. Akár napokig tartó harag, háborús helyzet alakulhat ki szeretteiddel, ugyanis felszínre kerülnek a korábbi sérelmek. Érdemes lenne ezeket egyszer és mindenkorra megoldani ahelyett, hogy háborúznak vagy napokkal később úgy tesztek, mintha mi sem történt volna. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485 Ft/p) kérj megoldást a családi problémákra!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453